2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım sizinkiler nasıl? Ulastınız galiba yakınız yazmıstın
Evet ulaştık kayınababam iyi çok şükür telefonunu almamış korkmuş ödümüzü patlattı annemler de anneanneme gidiyor Allah korusun kötü birşey olursa bizde gideceğiz 🙏

Kızlar tam muayeneye gidecekken yakalandım depreme evde tektim gerçekten kafayı yedim.. hastane hasar gördüğü için gidemedim yavrumun kalp sesini duymaya 😢😢 heyecanla bekliyordum oysa ki günlerdir. Çok büyük stres yaşattım ona da inşallah sağlıklıdır inşallah olumsuz etkilenmez gerçekten çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bişey yok canım stresten uzak durmaya sakinleşmeye çalışın Allah Bi daha yaşatmasın

Kızlar ikiz hamile olanlar farklı bi belirti ya da daha fazla yorgunluk kasık sancısı vs bişey hissettiniz mi ilk haftalarda?
Aşırı bulantı ve kusma oldu özellikle sabahları bide çok yorgunluk gözüm kendiliğinden kapanıyor yani kısacası bütün belirtilerden fazla fazla

Çok üzüldüm çok korkuyorum inşallah iyidir o kadar hevesliydim ki... ve o anda aşırı stres oldum inşallah iyidir inşallah
İnşallah canım endişelenme sen. Hem ne güzel dışarıda yakalanmışsın böyle düşün 🥰

Kizlar 2.cocuga hamileyim 2.cocuk icinde asi yaptiracak miyim bilen varmi
5 yıl içinde olduysan yapmıyorlar . Yine sağlık ocağına bi danışırsın.
bana yapılmayacak daha geçen sene olduğum için

MahidevranSultan MahidevranSultan canım çok geçmiş olsun çok şükür ulaşmışsınız tanıdıklarınıza . Rabbim beterinden korusun yardımcısı olsun herkesin 🤲🏻
Bende İzmirlinin annem ablam orda onlarda çok iyi çok şükür haber alana kadar mahvoldum siz birebir yaşadınız 🥺

bebeğin kesesinin şekli normal değilmiş beta yükseldi ama az yükseldi 2 kac hergun yukselmeliymis bu sadece
canım ılk gebelıgımde banada boş gebelık dendı. yok kese buyumus ıcınde cocuk yok. 4 doktor gezdım. sakın ol.uzulme hersey düzelıcek.ben cok üzüldüdü.bebek etkılenıyormus.

5 yıl içinde olduysan yapmıyorlar . Yine sağlık ocağına bi danışırsın.
bana yapılmayacak daha geçen sene olduğum için
Bende gecen sene oldum asilari iyi bari ya

MahidevranSultan MahidevranSultan canım çok geçmiş olsun çok şükür ulaşmışsınız tanıdıklarınıza . Rabbim beterinden korusun yardımcısı olsun herkesin 🤲🏻
Bende İzmirlinin annem ablam orda onlarda çok iyi çok şükür haber alana kadar mahvoldum siz birebir yaşadınız 🥺
Ne yapalım işte çok yorucu oldu ama yaşıyoruz sağlıklıyız ya o yeter♥️.Eve girmeyi düşünmüyorum bu gece annemler ve yakın bir arkadaşım da girmeyecek bir yerde buluşup ayarlayacağız nasıl olacak bilmiyorum

• Beğen
Reactions: H E
canım ılk gebelıgımde banada boş gebelık dendı. yok kese buyumus ıcınde cocuk yok. 4 doktor gezdım. sakın ol.uzulme hersey düzelıcek.ben cok üzüldüdü.bebek etkılenıyormus.
evet canım bende oyle yapacam farkli doktorlarda gormem gerek bir kac kisi baktı hemen karar verilecek bir duurm yok dedi bu bebegi çok istiyorum. ama hakkımızda hayırlısı diyorum artık.

Back