• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ah Evet Mandalina da çok tuketiyorum zaten yemek çok yiyemiyorum bulantılar bulantilarim yuzunden ama meyve gece gündüz yerim bulantilarima ragmen😅 bu gecede mandalina denerim 🙈benim bulantılar gece başlıyor bide sabah ilk uyandigimda gün içinde fazla olmuyo ne değişik bi hamilelik ya benim ilk hamileligim aslinda hamilelik değilmiş onu anladım ben😅
Ben tamda bu anlattiginiz durumdayim sabahlari ogurtu oluyorrrr aksamlari banyoda kusmaktan cikamaiyorum ve bana iyi geleni hala cozemedimmm:(

Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi :(

Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi :KK43:
valla bende de var o sıkıntı :( çok su içmeye çalış ne bileyim başka ne olabilir ki kayısı falan işte

Ayy çok pardonn🤣
Benim de canım çekiyor ama gel de bul şimdi 😅
Bide papaz eriği olması lazım 🤣
Papaz ne ben can biliyorum bi 😵😵 yine kışa gelmişti hamileliğim Haziran doğumlu erik bulamadım kızımın kolunda öyle bi iz olmasın mı doğunca sonradan geçti neyse yazın yediklerimize sayalım 😂

Kizlar utanarak birsey soracagm bende kabızlık başladı ama cok şükür hergun çıkıyorum sıkıntım kanama oluyot makatta bunun icin ne yapabilirim sonrasinda acıyor baharatli yemiyorum çatlıyor sanırım böyle bir sikintisi3 olan var mi :KK43:
Kayısı kurusu içi yumuşak olanlardan ılık su sabahları miden bulanmazsa geceden at içine sabah suyu iç kayısıyı ye bi de hoşaf çok iyi geliyo armut elma lifli gıdalar suyuda yudum yudum iç canım

Sıvı şeyler tüket canım sebze yemeklerinde ye yoğurt ayranda iyi geliyor bende kabız olmaya korkuyorum benim bagsurum var ama şükür sıkıntı yaşamadım birde ıkınma saatlerce otur ama ıkınma ikinincada çatlıyor

Ben tamda bu anlattiginiz durumdayim sabahlari ogurtu oluyorrrr aksamlari banyoda kusmaktan cikamaiyorum ve bana iyi geleni hala cozemedimmm:KK43:
Allah yardımcımız olsun🙏 bi arkadasimda roka ve Kıvırcık iyi geliyor demişti isterseniz bi deneyin bana iyi gelmedi ama bünyeden bünyeye fark var artık deneye deneye bulcaz🙈 yada biz bulana kadar minikler buyuyecek bulantılar bitecek insallah👐👐

Vizeci06 Vizeci06 bu da benden gelsin ama pek bitecek gibi degil🤣
20201105_123125.jpg

Back