2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5

Selam kızlarr ,,
Ayyy son 1 haftadır kızım o kadar zor uyuyoki 🤦🏼‍♀️
elim kolum kalmıyo 🤮

Allahım inşallah bulantılarda gelmez. Eşimde pazartesi iş başı yapıyo 🤦🏼‍♀️

Kızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
bi arkadaşımın da düzensiz ilerledi ama doktor keseyi gördükten sonra bu değerlerin önemi yok demişti sonra saglikla dogum yaptı senin de öyle olsun insallah
Selamm lekelenmelerinn ne durumda canım ?
Canım o gün dışında olmadı şükür. Sen ne durumdasın ?

bi arkadaşımın da düzensiz ilerledi ama doktor keseyi gördükten sonra bu değerlerin önemi yok demişti sonra saglikla dogum yaptı senin de öyle olsun insallah

Ah çok şükür 🤲🏻
ben iyiyim Allaha şükür hala bir belirti bişey yok sadece çok ayakta kalınca belime çok ağrı vuruyo

Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
İyi gibi duruyor kuzum doktorun ne dedi¿

Ah çok şükür 🤲🏻
ben iyiyim Allaha şükür hala bir belirti bişey yok sadece çok ayakta kalınca belime çok ağrı vuruyo
Şu 3ay dışımızı sıkıp dinlenelim inşallah canım. Bende kendimi yormamaya dikkat ediyorum ama eşim de pazartesi okula baslicak sanırm okullar açılıyor. Hayirlisi olsun

İnşallah tesekkür ederimm 🙏🏻❤️

Selam kızlarr ,,
Ayyy son 1 haftadır kızım o kadar zor uyuyoki 🤦🏼‍♀️
elim kolum kalmıyo 🤮

Allahım inşallah bulantılarda gelmez. Eşimde pazartesi iş başı yapıyo 🤦🏼‍♀️
bende bulantı gibi değil de midemde yanma gibi oluyor 😖

• Beğen
Reactions: H E
Doktora dusuk mu sankı dedım, oyle demeyelim henuz dedı, pazartesı istedi testi olumsuz bişey demedi smdilk ilk günkü artısa katlama cok guzel demıstı
Kanı verdiğin saat bile fark ettiriyor. Aynı saatte ve aynı yerde kan vermeğe çalış.

Kanı verdiğin saat bile fark ettiriyor. Aynı saatte ve aynı yerde kan vermeğe çalış.
Bi öncekiyle aralarında 15 dk var sadece 😔o da cok etlememıstır, o yuzden moralım bozuldu 200e yakın bıse bekleyerek gıtmıstım😔o yuzden hayal kırıklıgı oldu

• Beğen
Şu 3ay dışımızı sıkıp dinlenelim inşallah canım. Bende kendimi yormamaya dikkat ediyorum ama eşim de pazartesi okula baslicak sanırm okullar açılıyor. Hayirlisi olsun
Amin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .
rabbim korusun inşallah

Bi öncekiyle aralarında 15 dk var sadece 😔o da cok etlememıstır, o yuzden moralım bozuldu 200e yakın bıse bekleyerek gıtmıstım😔o yuzden hayal kırıklıgı oldu
Aslında değerlerin kötü değil doktorun tek değerine bakarak neden böyle bişey dedi anlamadım 🤦🏼‍♀️
lütfen moralini bozma ♥️

Aslında değerlerin kötü değil doktorun tek değerine bakarak neden böyle bişey dedi anlamadım 🤦🏼‍♀️
lütfen moralini bozma ♥
Doktora ben sordum artıs kotu mu diye, oyle bısey demeleyelım henuz dedı, pazartesı tekrar ıstedı ilk artıs ıcın katlama cpk guzel demıstı, ben bıraz beklentimı yuksek tuttum sanırım 😔

• Beğen
Kötü düşünüp olumsuzluğa yer vermiyoruz 🙂 80 Ortalama 2 katI artış isteniyor 140 gayet iyi üzme kendini

X