2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet ya kolonya koksunu aldığım an öksürmeye başlıyorum

Çok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor
28 mi öyle bir beden mi vardı

Aynen canim yedikce yiyorm bakalim 9 ay tamamlaninca kac kiloya varacak bebis mide bulantim baslarsa yemem ama baslamaz da boyle giderse vallahi bende durumlar fena. Kesin sezaryen hayirlisi

Sizin tiksinmeler ne durumda kızlar? Ben asla et tavuk balık görmek istemiyorum şuan isimlerini yazınca bile kötü oldum. Hamurişi veya patatesli şeyler canım çekiyor.

Kendimi inceledim herkeste olan hicbir sey bende yok kesin insallah boyle devam etsin diyeyim o zaman

Çok zayıflıkda iyi değil canım benim 28 beden giyiyorum düşün artık yapısal işte kimi kilo alıyor dikkat etmesi gerekiyor kimide almıyor yesede inkar ediyor almıyor
Sağlıklı ol da, bebişin de sağlıklı olsun gerisi mühim deil

Sizin tiksinmeler ne durumda kızlar? Ben asla et tavuk balık görmek istemiyorum şuan isimlerini yazınca bile kötü oldum. Hamurişi veya patatesli şeyler canım çekiyor.
Benım de canım simit çekiyor hergün yiyebilirim

Ben herşeyi yiyorum valla ilkinde tek lokma birşeyi zor yerdim:))

Ya bende üniversite bitene kadar 43 kiloydum. Eşimle o zaman sevgiliydik sürekli çok mu zayıfım der dururdum adama son sınıfta diyetisyene gittim verdiği listeye harfiyen uydum 48e çıktım şimdi de 56 geliyorum ve hala herkes gibi kilo alamam diyet yapmam lazım 1 kilo bile almak için .

Ya şimdi ben memeyi bırakıeıcam ya en azından inek sütü içtiğinde gece uyurken onunla içsin dedim ama yanlış mı düşündüm
Yok doğru düşündün insan kıyamıyor ben hala gece sütü veriyorum dersem yeri yeni kesildi gece yatarken içiyor ama sabah kahvaltilarini daha az yapiyorlar onun için dedim yatmadan önce idare ederse diye tabi ki öyle de verebilirsin canim henüz galiba iki Yaşina girmedi ihtiyaç duyar :)

Reactions: H E
Benim bulantilar nadir geliyor hatta kolonya dezenfekte sıkıp rahatlıyorum değişik bi şekilde hayra alamettir inşallah giden bulantilar :)

Benimde 4 civarı çıktı 0’75 doz almaya başladım 3 gündür. Hemen düşer mi acaba bilemiyorum
Daha önce kullanmadıysan büyük ihtimal düşer ben zaten 75 kullaniyodum bana öyle devam et 2 gün 100 kullan dedi düşmezdi öyle ben direk 100 devam ettim öyle düştü bu kadar daha öncede yüz kullaniyodum zaten hatta bazen 125 mg aliyorum ayarlayip ellerimde ki ödemden biliyorum uzun zamandir kullaniyorum bilgim var az yani bu konuda o yüzden canim.inşallah düşer.

Benim değişiyor basen et tavuk istiyor yemek ya da bi iki lokmadan sonra kararım değişiyor ama :) Bazen de tatlı istiyor durduk yere aklıma gelip tiksiniyorum sonra canım istiyor felan öyle değişik :)

Kafana göre nasi iciyorsun canım mesela bende 25mg olan var ondan 4tane mi iciyorsun ayarlamak icin?
Çok merak ediyorum bende benim tiroitler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…