• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    13
Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı :( çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum :(
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Aaaa hangi kan değerinden dolayı yasakladı peki ?

Aaaa hangi kan değerinden dolayı yasakladı peki ?
Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi

Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı :( çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum :(
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Geçmiş olsun canım

Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Evet doğru duymuştum Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına biraz kısacaz yasaklara uyacaz mecbur 🫶

Evet doğru duymuştum Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına biraz kısacaz yasaklara uyacaz mecbur 🫶
Evett inşallah sağlıklı doğsunlarda yeter ki şöyle avutuyorum artık kendimi beyaz un yasak olduğunu göre çok karbonhidrat tüketmeyeceğim belki çok kilo almam 😳😳

Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba

Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba
Ilık suyla duş alabilirsin bende ılık suyla duş aldım

Ama duştan erken çık çok fazla ayakta durma ben öyle yaptım

Yani kullanıyo musunuz 😁 benim resmen koku fobim var e önümüz de yaz, terleyeceğiz illa. Nasıl yapalım ne kullanalım ya da kullanalım mı 😁
Vallahi kullanıyorum koklamayı da çok seviyorum napim 🥰😂😂 yaz amaann amann gebeliğin en zor dönemleri işkence gibi geçecek

Çok geçmiş olsun ✨🍀 Sürekli enfeksiyon olduğun için mi yasakladı? Yoksa pıhtılaşmanın da bir önemi var mı? Benim de ciddi pıhtılaşmam var çünkü merak ettim

Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı

Sivenonun doğal deodorantı var trendeyolda. İlk bi kaç saniye belki limonumsu koku alırsın ama sonra geçer ve 2-3 gün ter kokusu önlüyor önerebilirim ☺️
Ya o bende ilk birkaç dakika sonra çok kötü bi koku bıraktı sanki terden daha fena 😁 üç tane de almıştım kullanırım diye kaldı öööyylece 😂

Merhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardım 😒 doktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce :(
Merhaba. 7+ 1 👶 Ben de aynı dertten muzdaribim. Çok fazla kusma olunca yemek borusu tahriş oldu sırtım ağrıyo nefes alsam batıyo ben de gastroentolojiye gittim dr gaviscon başladı ama sanki faydası olmuyor yanlış mı kullanıyorm anlamadım 😢 bulantı kusma mahvetti beni su bile midemi bulandırıyor. Ne yesem kâr etmiyor 😔😔 çok yoruldum.

Back