• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar biliuorum bunu soran çok oldu ama bebeğiniz bazı günler çok hareketsiz kalkyor mu :( benim normalde çok hareketli ama bugün sesi soluğu çıkmkyor. Gün içinde işte çok yoğundum çok konsantre olamadım ama bi kaç kez hareketini hissettiğimi hatırlıyorum. Akşam eve geldiğinden beri sesi çıkmkyor . Şimdi çikolataa yedim meyve yedim uzandım bekliyorum
Uyuyordur benim de öyle ben de akşamları uzandığım zaman çikolata atıyorum ağzıma eğer yine tepki vermiyorsa ultrasonda Doktor bakarken yönünü değiştirmek için bastırıyor karnınızı ya ben de o şekilde böyle dürtüyorum uyandırıyorum 😂😂 yoksa akşam akşam içime korku sarıyor bir an acil gidelim moduna giriyorum

Kızlar selam. Bir haftadır dişle uğraşıyorum. Önce çatladı sonra sakız çiğnediğim yerde ortası çıktı. Dünde ortadan ikiye ayrıldı yarısı gitti. ne yesem içine giriyor illa temizlemem lazım kürdanla. Bugün de sıcak yemekte tam bir saat ağrıdı hem de bir kaşık almıştım ağzıma. İlk defa diş ağrısı çektiğim için napcamı şaşırdım. Doktorum diş tedavisi için onay verdi. Başına böyle bir şey gelen oldu mu
Doktorun da onay vermiş bence zaman kaybetmeden bir diş hekimine görüş işlem yapıyorlar sadece röntgen çekmiyorlar hamileyken apse yaparsa daha çok canın yanacak önden önlem almak en mantıklısı diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya 😒geçmiş olsun

Bizimkiler zaten ikinci 14 yıl sonra olunca annem ve eşim maşallah duyuruş yaptılar :KK49: ben liste yapıp toplu almak istiyorum oğlum da da öyle yaptım şimdilik araştırma yapıyorum görsel alıyorum filan
annem geçen bari hastane çıkışı alalım koyalım ne olur olmaz dedi :) korku herhalde erken filan olur diye
Maşallah size, 14 yıl sonra büyük nimet. Çok tebrik ederim. Ben toplu almak yerine gördükçe almayı tercih ettim ama bu kesinlikle çok bireysel bir karar. Tek doğru yok. Siz nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapmalısınız. Ben de zaten büyüklere bu yüzden kızdım. Erken doğum olabilir, üzücü sonuçlar yaşanabilir, bunların ben de farkındayım. Ama benim baktığım yerden bu olumsuz ihtimaller sevincimi, mutluluğumu gizlememi gerektirmiyor. Ayrıca o ihtimalleri devamlı hatırlatmaları da kötüyü çağırmak gibi geliyor bana. Bu arada bu bahsettiklerim kendi annem ya da kayınvalidem değil. Daha ziyade onların teyzeleri yengeleri.

Merhaba herkese. Ben de Haziran'da oğluma kavuşmayı bekliyorum. Bu süreci yalnız yaşamamak, sizlerden destek almak ve elimden geldiğince destek vermek için hesap açıp aranıza katıldım :)
İlk gebeliğim. 24. haftayı tamamladık. Bugün 50 gr. şeker yüklemesi yapıldı ve glükoz değerim 165 çıktı. Doktorum bunun diyabet teşhisi koymak için yeterli olmadığını, birkaç gün sonra dört kere daha test yapılması gerektiğini, sonuca göre tedavi yolu izleneceğini söyledi. Hamile kalmadan önce de insülin direncinden muzdariptim. Matofin kullanıyordum, kesmek durumunda kaldım. Haliyle bunun bir noktada başıma geleceğini bekliyordum ama yine de şimdi sadece kendimi değil çocuğumu da düşünmem gerekiyor. Endişe etmeli miyim? Gerçekten bebeğe zarar verir mi? Bu konuda benzer tecrübeleri olanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bu konuda fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim

Doktorun da onay vermiş bence zaman kaybetmeden bir diş hekimine görüş işlem yapıyorlar sadece röntgen çekmiyorlar hamileyken apse yaparsa daha çok canın yanacak önden önlem almak en mantıklısı diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyor ya 😒geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım

Herkes bebek alışverişinin tamamını yaptımı? Geç başlarsam pişman olurmuyum? Benim tahmini doğum 24 haziran ben bir kaç parça zıbın , tulum dışında bir şey almadım henüz.Alışverişe mayısta başlamak istiyorum benim iki doğumumda 41. ve 40 haftada rahim ağzı yumuşatıcı iğneyle başlatıldı, o yüzden son bir ay çok uzun sıkıcı gelmişdi bana. Alışverişi son zaman yaparsam bana iyi geleceğine inanıyorum. Ama kendi hastane çantam şimdiden hazır
Kıyafet battaniye havlu gibi küçük eşyaları alıyorum ufak ufak denk geldikçe büyükleri araştırıyorum şuan karar verip son ay alırız diye düşünüyorum ben

Benimki de
Doktor kendisi öneriyor canım bildiğim kadarıyla benimki 75 gr istedi
Benimki de 75 gr istemiş. Ama ilk doğumumda doktorun önce kanda şekere bakmıştı. Normal çıkınca gerek görmemişti. O yüzden ben de öyle yaptırırım diye düşündüm.

Merhaba kızlar benim gibi sürekli olumsuz rüyalar görüyormusunuz? Her günüm kabus etkisinde geçiyor resmen. Uyumak istemiyorum bu yüzden
Normalmiş son aylar olumsuz rüyalar kabuslar görmek bilincaltimizdaki kaygılar rüyalarımızda giriyor galiba bende geçenlerde çok kötü uyandim eşime bebek için sadaka vermesini söyledim halletti sağolsun

Back