Yarın ben de kontrole gidicem sabahtan kızımı çocuk kardıyolojısıne götürücem sonra iki doktora randevu aldım ıkısıne de hıc gıtmedım kararsızım yarın gidcekler iyi haberler alalim inş
Kızlar 6 haftalık hamıleyım bugun kese yanında az kanama alanı var demiştim ya bugun kontrole gittim kanama alanı geçmiş düşük riski yokmuş yolk sacta göründü 5 6 günlük gerilik var doktor o sorun değil dedi cok şükür su an hersey yolunda
şükür bugün duydum rahatladım. şu ana kadar bir belirtim yok sayılır inşallah böyle devam eder bazen bi şeylerden tiksinme geliyor sonra gidiyor değişiğim valla bilmiyorum çok
Bende aynıyım yeni yeni mide bulantım başladı sadece 2-3 gündür bişey yiyemiyorum. Tuzlu kraker falan yiyorum midem almıyor bişey yersem cıkartcam gibi , kuzu kıymadan köfte getirmis annem cok kötü koktu burnuma tiksindim
merhaba arkadaşlar ankaradan doktor öneriniz var mı liv ve medicana tercihi olabilir diğer doğumumda iki doktora gittim şimdi ikisine de gitmek istemiyorum :) önerilerinizi bekiyorum
ya ben bayadır giremedim gene neler olmuş bizim gurubumuza yaa inşallah bir sonraki gidişinde bebeğin kalbinin atışını duyarsın. Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
ceyda senin ikiz değil miydi ? birini mi duyamadı doktor hayırlısı olsun inşallah hakkında. ben de ikiz olsun diye ümit etmiştim ama 1 tanecikmiş
Allahım sağlıkla bu süreci atlatmayı sonrasında yine sağlıkla gebe kalıp hayırlısıyla hayırlı evlat doğurmayı nasip etsin inşallah
Kızlar kedisi olan var mı benim 2 tane var iksii de tekir kedi biri sürekli sokağa çıkıyor ama öteki evin bahçesinde dolanıyor birinin aşısından eminim ama diğerine tekrar gerekli bağışıklık için daha tahlile gidemedim aranızdan kedisi olan ve doktoruna soran varsa ne dedi yani sıkıntı olur mu hamilelikte
Merhaba kızlar Bugün doktora gittim Yine kanamam vardı .Daha çok bulantılar için gittim aslında Çünkü buluntulardan artık nefes alamıyorum ben hamileyken adet oluyorum oğlum dayken de aynı şekilde olmuştu 4 gündür Kanamam var bebeğin çevresini hiçbir şekilde kanama yok ama benden hala kanama devam ediyor O da adet kanaması Muhtemelen dedi doktor belim ağrıyor biraz halsizim ve artık şu buluntulardan gına geldi nefes alamıyorum 9 hafta 3 günlük bebeğim maşallah iyiydi Kalp atımı düzelmiş gecen gittiğimde çok yavas atıyordu kalbi şu anlık bir sıkıntımız yok mide bulantısı dışında hamdolsun sizler nasılsınız.bulantisi azalan oldu mu.içinizde benim oğlum da 22 hafta sürmüştü İnşallah bunda da öyle olmaz o zaman küçük bebeğim olmadığı için sürekli serum takviyesi alıyordum oğlum şu an 2 yaşında onu bırakacak biri olmadığı için Resmen evde ölü gibi yatıyorum Ona da bakamıyorum
Burda sadece boyunu ölçmüş canım kalpte kalbinde ultrason görüntüsünü alıyor orda yazıyor ne kadar olduğu benim öyle verdi zaten direk söyledi kaç attığını