- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
Yağlıdan hamur işinden uzak duruyorum ya zaten kokusu da fena yapıyorAa benım o geçenlerde oldu ama o gün hamur işi yemiştim .
eğero tür Şeyler yiyorsan dikkat et canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağlıdan hamur işinden uzak duruyorum ya zaten kokusu da fena yapıyorAa benım o geçenlerde oldu ama o gün hamur işi yemiştim .
eğero tür Şeyler yiyorsan dikkat et canım
İster istemez moralım bozuldu, aslında 2 kat da deılmıs en az %60üzerinde olmalıymış ogleden berı bunu arastırıyorum, benım %75 artmıs.. Şöyle 2 kattan fazla olsaydı da canımı sıkmasaydı bide kız bebeklerin betası yavas yukselirmıs galıbaKötü düşünüp olumsuzluğa yer vermiyoruz 80 Ortalama 2 katI artış isteniyor 140 gayet iyi üzme kendini
Ayyy yaa sen boşuna üzüyosun ama kendiiniii .Doktora ben sordum artıs kotu mu diye, oyle bısey demeleyelım henuz dedı, pazartesı tekrar ıstedı ilk artıs ıcın katlama cpk guzel demıstı, ben bıraz beklentimı yuksek tuttum sanırım
Ah kuzu yaa inşallah böylee gitmez.Yağlıdan hamur işinden uzak duruyorum ya zaten kokusu da fena yapıyor
Yaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetimAyyy yaa sen boşuna üzüyosun ama kendiiniii .
Doktorlar fazla bağlanmayalım diye ilk zamnalar böyle yapıyolar aslında..
Ah canım çok erken farketmişsin şuan sürekli onu düünüyorsun keşke 2 kere kan verip bıraksaydın
Lütfen sakin ol .Yaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetim
Olacak olacak fazla düşünüp kendini de bebeşide yorma annesiYaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetim
Pek Çetin geçecek hissediyorumAh kuzu yaa inşallah böylee gitmez.
benım kızda da hiç yanma falan olmadı . Bitek dediğim gibi hamurişi yediğimde ejderha oluyordum
İnşallahh ya biri geciyor biri baslıyor bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hop oturup hop kalkarım ben, kendımı bılıyorumLütfen sakin ol .
bu süreçte en önemli olAn o ♥ Geçicek bu strresli günler
İnşallah düüşünmemye calıscam pazartesiye kadarOlacak olacak fazla düşünüp kendini de bebeşide yorma annesi
yaa geçmiş olsn umarım uzun sürmez canımSelam kızlar. Midem bulanmıyor diye diye kendine nazar eden nadir insanlardanım heralde dünden beri midem bulanıyor
ayy kolay gelsn ikinci çocuğun zorluğu hep bunlar :/ bulantın olmasın inşSelam kızlarr ,,
Ayyy son 1 haftadır kızım o kadar zor uyuyoki
elim kolum kalmıyo
Allahım inşallah bulantılarda gelmez. Eşimde pazartesi iş başı yapıyo
allah esirgesin bişi olmaz inşAmin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .
rabbim korusun inşallah
daha cok yeni her seyin ve evet araştırdığım gibi artış min %66 artış beklenio senendişelenme inş güzel olur her şeyYaa insallah Bosuna üzülüyorumdur asılama olunca heyecandan 12. Gun test yaptım dha 1 gun gectı adetim
Sağol canım teşekkürler sen nasılsın nasıl gidiyor?ayy kolay gelsn ikinci çocuğun zorluğu hep bunlar :/ bulantın olmasın inş
allah esirgesin bişi olmaz inş
hayırlı olsun bi kez daha kan verip artışa bakıp sonrasında dr bulup kese için gidebilirsin değerin baya yüksek :)MERHABALAR bnde haziran annesiyim sanırım :) dün adet olmam gereken günde ilk idrar testi sonra ise kan testi yaptırdım en son adet tarihimin ilk gunu 8 eylül :) ne yapılır nerden başlanır ne yazalır bilmiyorum ne hissedeceğimi bıle bılmiyorum şaka gibi gelıyor:) allah herkesin sağsalim kucagına almayı nasip etsin Eki Görüntüle 2701402
ben de iyim canım çok şükür, dün oğlumun doğum günüydü, kardeşinin kesesini pzt gördk asıl doğum günü hediyesi olarak kardeşi gelio ama ona söleyemedik henüz erken die :) çok duygusaldm dün bunlara sebep :)Sağol canım teşekkürler sen nasılsın nasıl gidiyor?
çok tesekkur ederim cumartesi doktor randevusu aldım ama bakalım:)hayırlı olsun bi kez daha kan verip artışa bakıp sonrasında dr bulup kese için gidebilirsin değerin baya yüksek :)
2güne 2 kat artmalı denio dün 900se yrn 1800 olur cuma3600 cts de 5binlerde olur karın ultrasonunda görünebilir kese ama henüz bebek için erken diolar erken deil die düşünüorm ilk randevu için riskleri analiz edebilmek adına. kalp atışı bekleme o bi hafta sonraya olablrçok tesekkur ederim cumartesi doktor randevusu aldım ama bakalım:)
kese ne zaman gözüküyor değer ne kadar olmalı cumartesi gitsem erken mi acaba
Ya o nasil dr öyle konuşabiliyor erkenden ve olumsuz dinleme lütfen duyarsan inşallah.Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Çok tesekkur ederım inşallahh öyle olutrayy kolay gelsn ikinci çocuğun zorluğu hep bunlar :/ bulantın olmasın inş
allah esirgesin bişi olmaz inş
daha cok yeni her seyin ve evet araştırdığım gibi artış min %66 artış beklenio senendişelenme inş güzel olur her şey