2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Son adet tarihi 8.09.2020.
Benj
Perşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Kalkmayın. Çok stres yapmayın. Her şey ama her şey yalnız Allahü tealanin takdir-i. Ona inanın Ona dua edin Ona tevekkül ve emanet edin. Inşallah 9 ayın sonunda bebeğinizin ağlama sesleriyle sonlanır

Perşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Beşinci haftamda benimde kanamlarım başladı canım. Doktora gittim kesede ve rahimde kanama alanı görmedi ama kan durmadı. Her kanama bir düşük tehtididir dedi ve progestanla proluton depot verdi. Progestanı günde üç kere kullandım. Proluton depotu üç gün arayla üç defa vuruldum. Şuan 7+5 im. Daha iki gündür temizim. Nerdeyse iki hafta kanamam oldu. Hemde öyle az boz değil yani bildiğin taze kan çok korkmuştum. Bi tanede düşüğüm olduğu için ister istemez korkuyor insan. İki haftadır yemeğim bile önüme geldi yani. Hamdolsun iki gündür temizim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Sende yat hep bol su iç. Hiç bir iş yapma. İnşallh sıkıntın geçer canım.

Evlenene kadar ben de çok zayıftım ya. 48 kiloydum sonra nisanlandim 57 oldum. Şuanda o civarlarda gidip geliyorum. Bana hala zayıfsın diyorlar ama ben memnunum kilomdan artık
Valla canım hayatımda hiç 54 üstü bı kilo görmedim ilk oğlumda 42 ile hamile kaldım 47 doğum yaptım ikincidede 46 ile kaldım 54 le doğum yaptım ama sağlığım la ilgili hiç bi sıkıntım yok şükür ama gerçekten psikolojim bozuluyor bende istiyorum ama olmuyor ne yapayım yani artık kabul ettim zaten mutluyum ben ama çevre kabul etmiyor

Doktorlarda diyor bol su ic ve dinlen diye sakın su içmemezlik etme mecbur gideceksin wc ye hem idrar yolu enfeksiyonun da olmaz su ictiginden
Dogru diyosun abla limonlu su icmekte iyimis idrar yolu enfksyonu icin limonlada icerim bol

Boşver canım sen mutluysan kimsenin sözünü takma kafana. Bazı bünyeler öyledir. Yediklerini yakar kilo alamaz bende öyleyim.

Hep bu cevre insnlar hep birseyin icine kalip gibi sokmak istiyolar sen o insana zayifsin yada kilolusn diyosn ama don sen kendine bak kimse kusursuz degildir herkesin vardir bir kusuru

Amin canım çok doğru soyluyorsun

Boşver canım sen mutluysan kimsenin sözünü takma kafana. Bazı bünyeler öyledir. Yediklerini yakar kilo alamaz bende öyleyim.
Saol canım aynen bünye meselesi aslında ya kendimi teselli ediyorum ikizlerse daha çok kilo alırım diye

Anca moral bozmaya yarıyorlar valla ama güzel kadın gördü mü yavsiyordu gittim dr değişik birşeydi diyorum yüzümde tüylenme sakallar var hormon testi yapın bana ablasının güzellik sapanı kartını verip lazer yaptır dedi saka gibi

Rahim büyüdüğü için oluyor canım ama duramayacak gibiysen doktora bir sor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…