2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tam ergenlik gecisi hic dinlemezler küçükler daha cok laf dinliyor kurallara uyuyor artik önlem lazım koca insanlar dinlemiyor bi de cocuklara Laf anlatıcam derken zor amin canım Allah yardım etsin

Saygı duyarım

Allah razı olsun

Tam ergenlik gecisi hic dinlemezler küçükler daha cok laf dinliyor kurallara uyuyor artik önlem lazım koca insanlar dinlemiyor bi de cocuklara kg anlatılan derken zor amin canım Allah yardım etsin
Amınn cnm bnm Allah hepımızın yardımıcısı olsun. Çok öpüyorum ufaklıgı

Randevuyu arayıp iptal etmedım, ama gidip gitmemek de hala kararsızım cnm ya, ama %80 giderim sanırım, vicdanım da rahat etsin
Evet bende olsam bende giderdim sanirim duramazdım.Hayırlı haberler olsun inşallah

Oof ne kadar pahalı yaa, koru hastanesını arastırdın mı benım Bı arkadsım hamıle kalmadan once yaptırmıs sanırım sıgortasını, cok para alamadılar benden demıstı.. Ankara tıpın doktorlarına da iyi diyolar.. Ben oraya da bakıcam Bı, bu gebelık devam etmezse ozlr sıgorta yaptırıp özel hastane bakabılır ım ama devam ederse anlara tıpı da arastırabılırım

Bugun gitmiceksin deil mi Baska doktora cnm

Gitmeyim mi deil mi iki doktora da carsambaya kadar bekleyım mı, istanbulda kı doktor oyle soyledı, kafam cok karısık ya
Bence bekle bana da dediler kese var yolk var bebek görünmüyor diye ertesi günü başka bir doktor alttan baktı bebeğin kalp atışı bile vardı umutlu ol Allaha sığın olursa da nasip olmazsa da nasip Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

10 haftaya kadar yasal bekleme hakkı varmıs sanırım bugun birisi öyle dedi, su durumda zehirleme durumu da yok, beklicem sanırım haftaya kadar

Evet nasıl hissediyorsun nasılsın canım bebiş ve kalp atışını duymuşsundur
şükür bugün duydum rahatladım. şu ana kadar bir belirtim yok sayılır inşallah böyle devam eder bazen bi şeylerden tiksinme geliyor sonra gidiyor değişiğim valla bilmiyorum çok

devlet hastanesine hiç gidesim yok nedense duyduklarımdan sonra çok kararsızım zahide küçük ve aslıhan yazıcıoğlu önerdiler genelde ama popüler doktorlar çok yoğun oluyor hatırlamıyor bile sevtap hocada onu yaşadım o sebeple çok kararsız kaldım

Bugun gitmiceksin deil mi Baska doktora cnm
Gideceğim canım yine de tam olarak kesinleştirmek istiyoruz bide bundan sonraki adım ne olacak detaylı bilgi falan da alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…