Kiz ödemdir o benceAblalar gecen carsamba kilom 76ydi bugun 78 ilk aylardan kilo almk iyimi ki yoksa kotumu
Odem nasil oluyo abla ne yapmam lazimKiz ödemdir o bence
Ay hadi İnşallah sen öyle diyince heyecanlandım şimdiAb
Abla ilk bebegin erkek olup kustuysan bunda da kusmuyorsn buyuk ihtimal kizCunku benim arkadasim senin tersi oglunda hic kusmamis sonra hamile kaldi mide bulaniyo filan sonra dedik ki kiz harbiden de kizi oldu
Hamilelikte çok şişkinlik oluyo göbekte ondandırOdem nasil oluyo abla ne yapmam lazim
Bol su ic cnm en az 2 ltOdem nasil oluyo abla ne yapmam lazim
Insallah abla bir oglun bir kizin cook tatli olurAy hadi İnşallah sen öyle diyince heyecanlandım şimdi
Odemde herhalde maydonz filan icin diyolrdi ama maydonuzda dusuge sebeb olurHamilelikte çok şişkinlik oluyo göbekte ondandır
İnşallah seninde sağlıklı güzel evlatların olur canım:)))Insallah abla bir oglun bir kizin cook tatli olur
Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Ama maydonoz suyu falan içme canım çok zararlı Allah korusun düşüğe sebep olurOdemde herhalde maydonz filan icin diyolrdi ama maydonuzda dusuge sebeb olur
Abla artik lavaboya gitmektn bir hal oldum tamm onzamn icerim ablaBol su ic cnm en az 2 lt
Benimde gobegim cok cıktı ama kilom ayni prolaktin hormonundan boyle sanirim :)
Evet abla ondan dedim zaten en iyisi su icmekAma maydonoz suyu falan içme canım çok zararlı Allah korusun düşüğe sebep olur
Insallah ablaa cumlemizinİnşallah seninde sağlıklı güzel evlatların olur canım:)))
Doktorlarda diyor bol su ic ve dinlen diye sakın su içmemezlik etme mecbur gideceksin wc ye hem idrar yolu enfeksiyonun da olmaz su ictigindenAbla artik lavaboya gitmektn bir hal oldum tamm onzamn icerim abla
Merhabalar. Ben beşinci haftamda doktora gittim bana ocean mummy diye bi multi vitamin mineral içeren takviye verdi içinde folik asitte varmış. Sonraki hafta tekrar başka bir doktora gittim. Oda bana ocean mummynin yanında ekstra folik asit başladı. Çünkü bende bi düşük olmultu üç yıl önce o zaman genetiğe gitmiştik. Faktör iki bozukluğu ve mhrf diye bi bozukluk vardı. Faktör iki için kan sulandırıcı kullanıyorum. Mhfr içinde ekstradan folik asit kullanmam gerekiyormuş dokuz ay boyunca. Yani şuan iki tane takviye kullanıyorum. Hem ocean mummy hem folbiol.folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Benimde tüküresim geldi şimdiAyy ben evlendikten sonra doğurganlık testi yaptırmaya gitmiştim kan testiyle ve ultrasonla yapılan bişey zaten adam bana bakıp direkt senin çocuğun olmaz çok şişmansın demişti 85 kiloydum hala 85 kiloyum ve kendi kendime hamile kaldım gidip suratına tüküresim geliyo şimdi çok üzülmüştüm o zaman
Aynen kuzum ne zor Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunAynen, hıc sorma, gebelik testlerinde cızgı cıkmıyor diyorduk, cıktı artıs duzgun olacak mı dedik, o da tamam, bu sefer kese kalp bekliyoruz ❤
Evlenene kadar ben de çok zayıftım ya. 48 kiloydum sonra nisanlandim 57 oldum. Şuanda o civarlarda gidip geliyorum. Bana hala zayıfsın diyorlar ama ben memnunum kilomdan artıkAyy bı güzel dövecen onu orda gereksiz o nasıl üslup ya banada zayıfım diye aynı muameleyi yapıyorlar o kadar kötü hissediyorum ki insan nedense eşinin yanında fiziksel bişey duyunca daha çok rahatsız oluyor seni çok iyi anlıyorum
Doğurganlıl testi dediğin nedir ki ilk defa duydumAyy ben evlendikten sonra doğurganlık testi yaptırmaya gitmiştim kan testiyle ve ultrasonla yapılan bişey zaten adam bana bakıp direkt senin çocuğun olmaz çok şişmansın demişti 85 kiloydum hala 85 kiloyum ve kendi kendime hamile kaldım gidip suratına tüküresim geliyo şimdi çok üzülmüştüm o zaman