- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
İnsallah ılerkı aylarda hamıle kalırsam tecrubelerınden faydalanacagım birsürü anne, anne adayı tanıdım, ben yıne rahatsız ederim siziAy deme öyle ya kötü oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah ılerkı aylarda hamıle kalırsam tecrubelerınden faydalanacagım birsürü anne, anne adayı tanıdım, ben yıne rahatsız ederim siziAy deme öyle ya kötü oldum![]()
Eşimde çocuklar açısından kedilerin çok iyi olduğunu söylüyor doktorum kuma sakın yaklaşma dedi bidahaki gidişimde artık gerekli tahlilleri yaptıracam kedilerin de aşısını tamamlarım artık inşaAllah bi sıkıntı oluşmazMerhaba benımde 2 Kedim var Aşıları tam dışarı çıkmıyorlar , Gebeliklerimde hiç sıkıntı olmadı . Hatta 1 yaşında olab kızım için innaılmaz Güzel bayılıyor onlara
YaaaKuzum o ıcerısınde yolk gordugu ıcın bekle diyordu, bebek gelısımı durduysa yapılacak bısey yok kese buyudukce rahme yapısacak kurtajin zor gececek dedı zahıde hanım bugun
Oo o kadar geç mi adet olunuyorCanım ben kürtajdan tam 35 gün sonra regl oldum . Reglden sonra korunmayı bıraktırdı zaten doktorum . Ondan sonra 1 kere daha Regl oldum Diğer hamile kaldım
Benım toxo testim bağışıklık yok olarak öıktı ama kedilerim aşılı olduğu için doktorum çok önemsemedi . Bu virüs iyi yıkanmayan meyve sebze çiğ etlerde de var unutmayın . Kedilerin en Azından iç dış parazitlerini muhakkak düzenli yaptırınHayır daha yaptırmadım yaa inşaAllah bidahaki gidişimde yaptırcam bide düşük tehlikem var depremden dolayı hala lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum
bende gidecem ama yazdıklarınıza çok korktum yaa. Bendede kuuck birsey gördü ama iki farklı kadin doğumci kesem iyi görünmedi bize dedi bebek yasar mi bilemeyiz dediler. sizde agri sancı oluyor muydu. bende yok hamilleik belirtisi de pek yok sanki.Bu arada konuyu devralmak ısteyen varsa yonetıme bıldırecegım..
Bu arada rahim işlem görünce hamile kalma ihtimali artarmış. Hani rahim filminden sonra da mesela çoğu kişi hamile kalırmış. Bence bu ay kürtajını ol önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırsın inanıyorum ben canım.
Her an her saniye bekleriz sen yeter ki gel canım benimmmİnsallah ılerkı aylarda hamıle kalırsam tecrubelerınden faydalanacagım birsürü anne, anne adayı tanıdım, ben yıne rahatsız ederim sizi![]()
Allah razı olsun n kuzum brnımYaaaşu an o kadar üzgünüm ki. Allah sana hayırlı gebeliler nasip etsin kuzum çok çok çok sağlıklı çocukların olur inşallah senin için hep dua edeceğim ben
![]()
Oo o kadar geç mi adet olunuyor![]()
Asisi olmayan hayvanlar sıkıntı oluşturabilir. Asisi olan takipli olanlarda bence de bir sıkıntı çıkmaz. Çiğ ete bile dokunmamak lazım bu süreçte.Arkadaşlar evde kedim var yıllardır dışarıda kedi bakarım severim beslerim.evdeki kedinizi aşılarını kesinlikle ihmal etmeyın. Dısardakı kedilere de dokunmayın doktorun bana soyledıgı bu. Kedi köpek evde beslemek bağışıklık kazandırır benım su anda toksoplazma bağışıklığım var.hastalık gecırmısım daha önce. Antikor var vücudumda
Canım arada yaz bize. Seni yine gormek isteriz buralarda. Ama kendini üzme. Bebeğin doğacaksa illaki nasip olacak birgün. Ümitsizliğe kapılma. Demekki zamanı değildi bunu yaşaman gerekiyordu.İnsallahh cnm, üzüldüm, cok hem de, ama nasip deilmiş.. Allahım saglıklı Bı sekılde yenıden nasp eder insallah, tek tesellim hamıle kalabıldiğimi görmüş oldum![]()
Allah yardımcın olsun. Ihmal etme bende yeni yaptırdım ama senin kedin olduğu için bir an önce baktirsan iyi olur. Insallah bir sıkıntı çıkmaz.Hayır daha yaptırmadım yaa inşaAllah bidahaki gidişimde yaptırcam bide düşük tehlikem var depremden dolayı hala lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum
Ben de kese de duzgun, yolk da saglıklı gorunuyor, kanama alanı da yok, agrı sancı lekelenme de yok, bunların yanında bebek de yok kalp de yokbende gidecem ama yazdıklarınıza çok korktum yaa. Bendede kuuck birsey gördü ama iki farklı kadin doğumci kesem iyi görünmedi bize dedi bebek yasar mi bilemeyiz dediler. sizde agri sancı oluyor muydu. bende yok hamilleik belirtisi de pek yok sanki.
Bence hemen hamile kalabilirsin ,düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan bir sürü tanıdığım var sende temmuz, ağustos annesi olacaksın inşallahhhAllah razı olsun n kuzum brnıminşallah sen yavrunu saglıcakla kucagına al
![]()
Anladım canım, insallah adetten sonra korun falan demezyani kuzum şey gibi düşün Kürtaj olduğunda adet olmussun da bir sonraki ayı bekliyormuş gibi 35-40 gün sürüyor gelmesi .
NasipBence hemen hamile kalabilirsin ,düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan bir sürü tanıdığım var sende temmuz, ağustos annesi olacaksın inşallahhh![]()
Bazı doktorlar 3 ay korun diyormuş . Benım ki gerek görmedi canım . Sende artık içine sinen neyse onu yaparsınAnladım canım, insallah adetten sonra korun falan demez
Arada bir mutlaka yaz hatta hep yaz çok özlerim ben seni
Allah razı olsun n kuzum brnıminşallah sen yavrunu saglıcakla kucagına
Evet sanırım çok dikkatli olmam gerekiyor dediğiniz gibi yapacağım inşaAllah çok teşekkür ederimBenım toxo testim bağışıklık yok olarak öıktı ama kedilerim aşılı olduğu için doktorum çok önemsemedi . Bu virüs iyi yıkanmayan meyve sebze çiğ etlerde de var unutmayın . Kedilerin en Azından iç dış parazitlerini muhakkak düzenli yaptırın