2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugün eczaneden ocean mummy diye bir markanın multivitamini aldım. Folik asit ve gerekli olan her şey var. Ama yine gidince doktora bir danışcam. Bahsettiğin ağrı kötü bir seye sebep olabilecek bir ağrı mi ki

Sat 25.08.2020 yaşım 30. İkinci gebeliğim ama canlı bebek yok ilki düşük oldu. Tahmini doğum tarihi 01.06.2021. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

kizlar bana doktor elevit multivitamin verdi. internette bir araştırım dedim bunlar domuz jelatini kullanıyormuş hatta Bayer kullandığını kabul etti nasıl oluyorda hamile kadınlara oneriyorlar. bizde başka bir multivitamin vardı doktor reçeteye yazmış diye aldım. ne onerirsiniz doktorla tekrar mı konuşsam. Öğrenince bir tuhaf oldum.

Bugün eczaneden ocean mummy diye bir markanın multivitamini aldım. Folik asit ve gerekli olan her şey var. Ama yine gidince doktora bir danışcam. Bahsettiğin ağrı kötü bir seye sebep olabilecek bir ağrı mi ki
Ya canım dış gebelik falan olur Allah korusun çok riskli bişey bu . Kendini dinle zaten olumsuz bişey olursa anlarsın

Benim ilkinde çok bulantım olduğu için tuzlu su içerdim kusayım da kurtulayım diye ama tavsiye etmiyorum baya kusturuyor çünkü ama en azından rahatlıyordum
Düşününce bile midem bulandi yerine gelmeyeceğine bilsen kusarsinda geliyor işte inşallah daha az bulanti ile güzel atlatiriz canim teşekkür ederim

Evet canım elevitte domuz ürünü varmış biz decavit kullanıyorduk bu yüzden

Düşününce bile midem bulandi yerine gelmeyeceğine bilsen kusarsinda geliyor işte inşallah daha az bulanti ile güzel atlatiriz canim teşekkür ederim
Rica ederim canım inşallah öyle olur

Arkadaslar bu grubun whatsapp grubu vs var mi
Yok canım ama burda bu şekilde yazma yöneticiler forumdan atabilir. Hatta hemen konuyu kapatalim
doktor nasıl verdi anlamadim bilmiyordu demekki. sagolun.
Yok bildikleri halde de verenler var .bu konuyu önemsemeyenler önerebilir. Tabi belki senin doktor bilmiyordur benim bir arkadaş elevit kullanıyordu o sorun etmiyordu çünkü

Elenetal 1 kullaniyorum bi de formula diye bi tablet verdi ilkinde elevit kullanmiştim doktora söylediğimde olumsuz bi şey demedi ben de çok içemiyodum zaten kokusundan bu daha sade tatsız.

iki kere çikivermiş msj

Kızlar ya cahilliğime verin ben en son 2017dne kullanmıştım bu forumu sizin isimlerin yanında yazan anneler kulübü doğa severler falan nasıl aldınız bu renkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…