2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Amin canım inşallah bende diyetisyenle devam ediyorum gebelik bitene kadar diyetle devam etcem inşallah sağlıklı gebelikler geciririz hepimiz
Benimde aklimdaydi ama annem gidecek kizim var bulantidan bi şey yiyemiyorum tiksinmeyle bi iki lokma alıp bırakıyorum bakalim hayirlisi geçer bu dönemler iyi olsunlar yeter ki Yine de hiç bir şey yiyemeyecek kadar değil bazılarının öyleymiş diğer hamileliğimde bi dönem çok kötüydü kızım saçlı doğmuştu diken gibi

sonra doğum ay sonra emiyormu ateşini cıktı yok mikrop kapacak.. Annenin ayaklarını öpecem boşuna cennet anne ayakları atında denmiyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Evet ya annelik çok zor ama dünyanın en güzel şeyi

Kızlar çok saçma olacak ama hamilelikte top oynamak zararlı mı? benim oğlan tutturdu top oynayalım anne diye babanla oyna diyorum üçümüz oynayalım diyor ne yapmalıyım?
Kızım benle hergün futbol oynamak istiyor yavaş yavaş koşmadan yürüyerek oynuyorum canım

Başladi geçen haftalara göre daha az bi gelip gidiyor ara ara yoğun midem çok fena şu an ikinci kere gaviscon içtim resmen göğüs kafesimde bi yumruk var gibi
havuç suyunun iyi geldiğini biliyorum miden de yanma varsa çok az bir ilik sut iç. ayrica mide bulantısı içinde pancar ve havuç suyu için diyorlar.

bizim isyerinde bir arkadasimiz 3.bebegine hamileydi 5.ayinda söyledi insanlara şişman olduğu için belli olmuyordu zaten geniş giyiyordu ama hamileliği duyuldu bir erkek yasaca büyük çalışan bunun için neler söyledi yok kocasında suç var böyle insan arka arkaya çocuk doğurur mu bunun gelecek kaygısı var adama ne olmuşsa en çok o dert etti boyle ahlaksiz çalışanlarda var. tüm hamilleigi boyinca da o kadını anlattı yaa. yemin ederim

havuç suyunun iyi geldiğini biliyorum miden de yanma varsa çok az bir ilik sut iç. ayrica mide bulantısı içinde pancar ve havuç suyu için diyorlar.
Sağol canim ya iyi oldu deneyim ilaç kullanmak istemedim prilam iyi geliyormuş bi de siyah incir denemiştim çubuk Kraker atıştırınca da iyi geliyor senin bulantilarin var mi

Sağol canim ya iyi oldu deneyim ilaç kullanmak istemedim prilam iyi geliyormuş bi de siyah incir denemiştim çubuk Kraker atıştırınca da iyi geliyor senin bulantilarin var mi
bende de sabah oluyor su içince artıyor. kraker yanıma koydum onu yiyordum biraz nefes egzersizleri yapıyorum. ama gün içinde azalıyor.

bende de sabah oluyor su içince artıyor. kraker yanıma koydum onu yiyordum biraz nefes egzersizleri yapıyorum. ama gün içinde azalıyor.
birde ben elma sirkesi suya katıp için diyorlar buda mide bulantısı a iyi geliyormuş bi derin derin nefes al ver bu gerçekten faydalı. cok miden bulaniyorsa eczana lerde bulantı bilek bantı var. İlaç değil sadece bileğine takiyorsun. Doktora sormak lazım yinede.

Benim ilkinde çok bulantım olduğu için tuzlu su içerdim kusayım da kurtulayım diye ama tavsiye etmiyorum baya kusturuyor çünkü ama en azından rahatlıyordum

Benim hiç midem bulanmiyor tiksintiler yok çamış gibi yiyorum ama az az

Evet canım çok şükür ☺ ee şimdi ilk kontrole ne zaman gidiyoruz benim 4+1 gözüküyor bugün itibariyle
6+2 bence :)
Ama daha önce kan değerlerine bakıldıysa folik asit kullanıyormusun ?
birde kaşık bölgende çok ağrı olursa beklemeden kontrole gitmeni tavsiye ederim .
bahsettiğim ağrı kıvrandıran cinsten ufak sızılar değil :)

Merhaba kızlar ,
Bugün eşimle Ikea ya falan gittik birkaç eksik vardı . Gayet iyiydim gezerken arabaya binerken yine başladım bulanmaya Eve gelince çıkardım rahatladım üstüne yemek yedim :)
Bugün kızım uyusun bende hemen uyucam inanılmaz yorgunuö

Yaa kıyamam dinlen güzelce

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…