Ben de pko olduğu için kilolu olduğum zamanlarda hep ver iyi olur demişlerdi zaten veren herkes için iyi oluyor her şey düzene giriyor sağlik açisindan o kadar bilmiş söyleyenlere hiç kulak asma sanki ben bilmiyorum de geçOlabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Amin canım sende sağlıkla dünyaya getir bebeğini inşallah. Benim doktorum beni geç çağırdı sanırım gitsem belki benim de görünür dü sabırla perşembeyi bekliycem artık herşey yolunda mı diyeBugun gittim abla.kese gozuktu doktor 5 hafta+2 gun dedi.dogumda hazirn 16sinda belirti olarak sık lavaboya cikma ve ara ara.kasiklarda agri batma baska birseybuok abla hadi hayirli ugurlu olsn sag salim kucagina alirsn insallah
Insallah yolundadir ablada benide 2 hafta sonra.cagirdi kalp atisi icinAmin canım sende sağlıkla dünyaya getir bebeğini inşallah. Benim doktorum beni geç çağırdı sanırım gitsem belki benim de görünür dü sabırla perşembeyi bekliycem artık herşey yolunda mı diye
Ben belirtmemişim 3.gebeliğim 1 tanesi kayıp maalesefSon adet tarihi 15.09.2020 beklenen doğum 22.06.2021yaş 27
mide bulantiis başladım MıBen de pko olduğu için kilolu olduğum zamanlarda hep ver iyi olur demişlerdi zaten veren herkes için iyi oluyor her şey düzene giriyor sağlik açisindan o kadar bilmiş söyleyenlere hiç kulak asma sanki ben bilmiyorum de geçobez boyutta kadinlar ne güzel gebelik yaşiyolar ona bakarsan. İlk gebeliğimde çok kilo aldim bana neler dediler bu sefer nasip olursa kararında olur inşallah hepimizin
bende de aynısı varAblalar ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ev isleri yapasim gelmiyo her gun dip kose temizliknyapan ben 3 4 gunde bir temizlk yapiyom sizde de boyle bir etki varmi acaba
Çok geçmiş olsun tekrar başlamaz inş. Benim aktif kanamam yok şu an. İğne vermedi bana keşke verseymiş diyorum. Yemek için mutfağa gitmek dışında bende kalkmıyorum. Dün akşam bitti diyordum çok azdı bugün yine arttı kahverengi akıntı..Beşinci haftamda benimde kanamlarım başladı canım. Doktora gittim kesede ve rahimde kanama alanı görmedi ama kan durmadı. Her kanama bir düşük tehtididir dedi ve progestanla proluton depot verdi. Progestanı günde üç kere kullandım. Proluton depotu üç gün arayla üç defa vuruldum. Şuan 7+5 im. Daha iki gündür temizim. Nerdeyse iki hafta kanamam oldu. Hemde öyle az boz değil yani bildiğin taze kan çok korkmuştum. Bi tanede düşüğüm olduğu için ister istemez korkuyor insan. İki haftadır yemeğim bile önüme geldi yani. Hamdolsun iki gündür temizim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Sende yat hep bol su iç. Hiç bir iş yapma. İnşallh sıkıntın geçer canım.
Tamam canım okuyayım bu duaları teşekkür ederimAyaklarını yükseğe koyup uzan canım sürekli stres olma likteki duaları zikirleri yap sürekli içinide rahatlatır rabbim inşallah sağlıcakla bir hamilelik nasip etsinEmniyetli bir Hamilelik Geçirmek İçin Okunacak Dualar
kahverengı akıntıdan korkma dıyolar hep cnm ,benım de iki kere olduÇok geçmiş olsun tekrar başlamaz inş. Benim aktif kanamam yok şu an. İğne vermedi bana keşke verseymiş diyorum. Yemek için mutfağa gitmek dışında bende kalkmıyorum. Dün akşam bitti diyordum çok azdı bugün yine arttı kahverengi akıntı..
Öncesinde kırmızı kanama oldu çok şükür o bir daha olmadı ama kahverengi de tedirgin ediyor tekrar başlayacak diyekahverengı akıntıdan korkma dıyolar hep cnm ,benım de iki kere oldu
Başladi geçen haftalara göre daha az bi gelip gidiyor ara ara yoğun midem çok fena şu an ikinci kere gaviscon içtim resmen göğüs kafesimde bi yumruk var gibimide bulantiis başladım Mı
inşallah tekrarı olmaz canım.benımde ılk oldugunda elim ayagım boşandı,seni cok iyi anlıyorummÖncesinde kırmızı kanama oldu çok şükür o bir daha olmadı ama kahverengi de tedirgin ediyor tekrar başlayacak diye
Bundan sonraki aşama da hareketlerini hissetme sorunu galiba
Amin inşallah canım benimAmiinn kuzum ❤ inşallah saglıkla güzelliklerle gecirecegiz bu guzel donemi❤
Doktor haftaya kalp atışını görmezsek sıkıntı dedi birde o da beni strese sokuyor. Bebeğe birşey mi oldu da öyle dedi acabainşallah tekrarı olmaz canım.benımde ılk oldugunda elim ayagım boşandı,seni cok iyi anlıyorumm
Amin canım inşallah bende diyetisyenle devam ediyorum gebelik bitene kadar diyetle devam etcem inşallah sağlıklı gebelikler geciririz hepimizBen de pko olduğu için kilolu olduğum zamanlarda hep ver iyi olur demişlerdi zaten veren herkes için iyi oluyor her şey düzene giriyor sağlik açisindan o kadar bilmiş söyleyenlere hiç kulak asma sanki ben bilmiyorum de geçobez boyutta kadinlar ne güzel gebelik yaşiyolar ona bakarsan. İlk gebeliğimde çok kilo aldim bana neler dediler bu sefer nasip olursa kararında olur inşallah hepimizin
Birşey olmuş olsa söylerdi banada kese dolu ama bakalım kalp atışı olacak mı dedi yani her dr kalbi duymadan heveslenelim istemiyor canimDoktor haftaya kalp atışını görmezsek sıkıntı dedi birde o da beni strese sokuyor. Bebeğe birşey mi oldu da öyle dedi acaba
Hayır hayır, kanama için sıkıntı yok demek istemiştir, kalp atısı olmazsa asıl sıkıntı, bu da hepımız ıcın gecerlı cnm, ben de haftaya gıdıcem, hem heyecanlıyım hem korkuyorumDoktor haftaya kalp atışını görmezsek sıkıntı dedi birde o da beni strese sokuyor. Bebeğe birşey mi oldu da öyle dedi acaba
Kusura bakmayın kırmak istemedim ancak tü kaka ayıptır dediğiniz şey yüzünden kadınlar hamilelik sürecini utanarak geçiriyorlar. Utanılacak birşey yok.bu süreçte hiçbirşey ayıplanacak utanılacak değil. Özellikle biz kadınlar çekinmeyelim. Kadın pedi istemeye dahi utanır bir millet olduk. Benim genele isyanımSanırım sözleriniz bana, yalnız bu olayı nasıl insanlık türüyora nasıl bagladınız, esprı olarak soylenmiş, bol emoji ile acıkladıgım bi durumdu, gülelim diye soyledım. Merak etmeyin bütün tıbbı terimlerini, argo terimlerini bılıyorum, gebe karnıyla fotograf cektrıenlere edepsiz diyecek bi yapıda asla deilim! Beni tanıyanlar bilir. Yorumunuz cidden üzdü!