2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Ayy bı güzel dövecen onu orda gereksiz o nasıl üslup ya banada zayıfım diye aynı muameleyi yapıyorlar o kadar kötü hissediyorum ki insan nedense eşinin yanında fiziksel bişey duyunca daha çok rahatsız oluyor seni çok iyi anlıyorum

Kızlar ben çok halsiz hissediyorum ya hiç kalkmak istemiyorum yerimden bu kadar halsiz olan varmı

Aynen canim o kadar salak ki ben ultrasonda pco olduğumu anladım ama o anlamadı ısrarla kilon kilon dedi bende bıraktım ona gitmeyi

Aynen canim o kadar salak ki ben ultrasonda pco olduğumu anladım ama o anlamadı ısrarla kilon kilon dedi bende bıraktım ona gitmeyi
İyi yapmışsın canım boşver öyle olsa bile daha güzel bir şekilde anlatılması zor değil sadece güzel bı anlatım bekliyoruz asagilar gibi konuşma değil

Tekrar gitmedim zaten birde güya çok övülen bir doktordu ama kendini beğenmişti her kadını kilosundan aglatiyordu ben bile ağlayarak çıkmıştım
En iyisini yapmissin abla insanlara sifa olcak yere insanlarin psikolojisini mahvediyolar herseydn once insan olmak onemli yillarca tip okusnda bayag maas alsnda insanlarin hayatina dokunmaktn sonra o doktorlgn onemi yok o kilona inat bak nasil hamile kaldin demek ki allahtm umit kesilmz umarim kimsenin karsisina boyle meslegini para icin yapan inslr cikmz

Ablalar gecen carsamba kilom 76ydi bugun 78 ilk aylardan kilo almk iyimi ki yoksa kotumu

Banada doktor pcossun kilo ver dedi 5 6 kilo verdim hamile kalamdim sonra verdigim kilolari geri aldim o aldgm kilolarla hamile kaldim bu nasil oluy9 ki bence kiloyla alakasi yok

Bende ya hep abim olsun istemisimdir o yuzden abili bi kiz isterim ama bakalim tabii kismet hayirlisi olur insalllah bizim ilk olcagi icin:))
Evet ilk çocuğun cinsiyeti çok önemli olmuyor hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah:)))

Ablalar gecen carsamba kilom 76ydi bugun 78 ilk aylardan kilo almk iyimi ki yoksa kotumu
İlk üç ay 2 kilo almak normal ama ben çok kustugum için ve doğru dürüst yemek yiyemedigim için ilk üç ay iki kilo vermiştim

İlk üç ay 2 kilo almak normal ama ben çok kustugum için ve doğru dürüst yemek yiyemedigim için ilk üç ay iki kilo vermiştim
Bende kusma ve mide bulantisi olmadigi icin abla allaha sukur yiyorm bi arada kasiklarda agri seklinde batmlar ve sık idrara cikma var her insanin bunyesi farkli ondn kaynakli herhalde

Perşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Ya çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Perşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Allah buyuktur abla insallah dusmez o zamn doktorun dedigini yap ve kalkma bu arada kac haftaliksn abla

Bende kusma ve mide bulantisi olmadigi icin abla allaha sukur yiyorm bi arada kasiklarda agri seklinde batmlar ve sık idrara cikma var her insanin bunyesi farkli ondn kaynakli herhalde
Onlar bende de oluyor çok normal:)) benimde bu bebekte yok çok şükür ama oğlumda sabah öğle akşam kustum

Ab
Onlar bende de oluyor çok normal:)) benimde bu bebekte yok çok şükür ama oğlumda sabah öğle akşam kustum
Abla ilk bebegin erkek olup kustuysan bunda da kusmuyorsn buyuk ihtimal kizCunku benim arkadasim senin tersi oglunda hic kusmamis sonra hamile kaldi mide bulaniyo filan sonra dedik ki kiz harbiden de kizi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…