2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allahtan umut kesilmez canım inşAllah daha küçük olduğu için görülmemiştir Allahım hakkında hayırlı olanı hayırlısıyla nasip etsin

Yaaa çok üzüldüm canım :( İnşallah çarşamba güzel haberler alırsınız geç döllenme olmuştur inşallah bi hafta daha bekleyin Allah büyüktür 🤲
Hayırlıysa saglıklıysa nasip etsin Rabbım 🙏🏻
Bugun sabaha kadar bebek gördüm heryerde, sitenin duvarlarının dıbınde bi sürü bebek atmıslar kacmıslat, hepsını bıze getır diyorum bebekleri de görseniz bi güzeller ki.. Psikolojim bozuluyor sanırım yavas yavas

Betada artış önemli bildiğim kadariyla bir hafta bekleyin başa dr gözükün inşallah her şey yolunda gider daha erken sekize kadar bi sikinti olmaz diye düşünüyorum biraz bekleyin bence
aynen öyle yapacağım betada artış var ama iki kat değil bazı doktorlarda hkese gorunduyse artış önemli değil diyorlar. bu doktor tam bir tuhaf hemen gel alalım dedi bana paragoz gibi geldi bu kadar acele etmesi yok yapışırmis falan diyor benim mantigim almadi bir kac kisiye testleri gösterdik şaşırdılar boyle bir acelesi i anlamadılar. birde devlet hastanesine gittik oradaki doktorda bu göründüğünü doktor hep aynı şekilde yapıyor kac tane böyle kadin bize yolladı. adamı resmen sallamadi bile. be biraz araştırdım adam bulunduğum sehirde en lüks semtte villası var kızları ozelde okuyor bale falan yapan var bahcesehir unvde ozelde okuyan var bana parayı asiir seven biri gibi geldi paragoz olabilir.

aynen öyle yapacağım betada artış var ama iki kat değil bazı doktorlarda hkese gorunduyse artış önemli değil diyorlar. bu doktor tam bir tuhaf hemen gel alalım dedi bana paragoz gibi geldi bu kadar acele etmesi yok yapışırmis falan diyor benim mantigim almadi bir kac kisiye testleri gösterdik şaşırdılar boyle bir acelesi i anlamadılar. birde devlet hastanesine gittik oradaki doktorda bu göründüğünü doktor hep aynı şekilde yapıyor kac tane böyle kadin bize yolladı. adamı resmen sallamadi bile. be biraz araştırdım adam bulunduğum sehirde en lüks semtte villası var kızları ozelde okuyor bale falan yapan var bahcesehir unvde ozelde okuyan var bana parayı asiir seven biri gibi geldi paragoz olabilir.
Bask doktora görüncez kuzum, bisuru örnek var birinde görünmeyi diğerinde görünen, biz de bugun veya pazartesi Baska bi dktora daha gıdıcez, makinesinden farkedıyor olabılır belkı.. Bak bi arkadas 4 doktor gezdım diyor, boş gebelik demişler hep, 8.haftada görünmüş.. Allahım yardımcımız olsun..

Bask doktora görüncez kuzum, bisuru örnek var birinde görünmeyi diğerinde görünen, biz de bugun veya pazartesi Baska bi dktora daha gıdıcez, makinesinden farkedıyor olabılır belkı.. Bak bi arkadas 4 doktor gezdım diyor, boş gebelik demişler hep, 8.haftada görünmüş.. Allahım yardımcımız olsun..
cok sagol canimm bende oyle yapacağım baska bir randevu daha aldım birde büyük sehire gidip iyi bir doktora da bakiracam. cok sagoll.

Bugun kızım anne corona virüs ne zaman bitecek diyor o kadar etkiledi çocuklari artik derken depremler felaketler Allah korusun
Aynen benim kizimda coronadan biktim anne disarida nefes alamiyoruz agzimiz maskeli okulda arkadaslarimla oynayamiyorum ogretmenime sarilamiyorum diyor maf etti hepimizi salgin dr bile gidemiyoruz evde ki cabalar ile atlatiyoruz rahatsizliklarimizi allah yar ve yardimcimiz olsun

Günaydın Kızlar ben kürdaş oldum dün skal gebelik geçirdim bebek sezaryen yerine yerleşmişti çok kötü günler geçirdim
Cok gecmis olsun canim Rabbim once sana saglik versin sonra hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hayirlisi buymus demekki

Benım pazartesı 19bın cıktı, carsmba yenıden bakıcak betaya
Bugün bhcg baktırdım >5000 çıktı acaba değerin çok yükselmedi mi yada laboratuvar ın sınırı mı böyle büyüktür işaret niye var. Normalde bugünlerde 30000 lerde olması gerekirdi belkide kesin boş gebelik pazartesi yi bekliycem mecbur 😔

Bugün bhcg baktırdım >5000 çıktı acaba değerin çok yükselmedi mi yada laboratuvar ın sınırı mı böyle büyüktür işaret niye var. Normalde bugünlerde 30000 lerde olması gerekirdi belkide kesin boş gebelik pazartesi yi bekliycem mecbur 😔
Hayır laboratuvar sonucuna gore kesın bısey dıyemezsın ucunu acık bırakmış degerın belkı de 30bın de sonucta o da 5bınden buyuk,.. Bekleyeıp görelim kuzum, Allahtan ümit kesilmez 🙏🏻yoktan var ediyor

Hayır laboratuvar sonucuna gore kesın bısey dıyemezsın ucunu acık bırakmış degerın belkı de 30bın de sonucta o da 5bınden buyuk,.. Bekleyeıp görelim kuzum, Allahtan ümit kesilmez 🙏🏻yoktan var ediyor
İlçe devlet hastanesi belki ölçümü sınırlıdır büyük hastane değil diye düşündüm bende. İçimde çok az Bi umut var perşembe kanamam olmuştu dün sabahtan beri yok biraz umut oldu bana hayırlısı inşallah.

Back