2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hep bu cevre insnlar hep birseyin icine kalip gibi sokmak istiyolar sen o insana zayifsin yada kilolusn diyosn ama don sen kendine bak kimse kusursuz degildir herkesin vardir bir kusuru🤨
Aynen canım herkes o ortalama ya girmek zorunda malesef insanlar kendilerini görmüyorlar yada o konuda iyi diye her konuda öyle sanıyor yapacak birşey yok🤷

Artık korkmaya başlamıştım birde sadece göğüs hassasiyeti var. Ama hayatımda hiç böyle bi bel ağrısı yaşamadım. İnşallah bebiş büyüdüğü içindir. İlk olunca insan herseyden çok tedirgin oluyor
Benimde aynı bel ağrım çok kalcamada vuruyor ayakta çok durunca aynı durumdayız yani normaldir herhalde 🤗

Aynen canım herkes o ortalama ya girmek zorunda malesef insanlar kendilerini görmüyorlar yada o konuda iyi diye her konuda öyle sanıyor yapacak birşey yok🤷
Aynen abla dogru diyosn dunya boyle geliyo boyle gidiyo yapck birsey yok

Ablalar ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ev isleri yapasim gelmiyo her gun dip kose temizliknyapan ben 3 4 gunde bir temizlk yapiyom sizde de boyle bir etki varmi acaba

Ablalar gecen carsamba kilom 76ydi bugun 78 ilk aylardan kilo almk iyimi ki yoksa kotumu🤔
Merabalar sizinle gebelik takvimimiz aynı doktor muayenesine gittinizmi hiç ne durumdasınız ben sadece bhcg takibi yaptım acilde kendi doktorum başka şehirde burda perşembe günü ilk kontrolüm var. Kilo ya gelince ilk aylar iştah açılması oluyor ondan kilo alınabilir ama dikkat etmek gerek ilk aylarda fazla almamaya çalışmak lazım. Bide hiç belirtiniz var mı benim göğüs sızlamasından başka bişey yok

Ablalar ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ev isleri yapasim gelmiyo her gun dip kose temizliknyapan ben 3 4 gunde bir temizlk yapiyom sizde de boyle bir etki varmi acaba
Çamaşır suyundan dolayı falan çok sık temizlik yapmanı tavsiye etmiyorum bide toz alırken falan çok eğilip kalkma olayları oluyor temizlik olayını eşine yık bence😂

Merabalar sizinle gebelik takvimimiz aynı doktor muayenesine gittinizmi hiç ne durumdasınız ben sadece bhcg takibi yaptım acilde kendi doktorum başka şehirde burda perşembe günü ilk kontrolüm var. Kilo ya gelince ilk aylar iştah açılması oluyor ondan kilo alınabilir ama dikkat etmek gerek ilk aylarda fazla almamaya çalışmak lazım. Bide hiç belirtiniz var mı benim göğüs sızlamasından başka bişey yok
Benim bulantı dışında hepsi var ama kişiden kişiye değişiyor kimi hiç belirti yaşamadan geçiriyor hamileliğini kimi bütün belirtileri yaşıyor. senin bünyen hamileliğe çabuk adapte olmuş sanırım:)))

Çamaşır suyundan dolayı falan çok sık temizlik yapmanı tavsiye etmiyorum bide toz alırken falan çok eğilip kalkma olayları oluyor temizlik olayını eşine yık bence😂
Tamma abla 😅Esimde yardim ediyo zaten ablada hamilelik psikojiyle yapasmn gelmiyo temzlik🤷‍♀️

Kızlar çok saçma olacak ama hamilelikte top oynamak zararlı mı? benim oğlan tutturdu top oynayalım anne diye babanla oyna diyorum üçümüz oynayalım diyor ne yapmalıyım?😂

Benim bulantı dışında hepsi var ama kişiden kişiye değişiyor kimi hiç belirti yaşamadan geçiriyor hamileliğini kimi bütün belirtileri yaşıyor. senin bünyen hamileliğe çabuk adapte olmuş sanırım:)))
İkinci hamileliğim hu. ilkinde de böyle hiç belirti yaşamamıştım bulantı olmasından da böyle daha iyi tabi ki

Son adet tarihi 8.09.2020.
Benj

Kalkmayın. Çok stres yapmayın. Her şey ama her şey yalnız Allahü tealanin takdir-i. Ona inanın Ona dua edin Ona tevekkül ve emanet edin. Inşallah 9 ayın sonunda bebeğinizin ağlama sesleriyle sonlanır
Stres yapıyorum yaa özellikle ağrım olunca moralim çok bozuluyor Rabbim hayırlısı ile nasip eder inş

Bugun gittim abla.kese gozuktu doktor 5 hafta+2 gun dedi.dogumda hazirn 16sinda belirti olarak sık lavaboya cikma ve ara ara.kasiklarda agri batma baska birseybuok abla hadi hayirli ugurlu olsn sag salim kucagina alirsn insallah🤲🌸🥰

Kuzum utandıgımdan deil, gulelim diye, cumlenın sonuna 🙈🙈🙈bu emojı ile bırlıkte ay utandım şimdi yazdım,yoksa ona kısaca penis diyoruz yani, beni daha fazla konusturmayın 😂😂😂 uzun uzun erkek cınsellık orgnı demıyorum ben 😂😂😂
O kadar uzatirsan derken afakanlar basar zaten 😃

X