2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar merhaba. 💐 Ara ara girip okudum yazma fırsatım olamasa da . Baya yoğun bı haftaydi . Önce taşınma temizlik işleriyle uğraştım. Geçen hafta ilk kez kontrole gittim. Keseyi gördük. Doktorum tahlil istemişti haftaya Çarşamba gel dedi. Yeni evimiz tam oturmadigi için şehir dışına ailemin yanına oglumla geldik. Bugün annem rahatsızlandı ve test sonucunda korona pozitif çıktı. 14 gün karantinaya alındık . Biz de şuan bişey yok ama tedirginim oğlumdan dolayı. Dualarınızi eksik etmezseniz inşallah.

Kizlar merhaba. 💐 Ara ara girip okudum yazma fırsatım olamasa da . Baya yoğun bı haftaydi . Önce taşınma temizlik işleriyle uğraştım. Geçen hafta ilk kez kontrole gittim. Keseyi gördük. Doktorum tahlil istemişti haftaya Çarşamba gel dedi. Yeni evimiz tam oturmadigi için şehir dışına ailemin yanına oglumla geldik. Bugün annem rahatsızlandı ve test sonucunda korona pozitif çıktı. 14 gün karantinaya alındık . Biz de şuan bişey yok ama tedirginim oğlumdan dolayı. Dualarınızi eksik etmezseniz inşallah.
Dikkat edin canım inşallah size bulaşmaz gerçi ben korona oldum Görumcemle eşimle birlikte yaşıyorduk onlarda çıkmadı bende çıktı bulaşmaz inşallah sizede

İnşallah Allah esirgesin

Bu arada nolur dikkat edin. Annem babam her aldıklarını yıkarlar . Maske eldiven kullanırlar . Sanırım komşulardan bulaştı diye şüpheleniyorum. Annemde önce ateş çıkar gibi oldu ama çok fena üşüme peşinden. Aksama çok şiddetli baş ağrısı oldu. Rabbim korusun sizleri Allah a emanetsiz canlarım.🤲

Gecmis olsun deprem oldu umarım kötü birsey yoktur. Bu arada doktor benim bebek için sağlıksız diyor kalp atışı yokmuş son adet tarihine bakıp 7 haftalık dedi ama ben son adet tarihinde hamile kalmadığına eminim en az 10 gun gerisi deyim doktor senin beta hgc değerinde bu hafta 12000 çıktı bunun 40000 olması lazım bu bebek yasamaz yarın gel hemen kürtajla alalım genel anesteis yapacam dedi. cok canim sıkıldı devlet hastanesinde randevu aldım pztsi de orada randevum var bir başka doktorada görünmek istiyorum. esimde beklemeyelim alalım diyor yoksa kanama olursa çok olurmuş ben kötü olur muusm ama. doktorun bu kadar keskin düşünmesi benim tuhafima gitti.
Bence ulturasyon cihazi iyi olan bir hastaneye git canim cok fark ediyor cihazdan cihaza gec dollenmedir geriden geliyordur hic ihtimal vermeden hemen alma pesinde bazi dr gecen hafdada bana dis gebelik dedi kese goremedi ertesi gun baska dr gordu hemde karindan umudunu yitirme

Gecmis olsun deprem oldu umarım kötü birsey yoktur. Bu arada doktor benim bebek için sağlıksız diyor kalp atışı yokmuş son adet tarihine bakıp 7 haftalık dedi ama ben son adet tarihinde hamile kalmadığına eminim en az 10 gun gerisi deyim doktor senin beta hgc değerinde bu hafta 12000 çıktı bunun 40000 olması lazım bu bebek yasamaz yarın gel hemen kürtajla alalım genel anesteis yapacam dedi. cok canim sıkıldı devlet hastanesinde randevu aldım pztsi de orada randevum var bir başka doktorada görünmek istiyorum. esimde beklemeyelim alalım diyor yoksa kanama olursa çok olurmuş ben kötü olur muusm ama. doktorun bu kadar keskin düşünmesi benim tuhafima gitti.
Allah korusun sen özel de olsa başka başka doktorların fikrini al hemen bekleme bence. Allah yardımcın olsun. Sağlıklı olsun inşallah

Bu arada nolur dikkat edin. Annem babam her aldıklarını yıkarlar . Maske eldiven kullanırlar . Sanırım komşulardan bulaştı diye şüpheleniyorum. Annemde önce ateş çıkar gibi oldu ama çok fena üşüme peşinden. Aksama çok şiddetli baş ağrısı oldu. Rabbim korusun sizleri Allah a emanetsiz canlarım.🤲
Amin canim cumlemizi korusun rabbim Allahim sifa versin tum hastalara canim cok gecmis olsun biran once bu salgin giderde rahat nefes aliriz ins en onemli sey saglik artik ondanda endise eder olduk

Kizlar merhaba ben bugun gittim doktora sali gunu hcg 1203 çıkmıştı kese gozukur diye gittim alttam baktilar zor goruldi ama cok asagiya yerlesmis dediler dusuk olabilirmiş ya😐😐
Canım korkma bişey olmaz Allahın izniyle. Benimde pazartesi 1290 çıkmıştı bizde bugün zor gördük daha çok küçükmüş 😊

Merhaba kızlar bi kaç gündür giremedim. Bugün aile hekimliğinden hemşirem aradı sat ı sisteme girince on haftalıksın dedi pazartesi gidecem kontrol için de aklıma takıldı benim hesabıma göre dokuz hafta dört günlük. Bitirdiğim haftayı değil içinde bulunduğum haftayı sayıyorlar herhalde nasıl oluyor

İnşallah size bulaşmaz canım çok geçmiş olsun 💞

Ben İzmirdeyim çok korktum oğlumda çok korktu ama iyiyiz çok şükür
Cok gecmis olsun kuzum benim kizda gecen sene okulda yakalandi korkmusdu ustunden uzun sure atamadi dikkat edin canim hep aklimizda olmali aslinda afad lar ama unutuyoruz iste

Cok gecmis olsun kuzum benim kizda gecen sene okulda yakalandi korkmusdu ustunden uzun sure atamadi dikkat edin canim hep aklimizda olmali aslinda afad lar ama unutuyoruz iste
Off evet. Aslında yok olup gitmemiz an meselesi insan böyle şeylerde daha iyi anlıyor 😔 çocuğumu kucaklayıp nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile..Hala şokunu atlatamadık

Hepinizden Allah razı olsun 🙏 canlarım doktorunuzun dedikleri kimi zaman içinize sinmiyorsa başka doktorlardan da görüş alın. İlk hamileliğimde uzun yorucu bir seyehat sonrası şehir disindan evime geldiğimde yoğun bir kanama yaşamıştım. Ağlaya ağlaya doktor aradığımı hatırlıyorum. Büyük bir hastanenin doktoru hamile olduğuna emin misin demişti alttan muayene ederken. Hemen başka bir doktora görünmüştüm . Bebek gayet iyi dedi ve tedbir amaçlı progestan verip dinleneceksin demişti. Rabbim büyük o korur kollar hepimizi. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aliriz. Ayrıca yakın çevremde gayet gebelik esnasında adet gören kadınların olduğunu duymuştum.

geçmiş olsun ceydaa sevindm iyi olmanıza az sallamamış yaa üzüldm çok :KK43: bu arada kanamam var yazmıştın nasılsın?
Çok sağol 💞 kanamam stresten midir çok hareket etmekten midir nedir bilmem ama daha da arttı:(

Back