Sükür ben atlattım o yanmalı günleri bal sür gaviscon derken şimdi aksamlari tansiyonum düşüyor sadeceBenimde sürekli yanıyor.gündüzleri neyse ama geceleri çok fena oluyor. Valla gece yatmadan gaviscon içiyorum. Baska bişey fayda etmiyor.
İnşallahYarın inşallah çok güzel olacak. Allah’ın izniyle düzelir inşallah. Ne verirse hayırlısını versin rabbim. Duam budur hepimiz için. bugun bir arkadaşımla konuştum. Altı yaşında kızını kaybetmişti yıllar öncesinden sonradan hastalığı ortaya çıkıyor.beterin beteri var arkadaşlar. Şükür her halimize
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın rabbim korusun
ma mucizelere seviniyoruz felaketler ile de hepimiz strese girdik ne yapacağimizi bilemez hale geldik gerçi hala sokaklar tıklım tıklım herkes çıkıp geziyor inşallah kendimizi esirgiyoruz böyle Allah mükafatını verir covid için diğer felaketlerde biterYaa çok üzüldüm ama inşallah yarın daha güzel haberler alırsınızben duan in gücüne çok inanırım ayda ve Elif bebekten sonra mucizelerede inancim da arttı dualarim seninle eğer yarın olumlu bir haber alamazsanda en kisa zamanda bekledigin gibi güzel bi haber al diye sen mujdeyi verene kadar sana dua edeceğim keşke elimden başka bişeyde gelse Ama insallah en kisa zamanda gelsin o müjde hayirlisiyla
Aynen bende facede İrem’in mücadelesini takip ediyodum sonra melek oldu ilkokuldan sonra başlamış sıkıntısı yıllarca entübe kaldı evde hasta yatağı cihazlar ile çok zor sadece dua edicez rabbim esirgesin bugünümüzü biliyoruzİnşallahEvet böyle düşününce benim yaşadıklarım hiçbir şey diyorum hep şükretmek lazım.Arkadaşına da Allah sabır versin evlat acısı en büyük acı
Tabiki, kafama göre ilaç kullanmam Hele ki gebelik döneminde..Doktor içebilirsin dedi mi ?
Çok geçmiş olsun ümidinizi kaybetmeyin herseyde vardır bir hayır inşallah yarın güzel haberler getirirsinizMerhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
Ahh canim 3defa yumurtasi toplanan ve 2 olumsuz tup bebek denemesi yapan biri olarak o istegini uzuntunu hayallerini cok iyi anliyorum.. Ama unutma dogum da olum gibi kaderdir o guzel bebeginin gelecegi vakit bellidir Allah katinda. Bize sabretmek dusuyor ama insallah zahide hoca gorur o minicigini o zaman bu zamandir insallahhhh..Çok teşekkür ederim kızlareve gelir gelmez zahide kucuk ten de randevu aldım resmen yalvardım yarın ıcın 17.30 a verdiler, sadece vicdanen rahat olayım diye, o da Bi görsün.. Bu arada beta yükselmeye devam ediyor, kafam aklım cok karısık, kendı doktorumun hıc umudu yok ona kalsa yarın dedı ben haftaya dıye ısrar ettım, beta yukseldıgı ıcın beklemek ıstemıyor.. Nasipte öteye gidilmiyor elbette ama ben elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.. Yarın zahıde kucuk ben gördüm duydum derse, kendı doktoruma adım atmam bundan boyle.. Umut işte bendeki, rabbimden diliyorum
öyle elbette felaket dolu bir yıldı her gün tanimadigimiz ama acisini yürekten hissedebildigimiz birileri için içimiz yandı gözyaşımiz aktı evladımizin geleceğinden korktuk lakin sürekli bunları düşünerek motive olamayız motive olamazsak karamsarliga dusersek anneligimizi tam yerli yerince yapamayız en azından ben yapamıyorum çünkü yapı olarak çok duygusal ve cok fazla etkilenen bi insanım. Ama çok haklısınız Hélè ki şu duyarsız insanlar yok mu maskesiz gezip hem kendi hayatlarını hem bizim hayatlarimizi tehlikeye atanlar işte onlara hakkımı helal etmem aslaSor
ma mucizelere seviniyoruz felaketler ile de hepimiz strese girdik ne yapacağimizi bilemez hale geldik gerçi hala sokaklar tıklım tıklım herkes çıkıp geziyor inşallah kendimizi esirgiyoruz böyle Allah mükafatını verir covid için diğer felaketlerde biter
Çok teşekkür ederim güzel duaların içinÇok geçmiş olsun ümidinizi kaybetmeyin herseyde vardır bir hayır inşallah yarın güzel haberler getirirsinizayda ve Elif bebekteki mucize sizi ve Sohrab hanimida bulsun dualarim her ikinizle olacak insallah eğer olurda yarın güzel haber alamazsanız en kisa zamanda hayirlisiyla çok güzel haberler alın ve buraya mujdenizi mutlaka yazin
Evet herşeye şükretmek lazım ama bazen unutuyoruz işte kendi dertlerimiz bize çok ağrı geliyor halbuki ne acılar varAynen bende facede İrem’in mücadelesini takip ediyodum sonra melek oldu ilkokuldan sonra başlamış sıkıntısı yıllarca entübe kaldı evde hasta yatağı cihazlar ile çok zor sadece dua edicez rabbim esirgesin bugünümüzü biliyoruz
