2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ab

Abla ilk bebegin erkek olup kustuysan bunda da kusmuyorsn buyuk ihtimal kizCunku benim arkadasim senin tersi oglunda hic kusmamis sonra hamile kaldi mide bulaniyo filan sonra dedik ki kiz harbiden de kizi oldu
Ay hadi İnşallah sen öyle diyince heyecanlandım şimdi

Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu

Ayy ben evlendikten sonra doğurganlık testi yaptırmaya gitmiştim kan testiyle ve ultrasonla yapılan bişey zaten adam bana bakıp direkt senin çocuğun olmaz çok şişmansın demişti 85 kiloydum hala 85 kiloyum ve kendi kendime hamile kaldım gidip suratına tüküresim geliyo şimdi çok üzülmüştüm o zaman

folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Merhabalar. Ben beşinci haftamda doktora gittim bana ocean mummy diye bi multi vitamin mineral içeren takviye verdi içinde folik asitte varmış. Sonraki hafta tekrar başka bir doktora gittim. Oda bana ocean mummynin yanında ekstra folik asit başladı. Çünkü bende bi düşük olmultu üç yıl önce o zaman genetiğe gitmiştik. Faktör iki bozukluğu ve mhrf diye bi bozukluk vardı. Faktör iki için kan sulandırıcı kullanıyorum. Mhfr içinde ekstradan folik asit kullanmam gerekiyormuş dokuz ay boyunca. Yani şuan iki tane takviye kullanıyorum. Hem ocean mummy hem folbiol.

Benimde tüküresim geldi şimdi

Aynen, hıc sorma, gebelik testlerinde cızgı cıkmıyor diyorduk, cıktı artıs duzgun olacak mı dedik, o da tamam, bu sefer kese kalp bekliyoruz ❤
Aynen kuzum ne zor Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Evlenene kadar ben de çok zayıftım ya. 48 kiloydum sonra nisanlandim 57 oldum. Şuanda o civarlarda gidip geliyorum. Bana hala zayıfsın diyorlar ama ben memnunum kilomdan artık

Doğurganlıl testi dediğin nedir ki ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…