2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ya ben bayadır giremedim gene neler olmuş bizim gurubumuza yaa inşallah bir sonraki gidişinde bebeğin kalbinin atışını duyarsın. Allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Merhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
ceyda senin ikiz değil miydi ? birini mi duyamadı doktor hayırlısı olsun inşallah hakkında. ben de ikiz olsun diye ümit etmiştim ama 1 tanecikmiş
Allahım sağlıkla bu süreci atlatmayı sonrasında yine sağlıkla gebe kalıp hayırlısıyla hayırlı evlat doğurmayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar ankaradan doktor öneriniz var mı liv ve medicana tercihi olabilir diğer doğumumda iki doktora gittim şimdi ikisine de gitmek istemiyorum :) önerilerinizi bekiyorum
Ben baskentte hulusı hoca ya gidiyordum ama degsıtırebılirim doktorumu, önerileri ben de takip edeyim.
Zahide kucuk e randevu almıstım dün

Hayırlısı böyleymiş çok geçmiş olsun kuzum Rabbim inşaallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana

ve canlar nasılsınız 6+6 dayım randevum vardı kalp atışını gördük şükürler olsun bi dünya kan verdim idrar verdim haftaya sonuç göstereceğim.Neredeyse hiç midem bulanmayınca korkmuştum çok şükür kalp atışını gösterdi RABBİM isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin

Kızımı kreşe gönderirken aklım cıkıyor çocuklarda tehlikede sizlerde. taşıyıcı olabiliyorlar Allah yardımcınız olsun canım keşke daha iyi önlemler getirebilseler ama halimiz içler acısı calismakta olan herkes zor durumda bi de elini kolunu sallayıp hic bi şey yokmuş gibi gezenler süreci zorlastısanlar var hic bi şekilde iyilesme olmayacak böyle.

Vaka sayılarının tavan yaptığını görünce tabi,ama yılın bombası şeydi vaka sayıları açıklanmıyormuş hasta sayıları açıklanıyormuş kocaman çocuklardan böyle birşey beklemiyordum ben ilkokul çocukları konusunda endişeliydim tabi onlar da senin masken daha güzel diyip maskelerini değiş tokuş yapıyorlarmış

Evet canım birini duyamadı, kese küçülüp yok olacakmış ve zaten biz de gördük sağlıklı bebeğin kesesinden çok daha küçük öyle yok olup gidecek ve diğer bebeğin plasentasında bir leke olarak kalacak..neyse hayırlısı olsun ne diyelim

Gozun aydın kuzum darısı bizim başımıza çok sevindim senin adına

Bugun nobetcıyken dezenfektan krızı cıktı iki sınıfta, hunharca yerlere saçmışlar, bunu yapanlar 8.sınıf ogrencıler 13 14 yaslsrındalar, 5ler bu hafta basladı yemın ederım 8lere gore 100 kat daha bılınclıler, bırbılerınden uzak duruyorlar, yaklasanı sıkayet edıyorlar, 8ler de ust uste hep anne babaya tasıcaklar virüsü, onlara üzülüyorum
Allahım ekmek parası pesınden olan herkesın yardımcısı olsun, fılyasyondan bılıyorum karantınası 1 gun gec baslamıs adamın ısten cıkarılma rıskı vardı, dılekce yazdı onu ulastırdım 1 gun gerıye cekıldi..artık rahatlamıstı. Cok zor bir süreç

Aynı cıkolatayı yiyeen gördüm bugun lolipop davası da var ya bi de

hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin tek minnoşumuz

En baştan beri öyle olanlar var diyorum ben de. Şimdiye kadar şanslıydık en azından. Online derslerden verim alamadığımız ortada. Bu dönem böyle geçecek maalesef.
Eşim sokağa çıkma yasağı olan günler hariç özel bir öğrenci yurdunda bir sürü öğrenciyle beraberdi. Fabrikada çalışan işçilerden falan bahsetmiyorum bile. Hayat devam etmeli ne olursa olsun. Bu yüzden en çok korunan insanlardan olarak şikayet etme hakkını kendimde bulamıyorum.

Gozun aydın kuzum darısı bizim başımıza çok sevindim senin adına
Allah razı olsun inşallah sesini açmadı gösterdi ama ben bakamadım bile nerede öyle korkmuştum ki çünkü geçen gittiğimde bi şeylerden şüphelendiler gibi olmuştu korkmuştum. ALLAH ım hepinize kalp atışlarını duymayı nasip etsin

Ben baskentte hulusı hoca ya gidiyordum ama degsıtırebılirim doktorumu, önerileri ben de takip edeyim.
Zahide kucuk e randevu almıstım dün
ben ilk doğumumda 36. haftaya kadar sevtap hamdemir kılıça gittim çok memnun değildim gittiğimde hatırlamıyordu bile sonra bana çatı muaynesi olamadım diye sezeryan yapacağım sen daha çatı muaynesi olamıyorsan normal hayatta doğuramazsın dedi vajinusmus sorunum vardı hocam korkuyorum dedim bebek yapmışssın artık ne korkması dedi tüm özgüvenimi kırdı ağlayarak çıkmamla doktorumu 36. haftada değiştirdim memorial nesrin fenere gittim muayne oldum doğuma kadar çatı muyanesi yapmıyorum dedi çünkü bende tramva olmuştu çatı muyanesi ve alttan muayne olmak nesrin hocaya muayne olduktan ertesi gün suyum geldi kısmet işte :) nesrin hocaya normal doğurdum fiyatını sordum dün 13 bin dediler ki çoğu tetkik yok aşırı pahalı geldi 2018 de 6 bin vermiştik o sebeple onu da eledim
hamilelik sıgortası yaptırayım dedım 8500 oda liv ve madıcana hastanesınde gecerlıymıs ordan doktor secmelisiniz dediler kafam allak bullak oldu
sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…