Valla ben çok seviyorum kötü koku hariç güzel kokulardan tiksinmedim ama kimyasal olmayan deodorant kullanıyorum hem katkısız hem kokusuzKızlaaarr koku konusunu ne yapıyorsunuz siz deodorant parfüm falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben çok seviyorum kötü koku hariç güzel kokulardan tiksinmedim ama kimyasal olmayan deodorant kullanıyorum hem katkısız hem kokusuzKızlaaarr koku konusunu ne yapıyorsunuz siz deodorant parfüm falan
Aaaa hangi kan değerinden dolayı yasakladı peki ?Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladıçok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dediAaaa hangi kan değerinden dolayı yasakladı peki ?
Geçmiş olsun canımKızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladıçok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Evet doğru duymuştum Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına biraz kısacaz yasaklara uyacaz mecburBenim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Evett inşallah sağlıklı doğsunlarda yeter ki şöyle avutuyorum artık kendimi beyaz un yasak olduğunu göre çok karbonhidrat tüketmeyeceğim belki çok kilo almamEvet doğru duymuştum Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına biraz kısacaz yasaklara uyacaz mecbur![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Ilık suyla duş alabilirsin bende ılık suyla duş aldımKızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba
Ama duştan erken çık çok fazla ayakta durma ben öyle yaptımKızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba
Yani kullanıyo musunuzÇok seviyorum
Kesinlikle herseye güzel tarafından bakalımEvett inşallah sağlıklı doğsunlarda yeter ki şöyle avutuyorum artık kendimi beyaz un yasak olduğunu göre çok karbonhidrat tüketmeyeceğim belki çok kilo almam![]()
Önerebileceğiniz var mı acabaValla ben çok seviyorum kötü koku hariç güzel kokulardan tiksinmedim ama kimyasal olmayan deodorant kullanıyorum hem katkısız hem kokusuz
Ben de ayakta kalmaktan çekindim aslında lekelenme yeni olduğu için yatsam mı yoksa duş alıp mı yatsam bilemedimAma duştan erken çık çok fazla ayakta durma ben öyle yaptım
Sivenonun doğal deodorantı var trendeyolda. İlk bi kaç saniye belki limonumsu koku alırsın ama sonra geçer ve 2-3 gün ter kokusu önlüyor önerebilirimÖnerebileceğiniz var mı acaba
Kullanıyorum ben çok severekKızlaaarr koku konusunu ne yapıyorsunuz siz deodorant parfüm falan
Vallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napimYani kullanıyo musunuzbenim resmen koku fobim var e önümüz de yaz, terleyeceğiz illa. Nasıl yapalım ne kullanalım ya da kullanalım mı
![]()
Çok geçmiş olsunBenim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı
Ya o bende ilk birkaç dakika sonra çok kötü bi koku bıraktı sanki terden daha fenaSivenonun doğal deodorantı var trendeyolda. İlk bi kaç saniye belki limonumsu koku alırsın ama sonra geçer ve 2-3 gün ter kokusu önlüyor önerebilirim![]()
Merhaba. 7+ 1Merhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardımdoktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce
![]()