Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır sakın olumsuz bısey dusunme,senin güzel haberlerini alacağız, benım bıle azıcık da olsa umudum var, eşim Baska bi doktorla gorusme ayarlamaya calısıyor, belkı onların makınesı daha yenıdır diyeSohrab cnm umudumuzu kaybetmiyelim
benim durumda senin gibiydi pazartesi randevum... bende cok korkuyorum kotu bisey duymaktan
Hakkinda hayirlisi olsun canimAminn cnm, hayırlısı boyleymıs, carsamba kesınlesıcek, bi mucize olur mu bilmem ama hıc umudum kalmadı
Allah razı olsun kuzumHakkinda hayirlisi olsun canim![]()
Insallah guzel haberlerle gelirsin cnm bencede baska bi doktora daha gidinHayır hayır sakın olumsuz bısey dusunme,senin güzel haberlerini alacağız, benım bıle azıcık da olsa umudum var, eşim Baska bi doktorla gorusme ayarlamaya calısıyor, belkı onların makınesı daha yenıdır diye![]()
Hayır hayır sakın olumsuz bısey dusunme,senin güzel haberlerini alacağız, benım bıle azıcık da olsa umudum var, eşim Baska bi doktorla gorusme ayarlamaya calısıyor, belkı onların makınesı daha yenıdır diye![]()
Yaa kuzumbenim bile ne demek ya senin hiçbir şeyin yok sadece erkendi ve gözükmedi
Allahtan umut kesilmez canım inşAllah daha küçük olduğu için görülmemiştir Allahım hakkında hayırlı olanı hayırlısıyla nasip etsinHayır hayır sakın olumsuz bısey dusunme,senin güzel haberlerini alacağız, benım bıle azıcık da olsa umudum var, eşim Baska bi doktorla gorusme ayarlamaya calısıyor, belkı onların makınesı daha yenıdır diye![]()
Canım 6 haftalık gebelikte bebeği görmemen normal ben 7. Haftada gördüm endişlenmene gerek yok:) Ve evet deprem gerçekten çok kötüydü hala şokunu atamadım üzerimden öyle bir sallandı ki dedim kesin ölüp gideceğim burada. Ev sağlam olmasaydı Allah korusun enkazın altından bulmaya çalışacaklardı bizi de diğerleri gibi böyle düşününce çok fena oluyorum epey bir süre atlatamam ben bunuKızlar merhaba bugün izmir'in depreminde o sallantıda fena kasıldım galiba kasıklarım acaip ağrıyordu bende dayanamadım sonrasında acile gittim durumu öğrenmek için zaten 5 gün öncesinde tekrar hastanede muayne olmuştum keseyi doktor yine zor görmüştü küçüktü bugünkü doktor keseyi gördü ama bebek yoktu çok korkuyorum boş gebelik mi acaba kendi doktorum bana geç döllenme olmuş demişti adet tarihime göre ilerlemiyor değerler ile haftalara baktığım zaman 6.hafta da olmuş oluyorum yinede bebek gözükür müydü zaten depremin şokundan çıkmış değilim üstüne bunu öğrendim düşük tehlikesi bile koydu bana pazartesi günü kendi doktoruma gidecem ama çok korkuyorum![]()
Betada artış önemli bildiğim kadariyla bir hafta bekleyin başa dr gözükün inşallah her şey yolunda gider daha erken sekize kadar bi sikinti olmaz diye düşünüyorum biraz bekleyin benceGecmis olsun deprem oldu umarım kötü birsey yoktur. Bu arada doktor benim bebek için sağlıksız diyor kalp atışı yokmuş son adet tarihine bakıp 7 haftalık dedi ama ben son adet tarihinde hamile kalmadığına eminim en az 10 gun gerisi deyim doktor senin beta hgc değerinde bu hafta 12000 çıktı bunun 40000 olması lazım bu bebek yasamaz yarın gel hemen kürtajla alalım genel anesteis yapacam dedi. cok canim sıkıldı devlet hastanesinde randevu aldım pztsi de orada randevum var bir başka doktorada görünmek istiyorum. esimde beklemeyelim alalım diyor yoksa kanama olursa çok olurmuş ben kötü olur muusm ama. doktorun bu kadar keskin düşünmesi benim tuhafima gitti.
