- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
ya ben bayadır giremedim gene neler olmuş bizim gurubumuza yaaYine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..![]()

ceyda senin ikiz değil miydi ? birini mi duyamadı doktorMerhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..

Allahım sağlıkla bu süreci atlatmayı sonrasında yine sağlıkla gebe kalıp hayırlısıyla hayırlı evlat doğurmayı nasip etsin inşallahBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.![]()