2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar tam muayeneye gidecekken yakalandım depreme evde tektim gerçekten kafayı yedim.. hastane hasar gördüğü için gidemedim yavrumun kalp sesini duymaya 😢😢 heyecanla bekliyordum oysa ki günlerdir. Çok büyük stres yaşattım ona da inşallah sağlıklıdır inşallah olumsuz etkilenmez gerçekten çok kötüyüm

Kızlar tam muayeneye gidecekken yakalandım depreme evde tektim gerçekten kafayı yedim.. hastane hasar gördüğü için gidemedim yavrumun kalp sesini duymaya 😢😢 heyecanla bekliyordum oysa ki günlerdir. Çok büyük stres yaşattım ona da inşallah sağlıklıdır inşallah olumsuz etkilenmez gerçekten çok kötüyüm
İzmir üzdü bizleri de , Allah yardımcınız olsun ...

Kızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldım 😔 hayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Geçmiş olsun cnm rabbim inşallah hayırlısı nasip etsin sana karamsar olma inşallah olur

Kızlar ya bu göğüs hassasiyeti sizde de var mı 😪
Ne zaman geçer biliyor musunuz?

Evet bende çok stres yaptım ani harakteler falan derken kanamam arttı:(

Kızlar ikiz hamile olanlar farklı bi belirti ya da daha fazla yorgunluk kasık sancısı vs bişey hissettiniz mi ilk haftalarda?

Back