• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hic sikma canini her serde vardir bi hayr iyi dusunelim ims iyi olur 🙏🙏 Allah hayirlisi vercektir insallah

Çok üzüldüm. Hakkında Hayırlısı olsun. Zor ama vardır bunda da bir hayır. Tez vakitte gönlüne göre versin rabbim.❤

Canım inşallah zahide küçük görür ümidini kaybetme kötü enerji verme Allah büyük dua edelim 🙏🏼

Rabbim bossada o keseyi saglikli bir evlatla doldursun insallah 🤲

Canım çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah geçen gittiğin dr da gitseydin o görmüştü

canım inşallah senin için en hayırlısı olur duaya devam pes etmek yok . He bebeğin seninle değilsede bunda da bi hayır vardır unutma . İnsan başta idrak edemiyor . Allahım hayırlı haberlerle gel 🤲🏻

Canım benim o kadar heyecan yaptım ki bütün kalbim ile inanıyordum güzel haberlerle geleceğine 😔Bilmiyorum ama yinede içimde bir ümit var 🤲🤲
Herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir böyle düşünmek lazım

Cok uzuldum cnm ne desem bilemedim😔 bakalim diyer doktorun ne dicek😔❤️

Yaaa kaç gündür giremiyorum. Sen aklıma geldin de girdim şimdi umarım haberler iyidir diye bunu gördüm. Umarım %10luk ihtimaldesindir :(
Çok teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 eve gelir gelmez zahide kucuk ten de randevu aldım resmen yalvardım yarın ıcın 17.30 a verdiler, sadece vicdanen rahat olayım diye, o da Bi görsün.. Bu arada beta yükselmeye devam ediyor, kafam aklım cok karısık, kendı doktorumun hıc umudu yok ona kalsa yarın dedı ben haftaya dıye ısrar ettım, beta yukseldıgı ıcın beklemek ıstemıyor.. Nasipte öteye gidilmiyor elbette ama ben elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.. Yarın zahıde kucuk ben gördüm duydum derse, kendı doktoruma adım atmam bundan boyle.. Umut işte bendeki, rabbimden diliyorum 🙏🏻

Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi.. 😔
Canım benim😔 Allahım sana hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Ne diyeceğimi bilemedim.
Cok uzgunum vardır Rabbimin bir bildiği.

Geçenki gittiğine mı gittin o görmüştü
Yok o kendı doktorum deıldı, onunda aradım ama yarın boslugu yok o da pek ümitkar konusmadı, benım doktor Prof cunku tanıyor, onun lafının ustune de bısey demek ıstemedı, şu acıklama yı yaptı fetus kuculup yok olmaya baslamıstır dedı, bana göre hepsi saallıuor gıbı de neyse... Bakalım yarın zahıde hanım ne dıcek..

Wings06 Wings06 canim sen tiroid ilacını devam ediyor musun? Doktora bugün sordum dahiliyeye göster dedi ama bir de dahiliye sırasına girmek istemiyorum ya kendim ilacı alıp devam etsem nolurki🙄
Ben hep devam etmek zorundayım canım düştü ama doz ayarlaması yapılmadı ben bi dr gidip öyle ayarlayım danısayım diyorum aynı devam ediyorum normalde böyle kullanıyodum artar mi bilemedim ondan ama senin daha önce yoksa bi doktora danissan iyi olur iki üç hafta sonra git olmadı tekrar tahlil yaptırırsın düzenli olarak baktırmak lazım zaten dengede tutabilmek için belki düşecek yeni doz ayarlaması gerekebilir senin için benim hiç gidesim yok ama sıkıntı olmasında bi ara gidicem mecbur ben de

Yine kötü haberlerle geldim, cuma için son kez bekleyelim dedi cumartesi ilacla dusuk yaptırcak, %90bos gebelik, ilk baktığında ekranda bişey kıpırdıyor sankı dedı,heyecanlandım sonra goremedı yıne, yarın 17.30 zahıde küçük randevu aldım ona da gıdıcem bi.. 😔
Canım hayırlısı olsun inşallah öncelik senin sağlığın rabbim tekrar nasip eder inşallah. Bende aynı durumdayım yarın kesinleşecek durumum 2 gündür çok koyu renk lekelerim başladı inşallah kendi kendine düşer diyorum bir an önce toparlanıp tekrar tedavi olacağım inşallah bu sefer olur

