- 26 Nisan 2019
- 5.383
- 8.906
- 198
Ins cnmBenım aksine rahatlamıştı kötü düşünme inşallah seni lise rahatlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnmBenım aksine rahatlamıştı kötü düşünme inşallah seni lise rahatlar![]()
Normalde zararı yok diyorlar ama bende lekelenme yaptı birde senin daha altdaymis ya belki zararı olurAa alttan bakilmiyomu acaba zarari mi vardi :)
Aşılarımıza kan tahlili idrar tahlillerimize vitaminlerimize bakıyorlar canım gebelik takibimizi yapiyorlarKızlar bu sağlık ocağına kayıt açtırmak zorunlu mu benim doktorum öyle bir şey demedi özele gidiyorum
Bende zararı yok diye baktirdim 10 15 gün lekelenmem oldu dr bazen oluyor böyle muayene zararı dedi dahada bastırmadımKizlar alttan muayene olmak zararli degildir dusugede neden olmaz.. burda rutin kontrol 10. Haftaya kadar alttan bakilir. Ve hatta ilk kontrollerde alttan sivi alinir ilk etapta enfeksiyon varmi yokmu diye ortaya ciksin diye. Cunku Allah korusun enfeksiyonlar erken suyun gelmesine ve erken doguma neden oluyor. Insallah hicbirimiz bunlari yasamayiz
Cok ayva yiyenin bebeği gamzeli olur derler seninde mi olacak acaba![]()
Ben de 3 gündür ayva yiyorum![]()
Evet benim doktor da rahim ağzını didik didik elle muayene etti. Hatta bayağı acıttı. Daha önce kaç kere smear aldırdım böyle kimse bakmamıştı. kültür aldı hpv mantar vs enfeksiyonlar için.Kizlar alttan muayene olmak zararli degildir dusugede neden olmaz.. burda rutin kontrol 10. Haftaya kadar alttan bakilir. Ve hatta ilk kontrollerde alttan sivi alinir ilk etapta enfeksiyon varmi yokmu diye ortaya ciksin diye. Cunku Allah korusun enfeksiyonlar erken suyun gelmesine ve erken doguma neden oluyor. Insallah hicbirimiz bunlari yasamayiz
Gozun aydın kuzum darısı inşaallah bizim başımıza bugün bende gidicem çok heyecan ve korku var karışık duygular içindeyim randevum 17.30 daSelam kizlar dr dan geldim az once minigimi gordum.cok sukur kalbinin atisini izledim ama duymadim henuz cok kucuk ama kalbi atiyor bak dedi 6+1 haftalikmis bebek rabbim herkese yasatsin bu duyguyu kimseler mahrum kalmasin insAllah
Allah razi olsun canim benim korkma gonlun ferah olsun hersey gayet guzel gecer allahin izni ile ins darisi tum bekleyenlere guzel haberlerle gel. birde ultrasyon cihazi cok onemliymis canim ben keseyi gormeden bir gun once baska hastaneye gittim alttan bakti goremedi keseyi dis gebelik dedi direk kese yok diye ertesi sabah 9 da baska hastenede karindan bakti kese gayet buyuk guzel cikti 5+2 hamilesin dedi yani bir yere inanmamak gerekiyormus senin icin soylemedim bunlari sadece bazi arkaslar bu tur sorunlar yasayinca uzulmeden baska yere gitsinler diye soyledim canim benimGozun aydın kuzum darısı inşaallah bizim başımıza bugün bende gidicem çok heyecan ve korku var karışık duygular içindeyim randevum 17.30 da
canım ben şuan 10. haftamdayım yeni geçti bir kaçç gündür 2-3 hatadır göğüs acısı çekiyorum dediiğin gibi üstüne yatamıyordum uykumdan uyanıyordum. benim bu hafta tamamen geçti belki bir süreçtir geçer inşallah bir kaç haftayaMerhaba hanımlar. Gece göğsümün ağrısından sürekli uyanıyorum. Dönerken yada üstüne yatarken bile ani ağrı giriyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba ? Kızımda bu denli ağrıdığını hatırlamıyorum.
Bana kalp atışı sonrası gel kayıdını açalım demişti ebe bugün açtırdım 20 haftada aşın var dedi tahlil takiplerinizde yapıyorlarKızlar bu sağlık ocağına kayıt açtırmak zorunlu mu benim doktorum öyle bir şey demedi özele gidiyorum
Amin canım Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsinSelam kizlar dr dan geldim az once minigimi gordum.cok sukur kalbinin atisini izledim ama duymadim henuz cok kucuk ama kalbi atiyor bak dedi 6+1 haftalikmis bebek rabbim herkese yasatsin bu duyguyu kimseler mahrum kalmasin insAllah
İnşallah yaa. Çok teşekkür ederim. ❤canım ben şuan 10. haftamdayım yeni geçti bir kaçç gündür 2-3 hatadır göğüs acısı çekiyorum dediiğin gibi üstüne yatamıyordum uykumdan uyanıyordum. benim bu hafta tamamen geçti belki bir süreçtir geçer inşallah bir kaç haftaya
Benim 3 günlük fark var 5. Gün embriyosuydu bide doktor sorun yok dedi demek ki geri kalabiliyor inşallah 3 gün sonra görürsün sende bebeğiniSenin adına çok sevindim canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. İnşallah benimde öyle olur tüp bebek te geride kalabiliyor mu dünden beri bunu araştırıyorum normal gebeliklerde geç döllenme olabiliyor ama bizim günü belli oldupu için geri kalma ihtimali düşünmüyordum olabiliyor sa inşallah benimde öyledir dün 5+6 idi transvaginal ultrasonla da sadece kese göründü doktor bebeğe dair hiç bişey görünmüyor dedi kese düzgün gelişmiş 3 gün sonra yine bakacak yoksa sonlandıracaz dedi
İnşallah inşallah canımBenim 3 günlük fark var 5. Gün embriyosuydu bide doktor sorun yok dedi demek ki geri kalabiliyor inşallah 3 gün sonra görürsün sende bebeğini
Günaydın kızlar hayırlı cumalar9:30 da dr randevum var inşallah kalp atışını duyarım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
![]()
Bugün bende kalp atışı için gittim ama tam duyamadım ben cızırtılı bişey duydum sizinde oylemiydi acaba karından mi baktılar doktor duyuluyor sen gurultuden duyamamissindir dediÇok az duydum bende sesi çok açamadılar birde çok heyecan yaptım hızlı hızlı nefes alıp verince kaçırdı hep dr sakin ol diyor![]()
İnşallahh gelsin deheheSohrab seninki de gamzeli geliyor
Evet benim doktor da rahim ağzını didik didik elle muayene etti. Hatta bayağı acıttı. Daha önce kaç kere smear aldırdım böyle kimse bakmamıştı. kültür aldı hpv mantar vs enfeksiyonlar için.
Eklerim TabikiBende inşallah haziran sonu temmuz başı bebeğimi kucağıma alcam kızlar normalde doğum tarihi 5 temmuz gözüküyor fakat zamane bebişleri sabırsız oluyor erkenden geliyor ondan haziranda gelir diye tahmin ediyorum![]()
Sohrab benide listeye ekleyebilir misin canım sat 29 eylül ilk çocuğum olcak inşallah kısmet olursa
![]()
İnşallah canım öğrenebilirsiniz20 kasım gibi gidicem normalde gitmezdim Aralık ortasına kadar ama eşim askere gideceği için gitmeden önce bi görelim :)
11+2 falan olucam kısmaetse :)
12+5 te %100 cinsiyeti söylemişti bakalım burda ne olucak :)