2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar dün kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında beta hgc 3664 çıktı sizce nekadarlık birde hemen doktora gitmek iatemiyorum geçen sene erken gidip kötü şeyler yaşamıştım buyüzden bari kalp atışı zamanı gideyimde öyle sevineyim diye düşünüyorum sizce nezaman gitmeliyim heyecanlıyım ve korkuyorum geçen hafta deksday ağrı kesici ve nurofen içmiştim birde buda beni çok korkutuyor lütfen yardımcı olun

Son adet tarihinize göre hesaplama yapın ve 6+ dan sonra gidin geç döllenme yoksa kalp atışı duyulur

Wings06 canim sen tiroid ilacını devam ediyor musun? Doktora bugün sordum dahiliyeye göster dedi ama bir de dahiliye sırasına girmek istemiyorum ya kendim ilacı alıp devam etsem nolurki

Merhaba benide listeye yazarmisiniz yas 27 son adet : 10eylul tahmini dogum tarihi: 17haziran

Bu arada doktor mide bulantim var diye folikasitimi degistirdi premesis plus diye bisey almami soyledi belki isinize yarar kizlar

Sohrab ve MahidevranSultan nasilsiniz? Sonuc ne olursa olsun insalllah hakkinizda hayirli olan olur

Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi..

Hic sikma canini her serde vardir bi hayr iyi dusunelim ims iyi olur Allah hayirlisi vercektir insallah

Çok üzüldüm. Hakkında Hayırlısı olsun. Zor ama vardır bunda da bir hayır. Tez vakitte gönlüne göre versin rabbim.❤

Canım inşallah zahide küçük görür ümidini kaybetme kötü enerji verme Allah büyük dua edelim

Rabbim bossada o keseyi saglikli bir evlatla doldursun insallah

Geçenki gittiğine mı gittin o görmüştü

Canım çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah geçen gittiğin dr da gitseydin o görmüştü

canım inşallah senin için en hayırlısı olur duaya devam pes etmek yok . He bebeğin seninle değilsede bunda da bi hayır vardır unutma . İnsan başta idrak edemiyor . Allahım hayırlı haberlerle gel

Canım benim o kadar heyecan yaptım ki bütün kalbim ile inanıyordum güzel haberlerle geleceğine Bilmiyorum ama yinede içimde bir ümit var
Herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir böyle düşünmek lazım

Cok uzuldum cnm ne desem bilemedim bakalim diyer doktorun ne dicek

Yaaa kaç gündür giremiyorum. Sen aklıma geldin de girdim şimdi umarım haberler iyidir diye bunu gördüm. Umarım %10luk ihtimaldesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…