- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Gebeliğimi ilk öğrendiğim gün 2 ekimde dr folmet verdi onu kullanıyorum hem folik asit hem B12 iceriyormusfolik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Ay sen çok konuşma deseydin. Ne sinir insanlar varOlabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Folicus plus kullanıyorum bende. Kan testinden sonra başladımfolik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Ayy bı güzel dövecen onu orda gereksiz o nasıl üslup ya banada zayıfım diye aynı muameleyi yapıyorlar o kadar kötü hissediyorum ki insan nedense eşinin yanında fiziksel bişey duyunca daha çok rahatsız oluyor seni çok iyi anlıyorumOlabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Hepberaber bu yolda saglikla ilerleriz insallah. Yarin sabah kalkınca ilk idrarla yine test yapicam. Paylaşalım burdan durumu
Ben Folidoce kullanıyorumfolik asit olarak ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?
Aynen canim o kadar salak ki ben ultrasonda pco olduğumu anladım ama o anlamadı ısrarla kilon kilon dedi bende bıraktım ona gitmeyiAyy bı güzel dövecen onu orda gereksiz o nasıl üslup ya banada zayıfım diye aynı muameleyi yapıyorlar o kadar kötü hissediyorum ki insan nedense eşinin yanında fiziksel bişey duyunca daha çok rahatsız oluyor seni çok iyi anlıyorum
Tekrar gitmedim zaten birde güya çok övülen bir doktordu ama kendini beğenmişti her kadını kilosundan aglatiyordu ben bile ağlayarak çıkmıştımAy sen çok konuşma deseydin. Ne sinir insanlar var
İyi yapmışsın canım boşver öyle olsa bile daha güzel bir şekilde anlatılması zor değil sadece güzel bı anlatım bekliyoruz asagilar gibi konuşma değilAynen canim o kadar salak ki ben ultrasonda pco olduğumu anladım ama o anlamadı ısrarla kilon kilon dedi bende bıraktım ona gitmeyi
En iyisini yapmissin abla insanlara sifa olcak yere insanlarin psikolojisini mahvediyolar herseydn once insan olmak onemli yillarca tip okusnda bayag maas alsnda insanlarin hayatina dokunmaktn sonra o doktorlgn onemi yok o kilona inat bak nasil hamile kaldin demek ki allahtm umit kesilmz umarim kimsenin karsisina boyle meslegini para icin yapan inslr cikmzTekrar gitmedim zaten birde güya çok övülen bir doktordu ama kendini beğenmişti her kadını kilosundan aglatiyordu ben bile ağlayarak çıkmıştım
Banada doktor pcossun kilo ver dedi 5 6 kilo verdim hamile kalamdim sonra verdigim kilolari geri aldim o aldgm kilolarla hamile kaldim bu nasil oluy9 ki bence kiloyla alakasi yokAynen canim o kadar salak ki ben ultrasonda pco olduğumu anladım ama o anlamadı ısrarla kilon kilon dedi bende bıraktım ona gitmeyi
Evet ilk çocuğun cinsiyeti çok önemli olmuyor hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah:)))Bende ya hep abim olsun istemisimdir o yuzden abili bi kiz isterim ama bakalim tabii kismet hayirlisi olur insalllah bizim ilk olcagi icin:))
Perşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorumDüşük tehlikesi olanlar var mi. Yada tehlikesi olup doguranlar. Çok endişeliyim
İlk üç ay 2 kilo almak normal ama ben çok kustugum için ve doğru dürüst yemek yiyemedigim için ilk üç ay iki kilo vermiştimAblalar gecen carsamba kilom 76ydi bugun 78 ilk aylardan kilo almk iyimi ki yoksa kotumu
Bende kusma ve mide bulantisi olmadigi icin abla allaha sukur yiyorm bi arada kasiklarda agri seklinde batmlar ve sık idrara cikma var her insanin bunyesi farkli ondn kaynakli herhaldeİlk üç ay 2 kilo almak normal ama ben çok kustugum için ve doğru dürüst yemek yiyemedigim için ilk üç ay iki kilo vermiştim
Ya çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaPerşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Allah buyuktur abla insallah dusmezPerşembe günü kanama ile gittim ben doktora düşük tehlikesi var dedi. İlaç verdi ve tuvalet dışında kalkma dedi. Bende çok korkuyorum ☹☹☹
Onlar bende de oluyor çok normal:)) benimde bu bebekte yok çok şükürBende kusma ve mide bulantisi olmadigi icin abla allaha sukur yiyorm bi arada kasiklarda agri seklinde batmlar ve sık idrara cikma var her insanin bunyesi farkli ondn kaynakli herhalde
Abla ilk bebegin erkek olup kustuysan bunda da kusmuyorsn buyuk ihtimal kizOnlar bende de oluyor çok normal:)) benimde bu bebekte yok çok şükürama oğlumda sabah öğle akşam kustum