2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktorlar konusunda haklısın insan kendisine gelecekleri daha iyi biliyor bazen geçmiş olsun canim.

Ben iki maskeyle kolonya dezenfektanla geziyorum zor nefes alıyorum
Ben bir maske takınca bile nefes nefese kalıyorum 2 maskeyi hayatta takamam ya ama bende kolonyayla geziyorum her yere fıs fıs sıkıyorum boğulacağım kolonya kokusundan yakında

Benim tsh 2.89 çikti 100 mg kullanmama rağmen kendim ayarlamaya çaliyorum dozumu inşallah bi sıkıntı olmaz bi hafta sonra bi daha baktirayim dedim sikintili olanlar ne zaman düştü acaba değeriniz :/

Ben bir maske takınca bile nefes nefese kalıyorum 2 maskeyi hayatta takamam ya ama bende kolonyayla geziyorum her yere fıs fıs sıkıyorum boğulacağım kolonya kokusundan yakında
Ben koronayken eşim kolonuyla dezenfektani karıştırıp sprey yaptım üstüme kaldigim odaya sıkıyordu hertarafima sıkıyordu daha dön sola dön Diye diye

Benim tsh 2.89 çikti 100 mg kullanmama rağmen kendim ayarlamaya çaliyorum dozumu inşallah bi sıkıntı olmaz bi hafta sonra bi daha baktirayim dedim sikintili olanlar ne zaman düştü acaba değeriniz :/
Tsh benim 2. 71 çıktı sağlık ocağında yatırmıştım dr normal demisti

Ben koronayken eşim kolonuyla dezenfektani karıştırıp sprey yaptım üstüme kaldigim odaya sıkıyordu hertarafima sıkıyordu daha dön sola dön Diye diye
Ay çok iyi yaa bu korona bizi iyice delirtti valla ben bi ara o kadar kolonya sıkmışım ki evde alarm çaldı doğalgaz kaçağı var sanmış alarm

Kızlar bu arada meme uclarınız koyulaştı veya karardı mı benim hicbir değişiklik olmadı ama genelde herkeste oluyormuş

Bende aynı şekilde amaaan şimdi yarın kim işe gidecek ordan doktora gidecek çok üşeniyorum valla
Düşüncesi bile yoruyor cnm ay benim is devam etse bende yandim allahtan koranadan yurtdisi turistik kapandi rahatim :)

Düşüncesi bile yoruyor cnm ay benim is devam etse bende yandim allahtan koranadan yurtdisi turistik kapandi rahatim :)
Ay çok şanslısın:)) bende 4 saat çalışıyorum sadece koronadan dolayı o da arkadaşlarla sohbet muhabbetle geçiyor ama yorucu yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…