• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    13
Kızlar hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan var mı sağ gözüm yanıyordu zaten şimdi de kızarmış
Göz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldular🥹bide surekli hapsurmak,burun tıkanıklığı var🫤

G gabuba sen kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gördün.
@gunes55 canim senin yaş ve kaçıncı çocuk olduğunu yazmamışım. Ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz.
Ben henüz doktora gidemedim maalesef, yurtdışındayım daha keseyi de göremedim kalp atışını da duyamadım 🥲

Kızlar ben diğer hamileliğimde hiç mide bulantısı çekmedim. Şimdide çekmiyorum ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama öğürme kusma yok acaba yemekten mi bulanıyor diyorum hamilelik bulantısı böyle mi oluyor kusma yok. Yemek yedikten sonra oluyor

Ya evet gerçekten ben de anlayamadım doktor herhangi bir kanama alanı vs görmedi. Progestan vermiyorlar burada eğer senaryo onu gerektirmiyorsa. Progesteronun her durumda kullanılmasını uygun bulmuyorlarmış.
Ahh benim eşimde aynı fikirde cok zararlı diyor

Kızlar hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan var mı sağ gözüm yanıyordu zaten şimdi de kızarmış
Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Gözüm şişip kapanmıştı. Göz doktoruna gidip hamile olduğumu belirttim ve güvenli ilaç verdi 🌸 1 gün içinde düzeldi

Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik 🥹
Bir daha asla yapmıycam 🥹
Her gün o dolaplara uzanıyorum şükür bişey olmadı daha ☺️

Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Gözüm şişip kapanmıştı. Göz doktoruna gidip hamile olduğumu belirttim ve güvenli ilaç verdi 🌸 1 gün içinde düzeldi
Küçük şehirdeyim randevu bulamadım ve özel göz doktoru yok randevu bulabilirim umarım, ne kadarlık hamileydin canım o dönem

İyi akşamlar bugün doktora gittim tekrar bebeğin kalp atışı için ilk gittiğimde iyi duyamamistim ama bugün çok güzel duydum🌸💓 bir ay sonra ikili tarama için çağırdı sen nasılsın peki
Bende iyiyim cnm teşekkür ederim🥰Aa ne güzel darisi yavrularimizi bidahaki sefer görmeye🥰

Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı :( çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum :(
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)

Back