2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben bugün gittim bana haftaya cuma gel dedi keseyi görebiliriz belki dedi haftaya cumaya kadar da kan aldırmayı düşünmüyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü ne olacaksa olsun zaten sağlıklıysa bizimle kalırlar canım inşallah. Sen?
Pazartesi kan testi ıstedı benden de, herhalde pazartesi gunu soyler ne zaman gitmem gerektiğini

Selam arkadaslar adetten 2 gun once gebelik testi yapmistim hic bisey cikmadi ama kenarda hic bekletmedim direk attim...elimde sadece ovulasyon testi kaldi. 3 gundur yapiyorum 2.cizgi silik degil hayli koyu cikiyor. Ve adetim geceli 2 gun oldu... artik test yapmayacagim gecen ay 11 inde olmustum 26 gunde bir oluyordum hatta 22 ve 23 eylulde yumurtladim degerlendirdik... bu ayda 11 ine kadar bekleyip kan tahlili yaptiracagim😳insallah ama insallah hamileyimdir.. 🙏🏻
Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.
Normal idrar testi al yap zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Sonra da kan ver o kadar bekleme bence

Son düzenleme:
Bende pazartesi kan vericem sonra bakalim nolcak❤️

Inşallah hamilesindir canım ama niye 11ine kadar bekliyorsun.
Normal idrar testi al yap zaten adetin geçmiş mutlaka çıkar. Sonra da kan ver o kadar bekleme bence
Dogru diyorsun ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum..daha once hamilelik gecirmemisim gibi unuttum oyle hissediliyormuydu...🥰dedigin gibi bi test alip bakicim...🙋‍♀️👍

Benim ilk cocugumda adetten bir gun once cok silkk cikmisti tahlilde 70lerde cikmisti.. herkesin beta hcg salinimi bir olmuyor... insanin her hamileligi farkli ve ilk gibi oluyor... hamilede olmayabilirim hic hissetmiyorum ama insallah diyorum bende bakalim🙏🏻
Canım belirti varmı hiç

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Inşallah öyle bir şey olmaz ve görebilirsiniz canım valla tuylerim diken diken oldu bende doktoru bekliyorum inşallah bende kalp atışını ve kendisini görürüm

Kızlar bebeğini görebilen var mı? Ben dün doktora gittim kese baya büyümüş ama bebeğe dair hiçbir şey yok haftaya da göremezsek kürtaj dediler çok korkuyorum ya
Canimmm bilemedim ben ilk gebeligim. Bende sali gunu gittim doktora 5 hafta + 3 gündeydim kesenin icinde biseyler vardi.. Yani keseyi gördük + içinde küçük bir yuvarlak vardi..

Canim doktordamisin su an ?? Kac haftaliktin sen ?
Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum

Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Nasil yani kese bosmuydu ?? Canim ya

X