2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ya cahilliğime verin ben en son 2017dne kullanmıştım bu forumu sizin isimlerin yanında yazan anneler kulübü doğa severler falan nasıl aldınız bu renkleri
Hesap detaylarına bak canım orda çocuğun var mı diye soruyor var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum dersen oluyorsun otomatik olarak doğa severler kulübü de aynı şekilde:)))

Bugün eczaneden ocean mummy diye bir markanın multivitamini aldım. Folik asit ve gerekli olan her şey var. Ama yine gidince doktora bir danışcam. Bahsettiğin ağrı kötü bir seye sebep olabilecek bir ağrı mi ki

ocean iyi markadır normalde ama böyle karışık muştivitaminlere girince hile de giryor olaya.Folik asitin hangi formda olduğu yazmıyor oüründe. Omega3 içeriğinde epa oranı düşk. Epa > dha olmalı. Ben omega 3 ayrı folik asit metilfolat olarak ayrı alıyorum.

Ya bende de bel ağrısı var daha çok erken bel ağrısı için kasıklarım da ağrıyor ara sıra.. belimde ağrıyor bu bebeğin varlığını gösteriyor ama çok erken şimdiden böyleyse doğuma yakın nasıl olacak var mı beli agriyan

Merhaba bende haziran annesiyim 1 tane oglum var 11 aylik zor bir surec beni bekliyor
Merhabalar erken hamile kalmışsınız:) Bir arkadaşım sizin gibiydi ve şuan küçüğü de 1 yaşına girdi. Abisiyle oyun arkadaşı oldular aralarında 1.5 yaş olduğu için. O acıdan iyi oldu onlara. Inşallah uslu sakin çocuk olur da zorlamaz sizi.

Folik asit methil folat formunda sanırım ama tam emin değilim methil folat olarak ayrı ürünleri vardı firmaya mail atarsanız bir kaç gün içinde içerik bilgisini size atıyor ben başka takviyeleri sormuştum ama “mummy”i hiç sormadım

Bende belirtiler artacağına azalmaya başladı hatta yok oldu hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum herhalde bir gün işe gitmeyince vücut bi kendine geldi pazartesi eski yorgun ve ağrılı hallerime dönerim yine

Insallah ben oglumdan korkuyorum aslinda cok hareketli masallah normalde zaptedemiyorum zorlaniyorum hamilelikte ve sonrasinda hic dusunemiyorum bu arada sizin ilk bebeginiz mi?

Bende belirtiler artacağına azalmaya başladı hatta yok oldu hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum herhalde bir gün işe gitmeyince vücut bi kendine geldi pazartesi eski yorgun ve ağrılı hallerime dönerim yine
Kuzum bazi insanlar belirti yasamaz rahat gecirir

Insallah ben oglumdan korkuyorum aslinda cok hareketli masallah normalde zaptedemiyorum zorlaniyorum hamilelikte ve sonrasinda hic dusunemiyorum bu arada sizin ilk bebeginiz mi?
Yok benim 2.bebeğim olacak inşallah bi kızım var 3yaşında
Evet erkekler biraz hareketli oluyor Allah kolaylık versin eşiniz ya da yanınızda yardımcı olacak birileri olsa sizin için iyi olur. Hem Allah sabrını verir ya birlikte büyürler. birden aradan çıkarmış olursunuz ikisini de.

Kuzum bazi insanlar belirti yasamaz rahat gecirir
Evet ya kesinlikle:) benim oğlumda ilk üç ay aşırı zor geçmişti bunda hiç belirti yok gerçekten de değişiyor hamilelikten hamileliğe İnşallah böyle devam eder bu gebeliğim ve herkesin de

Evet ya kesinlikle:) benim oğlumda ilk üç ay aşırı zor geçmişti bunda hiç belirti yok gerçekten de değişiyor hamilelikten hamileliğe İnşallah böyle devam eder bu gebeliğim ve herkesin de
Benim ilk aydi sanirim cok fena belim agrirdi egilemezdim son aylara kadar rahat gecirdim o zamanda huzursuz bacak sendromu cikmisti maalesef dogumdan korkan ben gun sayiyordum dusun

Bel ağrısı benimde var arada geçiyor arada başlıyor bide gaz sancısı şişkinliği var şükür başka birseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…