2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar beim ne midem bulaniyor ne basim dönüyor ne de gôğüs uçlarim koyulasti 🥴 vallahi doktora gidip ultrasonla baktirmamis olsam hamile oldugumu anlamayacagm. Sdce kasık agrim var o kadarcik. O da normalde üşütünce falan da oluyordu yani 🥴 sizde de boyle benim gbi hicbir belirti yasamayan var mi? Neden böyle 🤔yani bi de ilk gebeligim. Vucudum niye bu kdr normal karsiliyor ki bi sorun mu var acaba demeden duramiyorm🥺 :KK17:

Kizlar beim ne midem bulaniyor ne basim dönüyor ne de gôğüs uçlarim koyulasti 🥴 vallahi doktora gidip ultrasonla baktirmamis olsam hamile oldugumu anlamayacagm. Sdce kasık agrim var o kadarcik. O da normalde üşütünce falan da oluyordu yani 🥴 sizde de boyle benim gbi hicbir belirti yasamayan var mi? Neden böyle 🤔yani bi de ilk gebeligim. Vucudum niye bu kdr normal karsiliyor ki bi sorun mu var acaba demeden duramiyorm🥺 :KK17:
Sorun yok çok şanslısın sadece .. göğüs ucu kararması benım ilk gebeliğimde İlerleyen haftalarda oldu 25 ten sonra ..
böyle belirtisiz geçiren çok arkadaşım var hepsinde sağlıkla doğurdu . Hiiiç endişelenme keyfine bak :)

Çok şanslısın canım benim arkadaş da hiç belirtisizdi maşallah 4 kilo bebek vardı biz kusmakdan bebeklere kilo aldıramıyoruz ki kedi yavrusu gibi 2 kilo doguruyorum

Sorun yok çok şanslısın sadece .. göğüs ucu kararması benım ilk gebeliğimde İlerleyen haftalarda oldu 25 ten sonra ..
böyle belirtisiz geçiren çok arkadaşım var hepsinde sağlıkla doğurdu . Hiiiç endişelenme keyfine bak :)
Valla ne bileyim canim herkes diyor cevrede "ayy miden de bulaniyordur,ayy canin bir seyler cekiyordur senin simdi" bla bla bla🥴 onlara heee diyorm ama eve gelnce dusunuyorm bende bir sorun mu var diye😆 insani zorla tribe sokuyorlar vallahi

Çok şanslısın canım benim arkadaş da hiç belirtisizdi maşallah 4 kilo bebek vardı biz kusmakdan bebeklere kilo aldıramıyoruz ki kedi yavrusu gibi 2 kilo doguruyorum
Kiz vallahi mi 😮 ben zaten minyonum valla midem bulanmadigi icin de yedikce yiyorm 😆 dogumda fenalara gelmeyeyim sonra🥴 benim sınır 2,5kilo bebis. Fazlasi zor 🤭😆

Aaa gebelik boyu mu sürdü kusma ,?
ben ilk 3 ay 5 kilo vermiştim kızımda ama sonlara doğru kilo aldım . Hamilelik boyu 6 kilo aldım kozım 3200 Doğdu

Valla ne bileyim canim herkes diyor cevrede "ayy miden de bulaniyordur,ayy canin bir seyler cekiyordur senin simdi" bla bla bla🥴 onlara heee diyorm ama eve gelnce dusunuyorm bende bir sorun mu var diye😆 insani zorla tribe sokuyorlar vallahi
Çoğunlukta bunlar olduğu için söylüyorlardır :)

Kiz vallahi mi 😮 ben zaten minyonum valla midem bulanmadigi icin de yedikce yiyorm 😆 dogumda fenalara gelmeyeyim sonra🥴 benim sınır 2,5kilo bebis. Fazlasi zor 🤭😆
Haha güldürdün beni canım yumak birşey olur işte tam ısırmalık bende minyonum bakalım bu sağlıkla ilerlerse kaç kilo yapacağız bende çok yiyorum merak etme agzım boş kalsın hiç istemiyorum yedikcede nefes anlamıyorum arada bulanıyor daha çıkarmaya başlamadım belki sizin geç başlar bulantılar