Çok geçmiş olsun herkese Allah yardım etsinKızlar merhaba bugün izmir'in depreminde o sallantıda fena kasıldım galiba kasıklarım acaip ağrıyordu bende dayanamadım sonrasında acile gittim durumu öğrenmek için zaten 5 gün öncesinde tekrar hastanede muayne olmuştum keseyi doktor yine zor görmüştü küçüktü bugünkü doktor keseyi gördü ama bebek yoktu çok korkuyorum boş gebelik mi acaba kendi doktorum bana geç döllenme olmuş demişti adet tarihime göre ilerlemiyor değerler ile haftalara baktığım zaman 6.hafta da olmuş oluyorum yinede bebek gözükür müydü zaten depremin şokundan çıkmış değilim üstüne bunu öğrendim düşük tehlikesi bile koydu bana pazartesi günü kendi doktoruma gidecem ama çok korkuyorum![]()
Geçmiş olsun canım inşallah daha fazla can kaybı olmaz kurtulur enkazdakiler çok kötü sabır versin Allah geceyi çadırda geçirecek olanlaradaOff evet. Aslında yok olup gitmemiz an meselesi insan böyle şeylerde daha iyi anlıyorçocuğumu kucaklayıp nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile..Hala şokunu atlatamadık
Yaaa çok üzüldüm canımKızlar güzel haberlerle gelemedim
Duyulmadı yineçarsamba tekrar bakıcak persembe ona göre işlem yapıcak, sanırım boş gebelik, ama beta da yuksek mol gebelik olabılır dedı o zaman sıkıntıya gırerız beklemeye gelmez dedı, kucuk bi ihtimal belkı carsamba duyabılırz dedı.. Perınatolojıye gönderdi onlar da baktı, o doktor da kese yukarı yerlesmis alttan görmek cok zor dedı üstten baktı, o da 1 hafta beklemekte fayda var dedı ama bugun görülse cok daha guzel olurdu tabı dedı o da
Acıkcası cok umudum kalmadı, doktor kanaman olursa korkma, düşük yaoıyosunudr dedı, eger kendısı dusmezse persembe yontemlerı soylıcek karar verıcek ona göre![]()
İnşallahGeçmiş olsun canım inşallah daha fazla can kaybı olmaz kurtulur enkazdakiler çok kötü sabır versin Allah geceyi çadırda geçirecek olanlarada![]()
Bugun kızım anne corona virüs ne zaman bitecek diyor o kadar etkiledi çocuklari artik derken depremler felaketler Allah korusun2020 fena girdi salgin deprem
Gozun aydin canim hayirlisi ile duyarsin ayniyiz demekki benimde 6+1 mis bugun gittim dr
Allah yardımcınız olsunİnşallahBizim evde birşey yok ama ben eve gitmek istemedim travma oldu dışarıdayız o yüzden bu gece eve gitmeyeceğiz bütün İzmir dışarıda resmen
![]()
Inşallah yoktur korkma rabbim yardımcın olsunKızlar merhaba bugün izmir'in depreminde o sallantıda fena kasıldım galiba kasıklarım acaip ağrıyordu bende dayanamadım sonrasında acile gittim durumu öğrenmek için zaten 5 gün öncesinde tekrar hastanede muayne olmuştum keseyi doktor yine zor görmüştü küçüktü bugünkü doktor keseyi gördü ama bebek yoktu çok korkuyorum boş gebelik mi acaba kendi doktorum bana geç döllenme olmuş demişti adet tarihime göre ilerlemiyor değerler ile haftalara baktığım zaman 6.hafta da olmuş oluyorum yinede bebek gözükür müydü zaten depremin şokundan çıkmış değilim üstüne bunu öğrendim düşük tehlikesi bile koydu bana pazartesi günü kendi doktoruma gidecem ama çok korkuyorum![]()
Hayır evdeydim tam çıkmak üzereydim o kar kötüydü ki ev yıkılıyor herşey bitti dedim o anİnşallah canım endişelenme sen. Hem ne güzel dışarıda yakalanmışsın böyle düşün![]()