- 12 Mart 2017
- 634
- 745
Yaa benim de sol tarafa aynı şekildeElim sürekli sağ tarafa gidiyor benimde genel olarak karnımı değilde sağ kasığımı özel olarak korumaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa benim de sol tarafa aynı şekildeElim sürekli sağ tarafa gidiyor benimde genel olarak karnımı değilde sağ kasığımı özel olarak korumaya çalışıyorum
karnımız büyüyünce tüm karnımızı sahipleniriz herhaldeYaa benim de sol tarafa aynı şekilde ☺
bol bol dinlenmeye calis cnm❤ Olsun halimize sükredelim insallah kucagimiza aliriz bebislerimizi :)amiiiin❤ Nekadar icten ve guzel dua etmissin Allah razi olsun❤ Birbirimize dua edelim insallah guzel anneler ve anne adaylari,,,
Ben çok uyumayı sevmiyorum basım ağrıyor. Sersem gibi geziyorum LesaM
Belki oradadırElim sürekli sağ tarafa gidiyor benimde genel olarak karnımı değilde sağ kasığımı özel olarak korumaya çalışıyorum
Teşekkür ederim inşallah devamı gelir korkuyorum birazHayirli olsun degerin cok guzel artmis..
Hayırlı olsun canım benim, inşaallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bende 2018 şubat annesiydim fakat erken doğurdum aralıkta :)Günaydın hanımlar bata1 gün var bu sabah test yaptım çok çok silik çıktı. 2018 haziran annesiyim bakalım eğer varsa nasip olursa 2021 haziran annesi de olmayı çok isterim
Hemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman içinKızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Umarım öyledir dua edin benim için lütfenHemen telaş etme ben ilk gebeliğimde 7+0 da zor görünmüştü bebek kalbi de zor duymuştuk, geç döllenmeden dolayı geriden gelmişti, belki öyle bi durum vardır, dua edelim bi sonraki görüşmede her şeyin yolunda olduğunu duyman için
Siz kaç haftaliksiniz da haftaya olmazsa kürtaj denildi adet tarihiniz nedir acabaKızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Selam canım bende sadece keseyi gördüm o da çok küçüktü. Ama kalp atışı 7.haftada ancak duyulur canım korkma. O da niye hemen kürtaj demişKızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
26 ağustos son adet tarihim ben de çok şaşırdım hemen kürtaj denmesine asla istemiyorum olmayıSiz kaç haftaliksiniz da haftaya olmazsa kürtaj denildi adet tarihiniz nedir acaba
Ben de keseyi gördüm vajinal ultrasonla ama baya büyük kese ondan çok endişelendimSelam canım bende sadece keseyi gördüm o da çok küçüktü. Ama kalp atışı 7.haftada ancak duyulur canım korkma. O da niye hemen kürtaj demiş
Siz başka bi doktora daha görünün bence. Hemen 7.haftada kürtaj ol denmez benim bildiğim en azından 8.hafta da beklenir. Çünkü 7 de ancak duyuluyor kalp atışı.Ben de keseyi gördüm vajinal ultrasonla ama baya büyük kese ondan çok endişelendim
Gel bacım gel Bende tüp bebek annesiyimMerhaba ben tüp bebekle hamile kaldım topikte banada yer var mı acaba
Bende de batma falan hep sağ tarafta oluyorElim sürekli sağ tarafa gidiyor benimde genel olarak karnımı değilde sağ kasığımı özel olarak korumaya çalışıyorum
Ya belki geç döllenme oldu hemen adet tarihine göre hesaplayip kürtaj demesi tuhaf. Kendimden örnek vereyim. Ben 4 Eylül adet tarihim. Ama geç yunurtaladim doktorumda biliyor hatta şu an yeni öğrendim diyebilirim değerim 130 oldu haftaya cuma çağırdı belki vajinadan görürüz dedi geç yunurtalama olmuş hemde baya geç dedi şu an bebeğim 13 14 günlük anca.26 ağustos son adet tarihim ben de çok şaşırdım hemen kürtaj denmesine asla istemiyorum olmayı