• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba benımde 2 Kedim var Aşıları tam dışarı çıkmıyorlar , Gebeliklerimde hiç sıkıntı olmadı . Hatta 1 yaşında olab kızım için innaılmaz Güzel bayılıyor onlara
Eşimde çocuklar açısından kedilerin çok iyi olduğunu söylüyor doktorum kuma sakın yaklaşma dedi bidahaki gidişimde artık gerekli tahlilleri yaptıracam kedilerin de aşısını tamamlarım artık inşaAllah bi sıkıntı oluşmaz 😊

Kuzum o ıcerısınde yolk gordugu ıcın bekle diyordu, bebek gelısımı durduysa yapılacak bısey yok kese buyudukce rahme yapısacak kurtajin zor gececek dedı zahıde hanım bugun
Yaaa😥 şu an o kadar üzgünüm ki. Allah sana hayırlı gebeliler nasip etsin kuzum çok çok çok sağlıklı çocukların olur inşallah senin için hep dua edeceğim ben❤️

Hayır daha yaptırmadım yaa inşaAllah bidahaki gidişimde yaptırcam bide düşük tehlikem var depremden dolayı hala lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum
Benım toxo testim bağışıklık yok olarak öıktı ama kedilerim aşılı olduğu için doktorum çok önemsemedi . Bu virüs iyi yıkanmayan meyve sebze çiğ etlerde de var unutmayın . Kedilerin en Azından iç dış parazitlerini muhakkak düzenli yaptırın

Bu arada konuyu devralmak ısteyen varsa yonetıme bıldırecegım..
bende gidecem ama yazdıklarınıza çok korktum yaa. Bendede kuuck birsey gördü ama iki farklı kadin doğumci kesem iyi görünmedi bize dedi bebek yasar mi bilemeyiz dediler. sizde agri sancı oluyor muydu. bende yok hamilleik belirtisi de pek yok sanki.

Bu arada rahim işlem görünce hamile kalma ihtimali artarmış. Hani rahim filminden sonra da mesela çoğu kişi hamile kalırmış. Bence bu ay kürtajını ol önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırsın inanıyorum ben canım.
Sohrab Sohrab canim cok gecmis olsun. Moralini sakin bozma, bak ben de 29 temmuz dusuk yaptim hemen arkasindan hamile kaldim. Bu surecte moral cok onemli. 🙏🙏🙏

İnsallah ılerkı aylarda hamıle kalırsam tecrubelerınden faydalanacagım birsürü anne, anne adayı tanıdım, ben yıne rahatsız ederim sizi 🥰❤️
Her an her saniye bekleriz sen yeter ki gel canım benimmm❤️😍

Yaaa😥 şu an o kadar üzgünüm ki. Allah sana hayırlı gebeliler nasip etsin kuzum çok çok çok sağlıklı çocukların olur inşallah senin için hep dua edeceğim ben❤️
Allah razı olsun n kuzum brnım🥰 inşallah sen yavrunu saglıcakla kucagına al 🥰😘❤️

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşlar evde kedim var yıllardır dışarıda kedi bakarım severim beslerim.evdeki kedinizi aşılarını kesinlikle ihmal etmeyın. Dısardakı kedilere de dokunmayın doktorun bana soyledıgı bu. Kedi köpek evde beslemek bağışıklık kazandırır benım su anda toksoplazma bağışıklığım var.hastalık gecırmısım daha önce. Antikor var vücudumda
Asisi olmayan hayvanlar sıkıntı oluşturabilir. Asisi olan takipli olanlarda bence de bir sıkıntı çıkmaz. Çiğ ete bile dokunmamak lazım bu süreçte.
İnsallahh cnm, üzüldüm, cok hem de, ama nasip deilmiş.. Allahım saglıklı Bı sekılde yenıden nasp eder insallah, tek tesellim hamıle kalabıldiğimi görmüş oldum 🙏🏻
Canım arada yaz bize. Seni yine gormek isteriz buralarda. Ama kendini üzme. Bebeğin doğacaksa illaki nasip olacak birgün. Ümitsizliğe kapılma. Demekki zamanı değildi bunu yaşaman gerekiyordu.
Hayır daha yaptırmadım yaa inşaAllah bidahaki gidişimde yaptırcam bide düşük tehlikem var depremden dolayı hala lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum
Allah yardımcın olsun. Ihmal etme bende yeni yaptırdım ama senin kedin olduğu için bir an önce baktirsan iyi olur. Insallah bir sıkıntı çıkmaz.

bende gidecem ama yazdıklarınıza çok korktum yaa. Bendede kuuck birsey gördü ama iki farklı kadin doğumci kesem iyi görünmedi bize dedi bebek yasar mi bilemeyiz dediler. sizde agri sancı oluyor muydu. bende yok hamilleik belirtisi de pek yok sanki.
Ben de kese de duzgun, yolk da saglıklı gorunuyor, kanama alanı da yok, agrı sancı lekelenme de yok, bunların yanında bebek de yok kalp de yok😔7+5di bugun 😔

• Üzgünüm
Allah razı olsun n kuzum brnım🥰 inşallah sen yavrunu saglıcakla kucagına al 🥰😘❤️
Bence hemen hamile kalabilirsin ,düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan bir sürü tanıdığım var sende temmuz, ağustos annesi olacaksın inşallahhh❤️❤️

Benım toxo testim bağışıklık yok olarak öıktı ama kedilerim aşılı olduğu için doktorum çok önemsemedi . Bu virüs iyi yıkanmayan meyve sebze çiğ etlerde de var unutmayın . Kedilerin en Azından iç dış parazitlerini muhakkak düzenli yaptırın
Evet sanırım çok dikkatli olmam gerekiyor dediğiniz gibi yapacağım inşaAllah çok teşekkür ederim 😊

• Beğen
Back