- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Aynen canim Rabbim inşallah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip eder 1 kere düşük yapınca artık her lekeden korkuyorumOo sen de benim gibi beklemişin epey, bende 2 bucuk yıl bekledim, çok şükür nasip oldu bugunleri görmek
İnşallah canımCanım aşırı bir ağrin varsa mutlaka doktora söyle. Taş veya başka sebepse de iyice baksın. Alttan bakma ihtimali var ona hazırlıklı gidersin. Inşallah bu sorununu halledersin bir an önce.
Yani yine bilemem benimki bi sakincasi yok dedi amaSüpersin
He sordun mu sen kullanmadan?Yani yine bilemem benimki bi sakincasi yok dedi ama
Ben sordum polen kullaniyorum sabahlari dedim ama propolisi soylememistim bi anda suya damlatttim ictim bsey olmaz diyeHe sordun mu sen kullanmadan?
Koronayı atlattıktan sonra bağışıklık kazanıyormuş vücut canımbir daha olma ihtimali düşüyormuş sen belirtisiz mi atlattınBende koronayi atlattıktan sonra hamile kaldım tekrar yakalanirim korkusu var bendede
Ya bebege zarari olmaasindaBildiğim kadarıyla anne karnındaki bebeğe bir zararı yok. Esas problem bizim ilaç kullanamayacak olmamız..
Bende koronayi atlattıktan sonra hamile kaldım tekrar yakalanirim korkusu var bendede
Ilk 3 gün atesliydim felaket baş ağrısı vardı dayak yemiş gibi vücut ağrısı ben grip sanıp ateş düşürücü sürüp hap falan ictim sora testte pozitif çıktım ama zaten atlatmış ilk 5 günde atlattım çok şükür ama aynı soğuk algınlığı grip gibiyim koku alma duyumu kaybedince dedim koronayım benKoronayı atlattıktan sonra bağışıklık kazanıyormuş vücut canımbir daha olma ihtimali düşüyormuş sen belirtisiz mi atlattın
İlaç kulanmayinca iyileşmesi zor olabilir ondan korkuyorum benYa bebege zarari olmaasinda
Inşallah canım dama 2. Ağır olabilir diyorlar hayırlısı inşallah tekrar olmamşöyle bir süre kanında antikor yüksek olacak yakalanma şansın düşük. Bir ssüre sonra antikor azalacak ve yakalanma ihtimalin artacak. Ancak ilk sefer hafif gerçirdiysen ikincide de bir sürprizle karşılaşmayacaksın.
Ya bebege zarari olmaasinda
Allah gostermesin yaİlaç kulanmayinca iyileşmesi zor olabilir ondan korkuyorum ben
Inşallah canım dama 2. Ağır olabilir diyorlar hayırlısı inşallah tekrar olmam
Çok geçmiş olsun canım sağ salim atlatmışsın çok şükürIlk 3 gün atesliydim felaket baş ağrısı vardı dayak yemiş gibi vücut ağrısı ben grip sanıp ateş düşürücü sürüp hap falan ictim sora testte pozitif çıktım ama zaten atlatmış ilk 5 günde atlattım çok şükür ama aynı soğuk algınlığı grip gibiyim koku alma duyumu kaybedince dedim koronayım ben
Alllahimmm korusun yabebeğe zararı olmaz da ağır geçirirsen erken doğum düşük vs gibi riskler olabilir işte. İlaç da kullanamaycağımız için sıkıntı.
Inşallah canım dama 2. Ağır olabilir diyorlarşöyle bir süre kanında antikor yüksek olacak yakalanma şansın düşük. Bir ssüre sonra antikor azalacak ve yakalanma ihtimalin artacak. Ancak ilk sefer hafif gerçirdiysen ikincide de bir sürprizle karşılaşmayacaksın.
IBende sukur lekelenme mide bulantisi gibi seyler yok fakat 3 kybimdan sonra her tuvaletten sonra bi leke varmi kan varmi diye bakmaktan yoruldumcunku bende bunlar oldumu hep kotuye isaret. Rabbim sagsaglim kavustursun hepimizi
Inşallah hiç leke görmezsin canım sağlıcakla kucağına alırsın hepimiz için tek duam bu sağlıcakla bebeklerimize kavusmakBende sukur lekelenme mide bulantisi gibi seyler yok fakat 3 kybimdan sonra her tuvaletten sonra bi leke varmi kan varmi diye bakmaktan yoruldumcunku bende bunlar oldumu hep kotuye isaret. Rabbim sagsaglim kavustursun hepimizi
Inşallah canım biran önce aşısı ilacı bulunur inşallahÇok geçmiş olsun canım sağ salim atlatmışsın çok şükürİnşallah korona hepimizden uzak durur bide hamilelikte bağışıklık sistemi düşüyormuş yakalanma ihtimalimiz yükseliyormuş Allah korusun
Allahım yasatmasın tekrarını canımAynen canim Rabbim inşallah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip eder 1 kere düşük yapınca artık her lekeden korkuyorum