2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben tamda bu anlattiginiz durumdayim sabahlari ogurtu oluyorrrr aksamlari banyoda kusmaktan cikamaiyorum ve bana iyi geleni hala cozemedimmm

Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi

valla bende de var o sıkıntı çok su içmeye çalış ne bileyim başka ne olabilir ki kayısı falan işte

Ayy çok pardonn
Benim de canım çekiyor ama gel de bul şimdi
Bide papaz eriği olması lazım
Papaz ne ben can biliyorum bi yine kışa gelmişti hamileliğim Haziran doğumlu erik bulamadım kızımın kolunda öyle bi iz olmasın mı doğunca sonradan geçti neyse yazın yediklerimize sayalım

Kayısı kurusu içi yumuşak olanlardan ılık su sabahları miden bulanmazsa geceden at içine sabah suyu iç kayısıyı ye bi de hoşaf çok iyi geliyo armut elma lifli gıdalar suyuda yudum yudum iç canım

Sıvı şeyler tüket canım sebze yemeklerinde ye yoğurt ayranda iyi geliyor bende kabız olmaya korkuyorum benim bagsurum var ama şükür sıkıntı yaşamadım birde ıkınma saatlerce otur ama ıkınma ikinincada çatlıyor

Ben tamda bu anlattiginiz durumdayim sabahlari ogurtu oluyorrrr aksamlari banyoda kusmaktan cikamaiyorum ve bana iyi geleni hala cozemedimmm
Allah yardımcımız olsun bi arkadasimda roka ve Kıvırcık iyi geliyor demişti isterseniz bi deneyin bana iyi gelmedi ama bünyeden bünyeye fark var artık deneye deneye bulcaz yada biz bulana kadar minikler buyuyecek bulantılar bitecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…