MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Evet ya kolonya koksunu aldığım an öksürmeye başlıyorum.
Ya kolonya kokusu bile mahvediyor beni.bugun arabada eşimi bekledim o kokudan kusmamak için zor tuttum kendimi. Zaten dezenfektan zararlı diye sıkmıyorum ama o da mahvediyor beni
Ben hala 25mg iciyorum 1ay da dolmadı ki baktırayım. Çok da merak ediyorum.canim bir de folik asitin de iyotlu olanı ic
O göğüs ucu kararmasi bende hiç olmadı hatta göbekten aşağı çizgi oluşuyor kimisinde bende o da oluşmadı çatlak da yoktuama bulantı çoktu. bu hamileliğmde de göğsüme dikkat etmedim ama bulantı var rahatsız edecek kadar. Sende olmuyorsa ne şanslısın ya bırak olmasın:) benim bir arkadaşım da çok rahat geçirdi öyle
28 miÇok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor
Aynen canim yedikce yiyorm bakalim 9 ay tamamlaninca kac kiloya varacak bebisHaha güldürdün beni canım yumak birşey olur işte tam ısırmalık bende minyonum bakalım bu sağlıkla ilerlerse kaç kilo yapacağız bende çok yiyorum merak etme agzım boş kalsın hiç istemiyorum yedikcede nefes anlamıyorum arada bulanıyor daha çıkarmaya başlamadım belki sizin geç başlar bulantılar
Kendimi inceledim herkeste olan hicbir sey bende yokgöğüs ucu kararmasi bende hiç olmadı hatta göbekten aşağı çizgi oluşuyor kimisinde bende o da oluşmadı çatlak da yoktuama bulantı çoktu. bu hamileliğmde de göğsüme dikkat etmedim ama bulantı var rahatsız edecek kadar. Sende olmuyorsa ne şanslısın ya bırak olmasın:) benim bir arkadaşım da çok rahat geçirdi öyle
Sağlıklı ol da, bebişin de sağlıklı olsun gerisi mühim deilÇok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor
Benım de canım simit çekiyor hergün yiyebilirimSizin tiksinmeler ne durumda kızlar? Ben asla et tavuk balık görmek istemiyorumşuan isimlerini yazınca bile kötü oldum. Hamurişi veya patatesli şeyler canım çekiyor.
Ben herşeyi yiyorum valla ilkinde tek lokma birşeyi zor yerdim:))Sizin tiksinmeler ne durumda kızlar? Ben asla et tavuk balık görmek istemiyorumşuan isimlerini yazınca bile kötü oldum. Hamurişi veya patatesli şeyler canım çekiyor.
Ya bende üniversite bitene kadar 43 kiloydum. Eşimle o zaman sevgiliydik sürekli çok mu zayıfım der dururdum adamaÇok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor
Yok doğru düşündün insan kıyamıyor ben hala gece sütü veriyorum dersem yeri yeni kesildi gece yatarken içiyor ama sabah kahvaltilarini daha az yapiyorlar onun için dedim yatmadan önce idare ederse diye tabi ki öyle de verebilirsin canim henüz galiba iki Yaşina girmedi ihtiyaç duyar :)Ya şimdi ben memeyi bırakıeıcam ya en azından inek sütü içtiğinde gece uyurken onunla içsin dedim ama yanlış mı düşündüm
Benim bulantilar nadir geliyor hatta kolonya dezenfekte sıkıp rahatlıyorum değişik bi şekilde hayra alamettir inşallah giden bulantilar :).
Ya kolonya kokusu bile mahvediyor beni.bugun arabada eşimi bekledim o kokudan kusmamak için zor tuttum kendimi. Zaten dezenfektan zararlı diye sıkmıyorum ama o da mahvediyor beni
Ben hala 25mg iciyorum 1ay da dolmadı ki baktırayım. Çok da merak ediyorum.canim bir de folik asitin de iyotlu olanı ic
O göğüs ucu kararmasi bende hiç olmadı hatta göbekten aşağı çizgi oluşuyor kimisinde bende o da oluşmadı çatlak da yoktuama bulantı çoktu. bu hamileliğmde de göğsüme dikkat etmedim ama bulantı var rahatsız edecek kadar. Sende olmuyorsa ne şanslısın ya bırak olmasın:) benim bir arkadaşım da çok rahat geçirdi öyle
Canim bebişi görünce ister dr için rahatlarDr isteyecek büyük ihtimal o zaman tekrar baktircam inşallah sıkıntı cikmaz
İnsan yakindan boyle gorunce daha cok etkileniyorEn iyisi canım ama sürüntü testi de çok zor vallabizim de yan komşu koronadan ölmüş görüşmemiştik son zamanlarda ama yanımızdaki tatlış bi teyze yani çok sarsıldım valla
Bende evde beklicem iste 1-2 gun korkudanAy sırf bu testi yaptırmamak için ekstra dikkat ediyorum valla
Canim bebişi görünce ister dr için rahatlar
Bende de o tarznbi degisiklik yok ama acima varKızlar bu arada meme uclarınız koyulaştı veya karardı mı benim hicbir değişiklik olmadı ama genelde herkeste oluyormuş
Daha önce kullanmadıysan büyük ihtimal düşer ben zaten 75 kullaniyodum bana öyle devam et 2 gün 100 kullan dedi düşmezdi öyle ben direk 100 devam ettim öyle düştü bu kadar daha öncede yüz kullaniyodum zaten hatta bazen 125 mg aliyorum ayarlayip ellerimde ki ödemden biliyorum uzun zamandir kullaniyorum bilgim var az yani bu konuda o yüzden canim.inşallah düşer.Benimde 4 civarı çıktı 0’75 doz almaya başladım 3 gündür. Hemen düşer mi acaba bilemiyorum
Benim değişiyor basen et tavuk istiyor yemek ya da bi iki lokmadan sonra kararım değişiyor ama :) Bazen de tatlı istiyor durduk yere aklıma gelip tiksiniyorum sonra canım istiyor felan öyle değişik :)Sizin tiksinmeler ne durumda kızlar? Ben asla et tavuk balık görmek istemiyorumşuan isimlerini yazınca bile kötü oldum. Hamurişi veya patatesli şeyler canım çekiyor.
Kafana göre nasi iciyorsun canım mesela bende 25mg olan var ondan 4tane mi iciyorsun ayarlamak icin?Daha önce kullanmadıysan büyük ihtimal düşer ben zaten 75 kullaniyodum bana öyle devam et 2 gün 100 kullan dedi düşmezdi öyle ben direk 100 devam ettim öyle düştü bu kadar daha öncede yüz kullaniyodum zaten hatta bazen 125 mg aliyorum ayarlayip ellerimde ki ödemden biliyorum uzun zamandir kullaniyorum bilgim var az yani bu konuda o yüzden canim.inşallah düşer.
Evet yaİnsan yakindan boyle gorunce daha cok etkileniyor