MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Hesap detaylarına bak canım orda çocuğun var mı diye soruyor var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum dersen oluyorsun otomatik olarak doğa severler kulübü de aynı şekilde:)))Kızlar ya cahilliğime verin ben en son 2017dne kullanmıştım bu forumusizin isimlerin yanında yazan anneler kulübü doğa severler falan nasıl aldınız bu renkleri
Bugün eczaneden ocean mummy diye bir markanın multivitamini aldım. Folik asit ve gerekli olan her şey var. Ama yine gidince doktora bir danışcam. Bahsettiğin ağrı kötü bir seye sebep olabilecek bir ağrı mi ki
Anladım canım tamam :))Hesap detaylarına bak canım orda çocuğun var mı diye soruyor var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorum dersen oluyorsun otomatik olarak doğa severler kulübü de aynı şekilde:)))
3-4 gundur ayni durumdayım hatta regl sanıp ha geldi gelecek modundaydim. Demek ki normalIyi geceler kızlar aramızda geceleri benim gibi karin ağrısı gaz sancısı çeken var mı her gece yatarken aynı ağrı şişlik oluyor karnimda
Merhabalar erken hamile kalmışsınız:) Bir arkadaşım sizin gibiydi ve şuan küçüğü de 1 yaşına girdi. Abisiyle oyun arkadaşı oldular aralarında 1.5 yaş olduğu için. O acıdan iyi oldu onlara. Inşallah uslu sakin çocuk olur da zorlamaz sizi.Merhaba bende haziran annesiyim 1 tane oglum var 11 aylik zor bir surec beni bekliyor
Folik asit methil folat formunda sanırım ama tam emin değilim methil folat olarak ayrı ürünleri vardı firmaya mail atarsanız bir kaç gün içinde içerik bilgisini size atıyor ben başka takviyeleri sormuştum ama “mummy”i hiç sormadımocean iyi markadır normalde ama böyle karışık muştivitaminlere girince hile de giryor olaya.Folik asitin hangi formda olduğu yazmıyor oüründe. Omega3 içeriğinde epa oranı düşk. Epa > dha olmalı. Ben omega 3 ayrı folik asit metilfolat olarak ayrı alıyorum.
Benim oluyor hatta yetmiyor bide gece bulantım oluyor millet gündüz bulantı çeker ben geceIyi geceler kızlar aramızda geceleri benim gibi karin ağrısı gaz sancısı çeken var mı her gece yatarken aynı ağrı şişlik oluyor karnimda
Insallah ben oglumdan korkuyorum aslinda cok hareketli masallah normalde zaptedemiyorum zorlaniyorum hamilelikte ve sonrasinda hic dusunemiyorum bu arada sizin ilk bebeginiz mi?Merhabalar erken hamile kalmışsınız:) Bir arkadaşım sizin gibiydi ve şuan küçüğü de 1 yaşına girdi. Abisiyle oyun arkadaşı oldular aralarında 1.5 yaş olduğu için. O acıdan iyi oldu onlara. Inşallah uslu sakin çocuk olur da zorlamaz sizi.
Kuzum bazi insanlar belirti yasamaz rahat gecirirBende belirtiler artacağına azalmaya başladı hatta yok oldu hiç hamile değilmiş gibi hissediyorum herhalde bir gün işe gitmeyince vücut bi kendine geldi pazartesi eski yorgun ve ağrılı hallerime dönerim yine
Yok benim 2.bebeğim olacak inşallah bi kızım var 3yaşındaInsallah ben oglumdan korkuyorum aslinda cok hareketli masallah normalde zaptedemiyorum zorlaniyorum hamilelikte ve sonrasinda hic dusunemiyorum bu arada sizin ilk bebeginiz mi?
Evet ya kesinlikle:) benim oğlumda ilk üç ay aşırı zor geçmişti bunda hiç belirti yok gerçekten de değişiyor hamilelikten hamileliğe İnşallah böyle devam eder bu gebeliğim ve herkesin deKuzum bazi insanlar belirti yasamaz rahat gecirir
BennnnnKızlar aşırı bel ağrısı ağrısı yaşayan var mı ayakta biraz durunca inanılmaz belim ağrıyor
Ben aynısıyım çok kötü oluyorumIyi geceler kızlar aramızda geceleri benim gibi karin ağrısı gaz sancısı çeken var mı her gece yatarken aynı ağrı şişlik oluyor karnimda
Benim ilk aydi sanirim cok fena belim agrirdi egilemezdim son aylara kadar rahat gecirdim o zamanda huzursuz bacak sendromu cikmisti maalesef dogumdan korkan ben gun sayiyordum dusunEvet ya kesinlikle:) benim oğlumda ilk üç ay aşırı zor geçmişti bunda hiç belirti yok gerçekten de değişiyor hamilelikten hamileliğe İnşallah böyle devam eder bu gebeliğim ve herkesin de
Bel ağrısı benimde var arada geçiyor arada başlıyor bide gaz sancısı şişkinliği var şükür başka birseyim yokYa bende de bel ağrısı var daha çok erken bel ağrısı için kasıklarım da ağrıyor ara sıra.. belimde ağrıyor bu bebeğin varlığını gösteriyor ama çok erken şimdiden böyleyse doğuma yakın nasıl olacak var mı beli agriyan
Gazman gibi oluyorum geceleriBen aynısıyım çok kötü oluyorum