- 8 Şubat 2025
- 182
- 249
- 18
- 29
Göz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldularKızlar hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan var mı sağ gözüm yanıyordu zaten şimdi de kızarmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldularKızlar hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan var mı sağ gözüm yanıyordu zaten şimdi de kızarmış
Hayırlı aksamlar kuzum iyi diyelim iyi olsun karın ağrısı harıc hersey yolundaİyi akşamlar hamiş anneler nasilsiniz nasil gidiyo bugün ne durumdasininiz![]()
Kese 5.5 falan dedi kalp atışına perşembe gideceğim inşallah@naz_0192 @aegamze @Dua ilemeraklimelahatbirisi @lucito
@kindergarten teacher @Zeynepli7 @akayy @ceylandrm
Kizlar sizlerin kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz yazarsanız Listeye ekleyeyim
Ahh benim eşimde aynı fikirde cok zararlı diyorYa evet gerçekten ben de anlayamadım doktor herhangi bir kanama alanı vs görmedi. Progestan vermiyorlar burada eğer senaryo onu gerektirmiyorsa. Progesteronun her durumda kullanılmasını uygun bulmuyorlarmış.
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Gözüm şişip kapanmıştı. Göz doktoruna gidip hamile olduğumu belirttim ve güvenli ilaç verdiKızlar hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan var mı sağ gözüm yanıyordu zaten şimdi de kızarmış
Her gün o dolaplara uzanıyorum şükür bişey olmadı dahaArkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik
Bir daha asla yapmıycam![]()
Yorgun ve bitkin cüz okuyup yatıcam inşallah sen nasılsın canımİyi akşamlar hamiş anneler nasilsiniz nasil gidiyo bugün ne durumdasininiz![]()
Çok geçmiş olsun umarım geçici bi alerjidirGöz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldularbide surekli hapsurmak,burun tıkanıklığı var
![]()
Küçük şehirdeyim randevu bulamadım ve özel göz doktoru yok randevu bulabilirim umarım, ne kadarlık hamileydin canım o dönemBen ilk hamileliğimde yaşamıştım. Gözüm şişip kapanmıştı. Göz doktoruna gidip hamile olduğumu belirttim ve güvenli ilaç verdi1 gün içinde düzeldi
Bende iyiyim cnm teşekkür ederimİyi akşamlar bugün doktora gittim tekrar bebeğin kalp atışı için ilk gittiğimde iyi duyamamistim ama bugün çok güzel duydumbir ay sonra ikili tarama için çağırdı sen nasılsın peki
Al bendende o kadar uçan kuşa ağliyorumİyi akşamlar canım ağlak ağlak geziyorum sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
Bnde iyiyim cok sukur bnmde karin ağrilarim oluyor sık sık Bide bugun cok halszdmHayırlı aksamlar kuzum iyi diyelim iyi olsun karın ağrısı harıc hersey yolundasen nasılsın nasıl gidiyo
Allah kabul etsin cok sukur iyiyim cnmYorgun ve bitkin cüz okuyup yatıcam inşallah sen nasılsın canım
Amin inşallahBende iyiyim cnm teşekkür ederimAa ne güzel darisi yavrularimizi bidahaki sefer görmeye
![]()
Çok seviyorumKızlaaarr koku konusunu ne yapıyorsunuz siz deodorant parfüm falan
Amin teşekkür ederim canım ❤Allah kabul etsin cok sukur iyiyim cnm![]()