Hala Bi ihtimal var canım geriden gelen Bi bebek olabilir hayırlısı artık her iki duruma da kendini hazırlarsan iyi olur. Benim kendi özel doktorum 17 mm iken görmeyince kesin konuştu tüp bebek doktorum da kesin konuştu mutlaka görülmeliydi diyip ilaçları bırakmamı söyledi. Pazartesi devletteki doktor 23 mm ve bebek görünmüyor 3 gün daha bekleyelim dedi ama araştırmalarıma göre umut yok bende hayırlısı diyip kabullendim artık. Rabbim hayırlısını versin hepimize
Hala Bi ihtimal var canım geriden gelen Bi bebek olabilir hayırlısı artık her iki duruma da kendini hazırlarsan iyi olur. Benim kendi özel doktorum 17 mm iken görmeyince kesin konuştu tüp bebek doktorum da kesin konuştu mutlaka görülmeliydi diyip ilaçları bırakmamı söyledi. Pazartesi devletteki doktor 23 mm ve bebek görünmüyor 3 gün daha bekleyelim dedi ama araştırmalarıma göre umut yok bende hayırlısı diyip kabullendim artık. Rabbim hayırlısını versin hepimize
O da Bi garip, benım doktor ıcın onu da töhmet altında bırakmayalım falan dedı, fetüste kalp atısı olmadıgı ıcın kuculmeye baslamıs olabılır dedı sonra da
Yok o kendı doktorum deıldı, onunda aradım ama yarın boslugu yok o da pek ümitkar konusmadı, benım doktor Prof cunku tanıyor, onun lafının ustune de bısey demek ıstemedı, şu acıklama yı yaptı fetus kuculup yok olmaya baslamıstır dedı, bana göre hepsi saallıuor gıbı de neyse... Bakalım yarın zahıde hanım ne dıcek..