2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde sürekli yanıyor.gündüzleri neyse ama geceleri çok fena oluyor. Valla gece yatmadan gaviscon içiyorum. Baska bişey fayda etmiyor.
Sükür ben atlattım o yanmalı günleri bal sür gaviscon derken şimdi aksamlari tansiyonum düşüyor sadece

İnşallah Evet böyle düşününce benim yaşadıklarım hiçbir şey diyorum hep şükretmek lazım.Arkadaşına da Allah sabır versin evlat acısı en büyük acı

Sor
ma mucizelere seviniyoruz felaketler ile de hepimiz strese girdik ne yapacağimizi bilemez hale geldik gerçi hala sokaklar tıklım tıklım herkes çıkıp geziyor inşallah kendimizi esirgiyoruz böyle Allah mükafatını verir covid için diğer felaketlerde biter

İnşallah Evet böyle düşününce benim yaşadıklarım hiçbir şey diyorum hep şükretmek lazım.Arkadaşına da Allah sabır versin evlat acısı en büyük acı
Aynen bende facede İrem’in mücadelesini takip ediyodum sonra melek oldu ilkokuldan sonra başlamış sıkıntısı yıllarca entübe kaldı evde hasta yatağı cihazlar ile çok zor sadece dua edicez rabbim esirgesin bugünümüzü biliyoruz

Merhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
Çok geçmiş olsun ümidinizi kaybetmeyin herseyde vardır bir hayır inşallah yarın güzel haberler getirirsiniz ayda ve Elif bebekteki mucize sizi ve Sohrab hanimida bulsun dualarim her ikinizle olacak insallah eğer olurda yarın güzel haber alamazsanız en kisa zamanda hayirlisiyla çok güzel haberler alın ve buraya mujdenizi mutlaka yazin

Ahh canim 3defa yumurtasi toplanan ve 2 olumsuz tup bebek denemesi yapan biri olarak o istegini uzuntunu hayallerini cok iyi anliyorum.. Ama unutma dogum da olum gibi kaderdir o guzel bebeginin gelecegi vakit bellidir Allah katinda. Bize sabretmek dusuyor ama insallah zahide hoca gorur o minicigini o zaman bu zamandir insallahhhh..

öyle elbette felaket dolu bir yıldı her gün tanimadigimiz ama acisini yürekten hissedebildigimiz birileri için içimiz yandı gözyaşımiz aktı evladımizin geleceğinden korktuk lakin sürekli bunları düşünerek motive olamayız motive olamazsak karamsarliga dusersek anneligimizi tam yerli yerince yapamayız en azından ben yapamıyorum çünkü yapı olarak çok duygusal ve cok fazla etkilenen bi insanım. Ama çok haklısınız Hélè ki şu duyarsız insanlar yok mu maskesiz gezip hem kendi hayatlarını hem bizim hayatlarimizi tehlikeye atanlar işte onlara hakkımı helal etmem asla

Çok teşekkür ederim güzel duaların için ama benim artık kesinleşti sayılır ama inşallah sohrab iyi olur

Evet herşeye şükretmek lazım ama bazen unutuyoruz işte kendi dertlerimiz bize çok ağrı geliyor halbuki ne acılar var Rabbim yaşatmasın

Öyle canım tedbir önlem alınması lazım asure gününden bulasmıs mesela bı hastaya yoğun bakımdaydı kronık hastalığı olmamasına rağmen öyle hastalara bakıp nelerle mücadele edıyoruz bı saglıkcı olarak anlam veremıyorum gencler sokaklarda kafelerde bı ınsan nasıl bu kadar rahat olur diye ne kadar korkup endıselensek uzulsekte bı sekılde ayakta kalmak zorundayız Allah güç versın artık hepimize

Allahtan hayırlısını dılıyorum, saglıklıysa devam eder etmezse de elimden bişey gelmiyor maalesef
İnşallah güzel sonuclarla dönersin, gerçekten ilk 3 ay sıkıntılı bi dönemmiş, cift cizgi gördüğümden beri acabalar bitmedi bi türlü.. Gönlünü ferah tut, olumsuz seyler okuyup kendını de bebegı de uzme

Allahım binlerce kez razi olsun sizden, hiç tanımadığım insanlar benım ıcın telaslandılar, dua edıyorlar, Allahım heoınızın ne muradı versın, saglıcakla yavrularınızı kucagınıza alın insallah

İnsallahh

Reactions: H E
İstanbul memorıal da calısan bi doktorla telefonda görüştüm, gitme diyor kendı doktoruna da zahıde hanıma da, 1 hafta bekle diyor, kanaman lekelenmen yok ultrason goruntu guzel.. Kafam cok karıstı, benım doktoru da cok ıyı tanıdıgını soyledı hulusı hoca yanlıs yapmaz dıyor, ama 1 hafta daha bekle benı dinle dıyor..

Sizce napayım kızlar????

Sükür ben atlattım o yanmalı günleri bal sür gaviscon derken şimdi aksamlari tansiyonum düşüyor sadece
sut iç bence ben kronik reflu hastasiyim. cok az ilik sut uyi geliyor olmadi bal yemelisin. oda olmuyor derin nefes al ver devamlı. ilaç su an kullanma.

banada bekle dediler bende bekliyorum. kanama ve agrin yoksa bekleyebilirsin saniirm. bu arada isnbulda durumlar nasıl acaba korona önlemleri artırılmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…