- 7 Ekim 2020
- 271
- 182
Bana da diyor eşim şimdiden nazlısın sonra ne yapacağız. Çok mızmız mışımSıkma canını kuzum benimkide öyle belim ağrıyı desem çenesi düşer hemen şimdiden boyleysen kilo aldığında yuruyemezsinde sen diye fırça atar yani her erkek böyledir tek seninki değil hep suçlu biziz
Ay inşallah korona bulaşmamıştır sanaAllah gostermesin yabenimde ozel ders icin gittigim ailede cikmis bi anda korktum ben cuma gittim onlarda belirti dun aksam varms, bebege zarar vermesinde
Ben çokta hafif geçirmedim valla geceleri sitmalandim felçli gibi yattım ama çok şükür hastanelik olmadımdoktor arkadaşım var pandemi hastanesinde görevli. Hastalığı hafif geçirmesine güvenerek gebe kaldı. Hastanede çalışıyor. O korkmadığı için ben de rahatladım açıkçası
Yok degildi malesef ondan korkuyorum ama bilmiyorum 1-2 gun evde kendimi dinleyip olmazsa teste gidiyim diyorumAy inşallah korona bulaşmamıştır sanaders anlatırken maskeleriniz takılıysa bulaşmamış olabilir
Zaten bizi anlamıyorlar eşim lekelenmeyi görünce bana iş yaptırmadı ama söylene söylene yaptı işi sanki ben istiyorum böyle olmayiBana da diyor eşim şimdiden nazlısın sonra ne yapacağız. Çok mızmız mışım
İlk belirtiyi nasil verdi canim snde kacinci gun gibiBen çokta hafif geçirmedim valla geceleri sitmalandim felçli gibi yattım ama çok şükür hastanelik olmadım
Ben çokta hafif geçirmedim valla geceleri sitmalandim felçli gibi yattım ama çok şükür hastanelik olmadım
Valla canım ilk hıckirik tuttu 1 gün boyu geçmedi sonra üşüşme hissi geldi dus aldım iyi gelir diye sonra sitmalandim kaçıncı gün verdi bilmiyorum ki hiç dışarıda çıkan biri değilim kayın pederim de oldu büyük ihtimal ondan bana gectiİlk belirtiyi nasil verdi canim snde kacinci gun gibi
En iyisi canım ama sürüntü testi de çok zor vallaYok degildi malesef ondan korkuyorum ama bilmiyorum 1-2 gun evde kendimi dinleyip olmazsa teste gidiyim diyorum
Sağol canım Allah hicbirimize göstermesinoo çok geçmiş olsun
Rengi neydi lekenin normal olabiliyormuş hamilelikte de. Dr a gittiniz mi. Ayrıca gündüz konuştuk kendime nazar değdirdim. Çok bulantım olduZaten bizi anlamıyorlar eşim lekelenmeyi görünce bana iş yaptırmadı ama söylene söylene yaptı işi sanki ben istiyorum böyle olmayi
Ay o süprüntü beni kusturuyordu burnumuda deldi resmen en çok o testten korkuyorumEn iyisi canım ama sürüntü testi de çok zor vallabizim de yan komşu koronadan ölmüş görüşmemiştik son zamanlarda ama yanımızdaki tatlış bi teyze yani çok sarsıldım valla
Bana da öyle diyor bide herşeye ağlıyorum lakabım sulu göz olduBana da diyor eşim şimdiden nazlısın sonra ne yapacağız. Çok mızmız mışım
Bende pek ağlama yok ancak genelde duygusal şeylerde hep ağlarım hamilelik çok farkettirmedi galibaBana da öyle diyor bide herşeye ağlıyorum lakabım sulu göz oldu
Benim yakın bir arkadaşım da yaptırmıştı bende yanındaydım kızcağızın gözlerinden yaş aktı resmen midesi falan da aşırı bulanmış bende çok korkuyorum ondanAy o süprüntü beni kusturuyordu burnumuda deldi resmen en çok o testten korkuyorum
Aynı ben bende hep aglaktim gene aynıyım eşim beni öyle görünce hadi ağla ağla diyorBende pek ağlama yok ancak genelde duygusal şeylerde hep ağlarım hamilelik çok farkettirmedi galiba
Aynen öyle resmen burundan giren kafatasına geliyor yani ben kafamı kaçırdım yoksa beynimi delecektiBenim yakın bir arkadaşım da yaptırmıştı bende yanındaydım kızcağızın gözlerinden yaş aktı resmen midesi falan da aşırı bulanmış bende çok korkuyorum ondan
Ay sırf bu testi yaptırmamak için ekstra dikkat ediyorum vallaAynen öyle resmen burundan giren kafatasına geliyor yani ben kafamı kaçırdım yoksa beynimi delecekti
Gittim canım kesen çok güzel yeri güzel kanama yok ama leke gözüküyor kan değil düşük riskinde yok dedi sütlu kahve renginde canım progestan verdi sabah akşam vajinadan atıyorum bugün sabah atmayı unuttum ondan tekrar geldiRengi neydi lekenin normal olabiliyormuş hamilelikte de. Dr a gittiniz mi. Ayrıca gündüz konuştuk kendime nazar değdirdim. Çok bulantım oldu
Ben iki maskeyle kolonya dezenfektanla geziyorum zor nefes alıyorumAy sırf bu testi yaptırmamak için ekstra dikkat ediyorum valla