• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba herkese. Öncelikle bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun diyorum. 2yıl önce bende hiç kalbini duyamadan 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Allah sabırlar versin. Tekrar anne olmak isteyenlere nasip olur inşaallah 🤲🏻 bende bugün bebeğimn kalbini duydum anca rahatlayabildim. Umarım hala duymamış olanlarda sadece zamanı gelmemiştir duyarsınız sizde pıt pıtları yakın zamanda 🤗

Merhabalar benim gibi mide yanması şikayeti olan var mı bu mide yanmasına ne iyi geliyor ? Bulantı gelip geçiyor kusup rahatlıyorum ama midem sürekli yanıyor gerçekten çok kötü 😞
Benimde sürekli yanıyor.gündüzleri neyse ama geceleri çok fena oluyor. Valla gece yatmadan gaviscon içiyorum. Baska bişey fayda etmiyor.

Merhabalar benim gibi mide yanması şikayeti olan var mı bu mide yanmasına ne iyi geliyor ? Bulantı gelip geçiyor kusup rahatlıyorum ama midem sürekli yanıyor gerçekten çok kötü 😞
Benim kızımda tek çarem doğuk süttü. Onun içince rahatlıyordum.

Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi.. 😔
Geçmiş olsun inşallah sonuç çok daha başka olur çok farklı umutsuz hikayeler okuduk gördük. Fakat bambaşka sürprizlerle dolu sonuç. Allah’tan umut kesilmez. Yarın iyi haber bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı. Gebelik zor bir süreç. Allah’ın izin verdiği ölçüde herşey olacağına varıyor. Benim de bugun moralim bozuldu üzüldüm ve korkuyorum. Toksopzlazmam pozitif çıktı ve yarın doktorum gel hemen dedi ileri tetkik yapılacak. Sınırlar iyi değil maalesef. Allahım hayırlısını versin.

Merhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
Yarın inşallah çok güzel olacak. Allah’ın izniyle düzelir inşallah. Ne verirse hayırlısını versin rabbim. Duam budur hepimiz için. bugun bir arkadaşımla konuştum. Altı yaşında kızını kaybetmişti yıllar öncesinden sonradan hastalığı ortaya çıkıyor.beterin beteri var arkadaşlar. Şükür her halimize

Merhaba herkese. Öncelikle bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun diyorum. 2yıl önce bende hiç kalbini duyamadan 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Allah sabırlar versin. Tekrar anne olmak isteyenlere nasip olur inşaallah 🤲🏻 bende bugün bebeğimn kalbini duydum anca rahatlayabildim. Umarım hala duymamış olanlarda sadece zamanı gelmemiştir duyarsınız sizde pıt pıtları yakın zamanda 🤗
Hayırlı olsun çok sevindim ben yarın 8 haftalık oluyorum ve yeni duymaya gidicem. Depremden dolayı iptal olmuştu geçen cuma randevum. kızlar bana dua edin hiç bir belirtim yok diye çok düşünüyorum bi sıkıntı mu var diye. Birde burda olumsuz durumları okudukça hem üzülüyorum hem de korkuyorum

Allah razı olsun kuzum, vicdanım rahat etsın ben elımden gelenı yapayım da 🙏🏻
Yaa çok üzüldüm ama inşallah yarın daha güzel haberler alırsınız 👐 ben duan in gücüne çok inanırım ayda ve Elif bebekten sonra mucizelerede inancim da arttı 👐 dualarim seninle eğer yarın olumlu bir haber alamazsanda en kisa zamanda bekledigin gibi güzel bi haber al diye sen mujdeyi verene kadar sana dua edeceğim 👐 keşke elimden başka bişeyde gelse 😕 Ama insallah en kisa zamanda gelsin o müjde hayirlisiyla🙏

Back