2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sohrab cnm umudumuzu kaybetmiyelim benim durumda senin gibiydi pazartesi randevum... bende cok korkuyorum kotu bisey duymaktan

Sohrab cnm umudumuzu kaybetmiyelim benim durumda senin gibiydi pazartesi randevum... bende cok korkuyorum kotu bisey duymaktan
Hayır hayır sakın olumsuz bısey dusunme,senin güzel haberlerini alacağız, benım bıle azıcık da olsa umudum var, eşim Baska bi doktorla gorusme ayarlamaya calısıyor, belkı onların makınesı daha yenıdır diye

Insallah guzel haberlerle gelirsin cnm bencede baska bi doktora daha gidin

Allahtan umut kesilmez canım inşAllah daha küçük olduğu için görülmemiştir Allahım hakkında hayırlı olanı hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar merhaba bugün izmir'in depreminde o sallantıda fena kasıldım galiba kasıklarım acaip ağrıyordu bende dayanamadım sonrasında acile gittim durumu öğrenmek için zaten 5 gün öncesinde tekrar hastanede muayne olmuştum keseyi doktor yine zor görmüştü küçüktü bugünkü doktor keseyi gördü ama bebek yoktu çok korkuyorum boş gebelik mi acaba kendi doktorum bana geç döllenme olmuş demişti adet tarihime göre ilerlemiyor değerler ile haftalara baktığım zaman 6.hafta da olmuş oluyorum yinede bebek gözükür müydü zaten depremin şokundan çıkmış değilim üstüne bunu öğrendim düşük tehlikesi bile koydu bana pazartesi günü kendi doktoruma gidecem ama çok korkuyorum

Canım 6 haftalık gebelikte bebeği görmemen normal ben 7. Haftada gördüm endişlenmene gerek yok:) Ve evet deprem gerçekten çok kötüydü hala şokunu atamadım üzerimden öyle bir sallandı ki dedim kesin ölüp gideceğim burada. Ev sağlam olmasaydı Allah korusun enkazın altından bulmaya çalışacaklardı bizi de diğerleri gibi böyle düşününce çok fena oluyorum epey bir süre atlatamam ben bunu

Betada artış önemli bildiğim kadariyla bir hafta bekleyin başa dr gözükün inşallah her şey yolunda gider daha erken sekize kadar bi sikinti olmaz diye düşünüyorum biraz bekleyin bence

Çok geçmiş olsun herkese Allah yardım etsin

Off evet. Aslında yok olup gitmemiz an meselesi insan böyle şeylerde daha iyi anlıyor çocuğumu kucaklayıp nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile..Hala şokunu atlatamadık
Geçmiş olsun canım inşallah daha fazla can kaybı olmaz kurtulur enkazdakiler çok kötü sabır versin Allah geceyi çadırda geçirecek olanlarada

Yaaa çok üzüldüm canım İnşallah çarşamba güzel haberler alırsınız geç döllenme olmuştur inşallah bi hafta daha bekleyin Allah büyüktür

Geçmiş olsun canım inşallah daha fazla can kaybı olmaz kurtulur enkazdakiler çok kötü sabır versin Allah geceyi çadırda geçirecek olanlarada
İnşallah Bizim evde birşey yok ama ben eve gitmek istemedim travma oldu dışarıdayız o yüzden bu gece eve gitmeyeceğiz bütün İzmir dışarıda resmen

2020 fena girdi salgin deprem

Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr
Bugun kızım anne corona virüs ne zaman bitecek diyor o kadar etkiledi çocuklari artik derken depremler felaketler Allah korusun

Inşallah yoktur korkma rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…