2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
benim durumum karışık biraz. Çok fazla hastalık var ve bütüncül yaklaşabilen doktorla karşılaşamadım. Ben çaremi kendi kendime buldum. Homeopatlardan destek aldım. Spor yapıyordum. Şu an sporu da bırakmak zorunda kaldım 12 haftaya kadar. Açıkçası doktorlara pek güvenim kalmadı. Muhtemelen bir doktora sorduğumda propolis gebelere önermiyoruz ama şu antibiyotiği kullan vücudunda iltihap olmasın diyecekler. Ve ben antibiyotiği kullandığım an bağısaklarım bozulacak romatizmal ağrılarım başlayacak. Propolisi dişlerime damlattım şimdilik. Bir de imuneks içtim. Hasta olmamam lazım. :KK43:
Doktorlar konusunda haklısın insan kendisine gelecekleri daha iyi biliyor bazen geçmiş olsun canim.

Ben iki maskeyle kolonya dezenfektanla geziyorum zor nefes alıyorum
Ben bir maske takınca bile nefes nefese kalıyorum 2 maskeyi hayatta takamam ya:KK43: ama bende kolonyayla geziyorum her yere fıs fıs sıkıyorum boğulacağım kolonya kokusundan yakında

Benim tsh 2.89 çikti 100 mg kullanmama rağmen kendim ayarlamaya çaliyorum dozumu inşallah bi sıkıntı olmaz bi hafta sonra bi daha baktirayim dedim sikintili olanlar ne zaman düştü acaba değeriniz :/

Ben bir maske takınca bile nefes nefese kalıyorum 2 maskeyi hayatta takamam ya:KK43: ama bende kolonyayla geziyorum her yere fıs fıs sıkıyorum boğulacağım kolonya kokusundan yakında
Ben koronayken eşim kolonuyla dezenfektani karıştırıp sprey yaptım üstüme kaldigim odaya sıkıyordu hertarafima sıkıyordu daha dön sola dön Diye diye 😅

Benim tsh 2.89 çikti 100 mg kullanmama rağmen kendim ayarlamaya çaliyorum dozumu inşallah bi sıkıntı olmaz bi hafta sonra bi daha baktirayim dedim sikintili olanlar ne zaman düştü acaba değeriniz :/
Tsh benim 2. 71 çıktı sağlık ocağında yatırmıştım dr normal demisti

Ben koronayken eşim kolonuyla dezenfektani karıştırıp sprey yaptım üstüme kaldigim odaya sıkıyordu hertarafima sıkıyordu daha dön sola dön Diye diye 😅
Ay çok iyi yaa😂😂 bu korona bizi iyice delirtti valla ben bi ara o kadar kolonya sıkmışım ki evde alarm çaldı doğalgaz kaçağı var sanmış alarm😂

Düşüncesi bile yoruyor cnm ay benim is devam etse bende yandim allahtan koranadan yurtdisi turistik kapandi rahatim :)
Ay çok şanslısın:)) bende 4 saat çalışıyorum sadece koronadan dolayı o da arkadaşlarla sohbet muhabbetle geçiyor ama yorucu yine de:KK43:

X