2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
amiiiin❤ Nekadar icten ve guzel dua etmissin Allah razi olsun❤ Birbirimize dua edelim insallah guzel anneler ve anne adaylari,,,

Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum🤭 LesaM LesaM
bol bol dinlenmeye calis cnm❤ Olsun halimize sükredelim insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
[/QUOTE]
Allah hepimizden razı olsun gönlümüz güzel olsun heryer güzelleşir zaten burada uzun süreli olucaz aile olucaz arkadaş dost sırdaş olucaz dualarımız sadece kendimize olursa böyle olamayız 😇

Günaydın hanımlar:KK200: bata1 gün var bu sabah test yaptım çok çok silik çıktı. 2018 haziran annesiyim bakalım eğer varsa nasip olursa 2021 haziran annesi de olmayı çok isterim:KK68:
Hayırlı olsun canım benim, inşaallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bende 2018 şubat annesiydim fakat erken doğurdum aralıkta :)

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Hemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman için 🙏🏿🙏🏿

Hemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman için 🙏🏿🙏🏿
Umarım öyledir dua edin benim için lütfen:KK43:

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Siz kaç haftaliksiniz da haftaya olmazsa kürtaj denildi adet tarihiniz nedir acaba

Selam kızlar. Midem bulanmıyor diye diye kendine nazar eden nadir insanlardanım heralde 🤦‍♀️ dünden beri midem bulanıyor

Selam canım bende sadece keseyi gördüm o da çok küçüktü. Ama kalp atışı 7.haftada ancak duyulur canım korkma. O da niye hemen kürtaj demiş

Selam canım bende sadece keseyi gördüm o da çok küçüktü. Ama kalp atışı 7.haftada ancak duyulur canım korkma. O da niye hemen kürtaj demiş
Ben de keseyi gördüm vajinal ultrasonla ama baya büyük kese ondan çok endişelendim

Eklentiler

• E9D34A37-392E-43AB-8969-26381692BE2D.jpeg
    E9D34A37-392E-43AB-8969-26381692BE2D.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben de keseyi gördüm vajinal ultrasonla ama baya büyük kese ondan çok endişelendim
Siz başka bi doktora daha görünün bence. Hemen 7.haftada kürtaj ol denmez benim bildiğim en azından 8.hafta da beklenir. Çünkü 7 de ancak duyuluyor kalp atışı.

26 ağustos son adet tarihim ben de çok şaşırdım hemen kürtaj denmesine asla istemiyorum olmayı
Ya belki geç döllenme oldu hemen adet tarihine göre hesaplayip kürtaj demesi tuhaf. Kendimden örnek vereyim. Ben 4 Eylül adet tarihim. Ama geç yunurtaladim doktorumda biliyor hatta şu an yeni öğrendim diyebilirim değerim 130 oldu haftaya cuma çağırdı belki vajinadan görürüz dedi geç yunurtalama olmuş hemde baya geç dedi şu an bebeğim 13 14 günlük anca.

X