Öyle canım tedbir önlem alınması lazım asure gününden bulasmıs mesela bı hastaya yoğun bakımdaydı kronık hastalığı olmamasına rağmen öyle hastalara bakıp nelerle mücadele edıyoruz bı saglıkcı olarak anlam veremıyorum gencler sokaklarda kafelerde bı ınsan nasıl bu kadar rahat olur diye ne kadar korkup endıselensek uzulsekte bı sekılde ayakta kalmak zorundayız Allah güç versın artık hepimizeöyle elbette felaket dolu bir yıldı her gün tanimadigimiz ama acisini yürekten hissedebildigimiz birileri için içimiz yandı gözyaşımiz aktı evladımizin geleceğinden korktuk lakin sürekli bunları düşünerek motive olamayız motive olamazsak karamsarliga dusersek anneligimizi tam yerli yerince yapamayız en azından ben yapamıyorum çünkü yapı olarak çok duygusal ve cok fazla etkilenen bi insanım. Ama çok haklısınız Hélè ki şu duyarsız insanlar yok mu maskesiz gezip hem kendi hayatlarını hem bizim hayatlarimizi tehlikeye atanlar işte onlara hakkımı helal etmem asla
Allahtan hayırlısını dılıyorum, saglıklıysa devam eder etmezse de elimden bişey gelmiyor maalesefGeçmiş olsun inşallah sonuç çok daha başka olur çok farklı umutsuz hikayeler okuduk gördük. Fakat bambaşka sürprizlerle dolu sonuç. Allah’tan umut kesilmez. Yarın iyi haber bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı. Gebelik zor bir süreç. Allah’ın izin verdiği ölçüde herşey olacağına varıyor. Benim de bugun moralim bozuldu üzüldüm ve korkuyorum. Toksopzlazmam pozitif çıktı ve yarın doktorum gel hemen dedi ileri tetkik yapılacak. Sınırlar iyi değil maalesef. Allahım hayırlısını versin.
Allahım binlerce kez razi olsun sizden, hiç tanımadığım insanlar benım ıcın telaslandılar, dua edıyorlar, Allahım heoınızın ne muradı versın, saglıcakla yavrularınızı kucagınıza alın insallahYaa çok üzüldüm ama inşallah yarın daha güzel haberler alırsınızben duan in gücüne çok inanırım ayda ve Elif bebekten sonra mucizelerede inancim da arttı dualarim seninle eğer yarın olumlu bir haber alamazsanda en kisa zamanda bekledigin gibi güzel bi haber al diye sen mujdeyi verene kadar sana dua edeceğim keşke elimden başka bişeyde gelse Ama insallah en kisa zamanda gelsin o müjde hayirlisiyla
İnsallahhÇok geçmiş olsun ümidinizi kaybetmeyin herseyde vardır bir hayır inşallah yarın güzel haberler getirirsinizayda ve Elif bebekteki mucize sizi ve Sohrab hanimida bulsun dualarim her ikinizle olacak insallah eğer olurda yarın güzel haber alamazsanız en kisa zamanda hayirlisiyla çok güzel haberler alın ve buraya mujdenizi mutlaka yazin
Öyle dalmamak elde değil ki üzülüyor insan inşallah Allah imtihanımızı büyük tutmasın.Evet herşeye şükretmek lazım ama bazen unutuyoruz işte kendi dertlerimiz bize çok ağrı geliyor halbuki ne acılar varRabbim yaşatmasın
İstanbul memorıal da calısan bi doktorla telefonda görüştüm, gitme diyor kendı doktoruna da zahıde hanıma da, 1 hafta bekle diyor, kanaman lekelenmen yok ultrason goruntu guzel.. Kafam cok karıstı, benım doktoru da cok ıyı tanıdıgını soyledı hulusı hoca yanlıs yapmaz dıyor, ama 1 hafta daha bekle benı dinle dıyor..Ahh canim 3defa yumurtasi toplanan ve 2 olumsuz tup bebek denemesi yapan biri olarak o istegini uzuntunu hayallerini cok iyi anliyorum.. Ama unutma dogum da olum gibi kaderdir o guzel bebeginin gelecegi vakit bellidir Allah katinda. Bize sabretmek dusuyor ama insallah zahide hoca gorur o minicigini o zaman bu zamandir insallahhhh..
sut iç bence ben kronik reflu hastasiyim. cok az ilik sut uyi geliyor olmadi bal yemelisin. oda olmuyor derin nefes al ver devamlı. ilaç su an kullanma.Sükür ben atlattım o yanmalı günleri bal sür gaviscon derken şimdi aksamlari tansiyonum düşüyor sadece
banada bekle dediler bende bekliyorum. kanama ve agrin yoksa bekleyebilirsin saniirm. bu arada isnbulda durumlar nasıl acaba korona önlemleri artırılmış sanırım.İstanbul memorıal da calısan bi doktorla telefonda görüştüm, gitme diyor kendı doktoruna da zahıde hanıma da, 1 hafta bekle diyor, kanaman lekelenmen yok ultrason goruntu guzel.. Kafam cok karıstı, benım doktoru da cok ıyı tanıdıgını soyledı hulusı hoca yanlıs yapmaz dıyor, ama 1 hafta daha bekle benı dinle dıyor..
Sizce napayım kızlar????
Ben Ankaradayım kuzum.. Gitmeyim de mi ikisine debanada bekle dediler bende bekliyorum. kanama ve agrin yoksa bekleyebilirsin saniirm. bu arada isnbulda durumlar nasıl acaba korona önlemleri artırılmış sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?