2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım aşırı bir ağrin varsa mutlaka doktora söyle. Taş veya başka sebepse de iyice baksın. Alttan bakma ihtimali var ona hazırlıklı gidersin. Inşallah bu sorununu halledersin bir an önce.
İnşallah canım 🙏😔 asprin aldım hafifledi biraz. yarın doktora gidince anlayacağım

• Beğen
Reactions: H E
Bende sukur lekelenme mide bulantisi gibi seyler yok fakat 3 kybimdan sonra her tuvaletten sonra bi leke varmi kan varmi diye bakmaktan yoruldum😔 cunku bende bunlar oldumu hep kotuye isaret. Rabbim sagsaglim kavustursun hepimizi

Bende koronayi atlattıktan sonra hamile kaldım tekrar yakalanirim korkusu var bendede

şöyle bir süre kanında antikor yüksek olacak yakalanma şansın düşük. Bir ssüre sonra antikor azalacak ve yakalanma ihtimalin artacak. Ancak ilk sefer hafif gerçirdiysen ikincide de bir sürprizle karşılaşmayacaksın.

Koronayı atlattıktan sonra bağışıklık kazanıyormuş vücut canımbir daha olma ihtimali düşüyormuş sen belirtisiz mi atlattın
Ilk 3 gün atesliydim felaket baş ağrısı vardı dayak yemiş gibi vücut ağrısı ben grip sanıp ateş düşürücü sürüp hap falan ictim sora testte pozitif çıktım ama zaten atlatmış ilk 5 günde atlattım çok şükür ama aynı soğuk algınlığı grip gibiyim koku alma duyumu kaybedince dedim koronayım ben

• Beğen
şöyle bir süre kanında antikor yüksek olacak yakalanma şansın düşük. Bir ssüre sonra antikor azalacak ve yakalanma ihtimalin artacak. Ancak ilk sefer hafif gerçirdiysen ikincide de bir sürprizle karşılaşmayacaksın.
Inşallah canım dama 2. Ağır olabilir diyorlar hayırlısı inşallah tekrar olmam

• Beğen
Ilk 3 gün atesliydim felaket baş ağrısı vardı dayak yemiş gibi vücut ağrısı ben grip sanıp ateş düşürücü sürüp hap falan ictim sora testte pozitif çıktım ama zaten atlatmış ilk 5 günde atlattım çok şükür ama aynı soğuk algınlığı grip gibiyim koku alma duyumu kaybedince dedim koronayım ben
Çok geçmiş olsun canım sağ salim atlatmışsın çok şükür 🙏 İnşallah korona hepimizden uzak durur bide hamilelikte bağışıklık sistemi düşüyormuş yakalanma ihtimalimiz yükseliyormuş Allah korusun 😔

Inşallah canım dama 2. Ağır olabilir diyorlar
Bende sukur lekelenme mide bulantisi gibi seyler yok fakat 3 kybimdan sonra her tuvaletten sonra bi leke varmi kan varmi diye bakmaktan yoruldum😔 cunku bende bunlar oldumu hep kotuye isaret. Rabbim sagsaglim kavustursun hepimizi
I
Inşallah hiç leke görmezsin canım sağlıcakla kucağına alırsın hepimiz için tek duam bu sağlıcakla bebeklerimize kavusmak🤲🏻

X