2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Ben de pko olduğu için kilolu olduğum zamanlarda hep ver iyi olur demişlerdi zaten veren herkes için iyi oluyor her şey düzene giriyor sağlik açisindan o kadar bilmiş söyleyenlere hiç kulak asma sanki ben bilmiyorum de geç obez boyutta kadinlar ne güzel gebelik yaşiyolar ona bakarsan. İlk gebeliğimde çok kilo aldim bana neler dediler bu sefer nasip olursa kararında olur inşallah hepimizin

Bugun gittim abla.kese gozuktu doktor 5 hafta+2 gun dedi.dogumda hazirn 16sinda belirti olarak sık lavaboya cikma ve ara ara.kasiklarda agri batma baska birseybuok abla hadi hayirli ugurlu olsn sag salim kucagina alirsn insallah
Amin canım sende sağlıkla dünyaya getir bebeğini inşallah. Benim doktorum beni geç çağırdı sanırım gitsem belki benim de görünür dü sabırla perşembeyi bekliycem artık herşey yolunda mı diye

Insallah yolundadir ablada benide 2 hafta sonra.cagirdi kalp atisi icin

mide bulantiis başladım Mı

Çok geçmiş olsun tekrar başlamaz inş. Benim aktif kanamam yok şu an. İğne vermedi bana keşke verseymiş diyorum. Yemek için mutfağa gitmek dışında bende kalkmıyorum. Dün akşam bitti diyordum çok azdı bugün yine arttı kahverengi akıntı..

kahverengı akıntıdan korkma dıyolar hep cnm ,benım de iki kere oldu

Öncesinde kırmızı kanama oldu çok şükür o bir daha olmadı ama kahverengi de tedirgin ediyor tekrar başlayacak diye
inşallah tekrarı olmaz canım.benımde ılk oldugunda elim ayagım boşandı,seni cok iyi anlıyorumm

Ben de listenin bir köşesine iliseyim o zaman. Yaş 27, ilk bebek , sat 18 Eylül, tahmini doğum 25 Haziran

Amin canım inşallah bende diyetisyenle devam ediyorum gebelik bitene kadar diyetle devam etcem inşallah sağlıklı gebelikler geciririz hepimiz

Doktor haftaya kalp atışını görmezsek sıkıntı dedi birde o da beni strese sokuyor. Bebeğe birşey mi oldu da öyle dedi acaba
Birşey olmuş olsa söylerdi banada kese dolu ama bakalım kalp atışı olacak mı dedi yani her dr kalbi duymadan heveslenelim istemiyor canim

Doktor haftaya kalp atışını görmezsek sıkıntı dedi birde o da beni strese sokuyor. Bebeğe birşey mi oldu da öyle dedi acaba
Hayır hayır, kanama için sıkıntı yok demek istemiştir, kalp atısı olmazsa asıl sıkıntı, bu da hepımız ıcın gecerlı cnm, ben de haftaya gıdıcem, hem heyecanlıyım hem korkuyorum
Bu kahverengi leke ve kanamayı şimdi dert etme demek istemiştir..

Kusura bakmayın kırmak istemedim ancak tü kaka ayıptır dediğiniz şey yüzünden kadınlar hamilelik sürecini utanarak geçiriyorlar. Utanılacak birşey yok.bu süreçte hiçbirşey ayıplanacak utanılacak değil. Özellikle biz kadınlar çekinmeyelim. Kadın pedi istemeye dahi utanır bir millet olduk. Benim genele isyanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…