Ya üzüldüm canım inşallah yarın gözükür sıkıntı olmazda. Zaten ilk gören doktordu sanirim onun görüşlerini al bakalım olumlu olur umarim 🙏

😔😔

Canım hayırlısı olsun inşallah öncelik senin sağlığın rabbim tekrar nasip eder inşallah. Bende aynı durumdayım yarın kesinleşecek durumum 2 gündür çok koyu renk lekelerim başladı inşallah kendi kendine düşer diyorum bir an önce toparlanıp tekrar tedavi olacağım inşallah bu sefer olur
Ben de hıcbır leke kanama da yok..
İnsallah senın güzel haberlerini alırız 🙏🏻

Çok teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 eve gelir gelmez zahide kucuk ten de randevu aldım resmen yalvardım yarın ıcın 17.30 a verdiler, sadece vicdanen rahat olayım diye, o da Bi görsün.. Bu arada beta yükselmeye devam ediyor, kafam aklım cok karısık, kendı doktorumun hıc umudu yok ona kalsa yarın dedı ben haftaya dıye ısrar ettım, beta yukseldıgı ıcın beklemek ıstemıyor.. Nasipte öteye gidilmiyor elbette ama ben elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.. Yarın zahıde kucuk ben gördüm duydum derse, kendı doktoruma adım atmam bundan boyle.. Umut işte bendeki, rabbimden diliyorum 🙏🏻
Canım kese boyutu da büyümüş mü kaç mm oldu onunda Belli Bi ölçüdeyken bebek görünmesse sonlandırma düşünülüyor

Ya üzüldüm canım inşallah yarın gözükür sıkıntı olmazda. Zaten ilk gören doktordu sanirim onun görüşlerini al bakalım olumlu olur umarim 🙏
O da Bi garip, benım doktor ıcın onu da töhmet altında bırakmayalım falan dedı, fetüste kalp atısı olmadıgı ıcın kuculmeye baslamıs olabılır dedı sonra da

Canım kese boyutu da büyümüş mü kaç mm oldu onunda Belli Bi ölçüdeyken bebek görünmesse sonlandırma düşünülüyor
19mm olmus aslında o da normal ılerlıuor 14mm idi 5 gun once.. Beta da yukselıyor.. Bilemiyorum

En en güzeli bu bende 3-4 doktora gözüktüm en son sare davutoğluna gitmiştim . Oda aynı şeyleri söyleyince kendi doktoruma teslim olmıstum .
kendi doktorum önerdi bunu aslında sen emin olup gel sonra başka düşüncelere kapılma demişti .
inşallahhhh senin sonuç farklı olur inşallah 🤲🏻
bide kuzu beta kaç çıkıyor neden hapla düşürecek ?
bu hap işini zahide hanımada sor eğer olumsuz bi sonuc alırsan

Canım çok üzüldüm ama biliyoruz ki her işte bir hayır ve nasip vardır. Sen yine de içini rahatlat, Rabbim büyüktür, inşallah hakkında ne nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun

En en güzeli bu bende 3-4 doktora gözüktüm en son sare davutoğluna gitmiştim . Oda aynı şeyleri söyleyince kendi doktoruma teslim olmıstum .
kendi doktorum önerdi bunu aslında sen emin olup gel sonra başka düşüncelere kapılma demişti .
inşallahhhh senin sonuç farklı olur inşallah 🤲🏻
bide kuzu beta kaç çıkıyor neden hapla düşürecek ?
bu hap işini zahide hanımada sor eğer olumsuz bi sonuc alırsan
Memorıalda deıl mı o da, orada bi doktorla da görüştüm telefonda, bugun tekrar arıcak benı..
Ben elımden gelenı yapayım da gerisi rabbime kalmıs🙏🏻

• Beğen
Reactions: H E
Back