Aaa gebelik boyu mu sürdü kusma ,?
ben ilk 3 ay 5 kilo vermiştim kızımda ama sonlara doğru kilo aldım . Hamilelik boyu 6 kilo aldım kozım 3200 Doğdu
Gebelik boyu sürmedi 4 ay kadar oldu sonra ara ara bende 20 kilo aldım ama bebiş almadı hepsini kendime yemişim gerçi 40 kadınım. Kilo problem değilde bebeği beslememişim işte balım

• Beğen
Reactions: H E
Gebelik boyu sürmedi 4 ay kadar oldu sonra ara ara bende 20 kilo aldım ama bebiş almadı hepsini kendime yemişim gerçi 40 kadınım. Kilo problem değilde bebeği beslememişim işte balım
Ozaman 4 ayda ki kusmana bağlama bunu başka bi sorun olmustur..
doktoruna sormadın mı ?
kilo hiç sorun Değil tabi ki ..
ben her zaman sağlıklı beslendiğim için almadım büyük ihtimalle :)
40 kilo mu :) aman deyim one:)

Ozaman 4 ayda ki kusmana bağlama bunu başka bi sorun olmustur..
doktoruna sormadın mı ?
kilo hiç sorun Değil tabi ki ..
ben her zaman sağlıklı beslendiğim için almadım büyük ihtimalle :)
40 kilo mu :) aman deyim one:)
canım sadece bebek gelişememişdi son 22 hafdadan sonra ama öncesi bende kilo almadım cıkarmakdan kokudan eve giremiyordum zor ama tatlı şeylermiş sonrada Çamış gibi yedik aldık ..evet 40 kiloyum bizde irsi diyetisyen ve mamalar bile kilo aldırmıyor fit geziyorum diye moral veriyorum kendime zayıfsın denildiğinde de :)

canım sadece bebek gelişememişdi son 22 hafdadan sonra ama öncesi bende kilo almadım cıkarmakdan kokudan eve giremiyordum zor ama tatlı şeylermiş sonrada Çamış gibi yedik aldık ..evet 40 kiloyum bizde irsi diyetisyen ve mamalar bile kilo aldırmıyor fit geziyorum diye moral veriyorum kendime zayıfsın denildiğinde de :)
Ben de su içsem kilo alıyorum 🙈 çok imrendim şu an sana

.
Ben bir maske takınca bile nefes nefese kalıyorum 2 maskeyi hayatta takamam ya:KK43: ama bende kolonyayla geziyorum her yere fıs fıs sıkıyorum boğulacağım kolonya kokusundan yakında
Ya kolonya kokusu bile mahvediyor beni.bugun arabada eşimi bekledim o kokudan kusmamak için zor tuttum kendimi. Zaten dezenfektan zararlı diye sıkmıyorum ama o da mahvediyor beni
Benim tsh 2.89 çikti 100 mg kullanmama rağmen kendim ayarlamaya çaliyorum dozumu inşallah bi sıkıntı olmaz bi hafta sonra bi daha baktirayim dedim sikintili olanlar ne zaman düştü acaba değeriniz :/
Ben hala 25mg iciyorum 1ay da dolmadı ki baktırayım. Çok da merak ediyorum.canim bir de folik asitin de iyotlu olanı ic
O göğüs ucu kararmasi bende hiç olmadı hatta göbekten aşağı çizgi oluşuyor kimisinde bende o da oluşmadı çatlak da yoktu🤣 ama bulantı çoktu. bu hamileliğmde de göğsüme dikkat etmedim ama bulantı var rahatsız edecek kadar. Sende olmuyorsa ne şanslısın ya bırak olmasın:) benim bir arkadaşım da çok rahat geçirdi öyle

Ben de su içsem kilo alıyorum 🙈 çok imrendim şu an sana
Çok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor

X