- 7 Ekim 2020
- 271
- 183
- 53
Allah sabır versin. İnşallah en yakın zamanda Nur topu gibi çocuklarınız olurBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Evet, bide diyorlar ki vaka sayısı artarsa hemen kapatırız sanki denek bu insanlar bu çocuklar,Allah sonumuzu hayır etsin gerçektenBi sürü okul Bosuna mı karantına ya alınıyor, ekonomi çökmesin diye harcanıyoruz
Muahkak deneçileğin üstüne pudra şekeri dökmek dünyanın en saçma eylemi geliyordu bana tuzu denerim bak
Ekonomi çökmesin diye harcanmayan kim var ki? Sağlık çalışanları daha kötü durumda. Ya da özel sektörde çalışanlar. Bence öğretmenler en çok korunan memurlardandı şimdiye kadar. Halimize şükredelim.Bi sürü okul Bosuna mı karantına ya alınıyor, ekonomi çökmesin diye harcanıyoruz
Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda sağlıklı gebelik naip etsin rabbim . Evladınızı size bağışlasınBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Amin canım inşallah. Aynen nasipte öte yol yok elden bişey gelmiyor sabır ve şükürle yoluma devam edeceğimCok uzuldum cnmrabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin, insallah kurtaja gerek kalmaz Hersey nasip , yiyecek ekmegi varsa oylede boylede dogar bebekler
Canım inşallah senin içinde hayırlı olan olsun rabbim gönlündekini versin sana.Canım benımsen elinden geleni yaptın, bekleyebılcegın kadar bekledın, hayırlısı boyleymiş, cok uzuldum, senı cok ıyı anlıyorum Allahım güç kuvvet versın, cabucak toparlanıp yeniden önümüze bakıcaz
Allah razı olsun canım inşallah sen de sağlıkla doğum yapar kavuşursun yavruna.Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. böyle birşeyde ne denir bilemiyorumSen çok iyi dayandın,sabrettin ama hayırlısı böyleymiş Allah yardımcın olsun
Çileği bilmem ama erik tuzlayınca süper olurMuahkak dene
Allah sabır versin. İnşallah en yakın zamanda Nur topu gibi çocuklarınız olur
Amin kızlar inşallah. Rabbim size de kolay doğumlar nasip etsin.Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda sağlıklı gebelik naip etsin rabbim . Evladınızı size bağışlasın
Biz çatır çatır harcandık hamileysende hastaya bakacaksın covidle gebeliğin alakası yok diyen drlar Allah sonumuzu hayır getirsin biz bi şeyi paylaşip halledemeyiz çünkü ona sığındık artik.Ekonomi çökmesin diye harcanmayan kim var ki? Sağlık çalışanları daha kötü durumda. Ya da özel sektörde çalışanlar. Bence öğretmenler en çok korunan memurlardandı şimdiye kadar. Halimize şükredelim.
Allah yardımcın olsun bi yavrun var yakın zamanda kardeşi olur inşallah canımBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Tekrar görüşülecekmıs 6 ve 7 ler 23unde aculmayabılırmiş, bugun okulda bahsedıyorlardı, cocuklar bırıbırının tepesine cıkıyor, nobetcıydım, dedım annennıze babaınıza üzülüyorum diyeEvet, bide diyorlar ki vaka sayısı artarsa hemen kapatırız sanki denek bu insanlar bu çocuklar,Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten
Onu demeyeydin eyiydiÇileği bilmem ama erik tuzlayınca süper oluray canım çekti..
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun bi yavrun var yakın zamanda kardeşi olur inşallah canım
Amin inşallah canım sizde sağlıklı doğum nasip etsin rabbimÇok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin
Evet bu zamana kadar öyleydi ama su an teması en cok artan kısıler, sureklı bakan hesabından teması 3ten 1 e düşürün diyor, ama su an temas 1den 50 ye cıktı. Ben diğer sektörlerle ılgılı hıcbır yorum yapmadım, sadece arkadsıma okullardaki su ankı durumu ızah ettım. Elbette her sektörde risk var, saglık calısanlarımızın Allah yardımcısı olsun, ama goz gore gore de teması artırıyorlar okulları acarak.. Benım işim bu. 9 yıldır calısıyorum hıcbır zamanda hıcbır ısyukunden asla kacmadım, sen basında fılyasyon gorevı de aldım. Gece gunduz canlı ders yapıyorum. Whatspım sorularla dolu, telefon rehberim velı numaralarıyla. Cocuklar tasıyıcı konumunda bunu herkes bılıyor, buna ragmen ıkı uc gune bır kendı okulumdan Bı suru ogrencı temaslı oldu pozıtıf oldu..Ekonomi çökmesin diye harcanmayan kim var ki? Sağlık çalışanları daha kötü durumda. Ya da özel sektörde çalışanlar. Bence öğretmenler en çok korunan memurlardandı şimdiye kadar. Halimize şükredelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?