Folidoce b12 vitamını içeren folık asıt, proxywomen de yok yoktu yumurta kalıtesini artırıcı takvıye idi, o bitince normal folık asıt al dedı, eczacı da gebelere Folidoce verıyoruz hep dediİçeriği ne acaba canim teşekkür ederimben de sadece folik asit ve bu magnezyum kalsiyum ilacını kullaniyorum
Aynen canim ben de baktim içeriğinde folik asit ve b12 var normal folik asitten daha iyidir sağolasin :)Folidoce b12 vitamını içeren folık asıt, proxywomen de yok yoktu yumurta kalıtesini artırıcı takvıye idi, o bitince normal folık asıt al dedı, eczacı da gebelere Folidoce verıyoruz hep dedi
Rica ederimmAynen canim ben de baktim içeriğinde folik asit ve b12 var normal folik asitten daha iyidir sağolasin :)
Ne var ki bunda erkeklik cinsel organı demek zor mu. Afedersiniz de insanlık nasıl türüyor. Gebe karnıyla foto çektirenlere de edepsiz diyorlar nasıl bir zihniyet. Siz bari yapmayınAman utanma canım aynen ince benim dr da birşey olmaz dedi o zaman baktirayim hem vajinadan herseyini net görüyoruz kanama olsun kese olsun ondan için rahat eder demisti.sagol canım çok moral veriyorsun valla❤
Gözün aydın canım çok sevindim Inşallah tekrar bir sıkıntı yaşamazsın ben folikasitle coraspirin kullaniyorum he bide progestan fitil olarakDoktora tekrar gittim bebeğim iyiymiş atlatmişin dedi şükür çok sevindimAllah esirgesin herkesi ya bi kaç gündür ayaktaydim zaten.ağrim oluyor bacakta deyince Oslo formula verdi kalsiyum magnezyum varmış. elenetal 1 içiyorum ikisinde de C vit d3 vitamini var kararsiz kaldim. Siz neler kullaniyosunuz bi ay sonrasi için gel dedi bi de nasil bekliceksek
Utanabilir arkadaş bence normal yani yapısı utangaçtır belki demeye utanmıştır.Ne var ki bunda erkeklik cinsel organı demek zor mu. Afedersiniz de insanlık nasıl türüyor. Gebe karnıyla foto çektirenlere de edepsiz diyorlar nasıl bir zihniyet. Siz bari yapmayın
Sanırım sözleriniz bana, yalnız bu olayı nasıl insanlık türüyora nasıl bagladınız, esprı olarak soylenmiş, bol emoji ile acıkladıgım bi durumdu, gülelim diye soyledım. Merak etmeyin bütün tıbbı terimlerini, argo terimlerini bılıyorum, gebe karnıyla fotograf cektrıenlere edepsiz diyecek bi yapıda asla deilim! Beni tanıyanlar bilir. Yorumunuz cidden üzdü!Ne var ki bunda erkeklik cinsel organı demek zor mu. Afedersiniz de insanlık nasıl türüyor. Gebe karnıyla foto çektirenlere de edepsiz diyorlar nasıl bir zihniyet. Siz bari yapmayın
hahahh ben suan esimede soylemedim isten gelmesini bekliyorum ama esimde dayanamaz herkese soyler bu aksamWalla ilk kan testinden sonra soyledıksözde 3 ay dolunca söylicektik anneler dua edıyor sımdı kalp atısları da duyulsun diye
Benim eşim de hemen en yakın arkadslarına hemen soylemıs bana da soylemedım diyorHaha
hahahh ben suan esimede soylemedim isten gelmesini bekliyorum ama esimde dayanamaz herkese soyler bu aksam
Bizde soyleriz gibi dayanamayiz cunku basta esim :)) annemlerinde sikintisi hic agizlarinda tutamiyorlar hele benim annem herkes soylerAynen aynen rimelli gibi
Gözün aydın canım ben kısa zamanda kalp atışını da duyarsın inşaAllah
Ben evde test yaptığım gün anneme söyledim 5. hafta falandı sanırım, kayınvalideme doktordan sonra söyledim 6+1 de
Bende kendi ozel muayanesine gidiyorum ama dayanadim dolar felan diyeYok abla ben ozele gidiyorum ozel muayenesi var onun icin sikinti olmuyo
Hahaha ben evde idrar testi yaptim goya esime surpriz yapcktim doktora gidip dayanamadim soyledim idrar testinde bile esim duramiyor kime soylesem diye :))))Benim eşim de hemen en yakın arkadslarına hemen soylemıs bana da soylemedım diyor
Hahaha ya o anin heyecani zaten paha bicilemiyor:))Ben ilk eşime sonra anneme söyledim elimde ge elim testi alt kata kaynanama kostum kız deli gibi elimde test gezdim evin için Görumcemle soruyordum goruyormusun var demi hayal görmüyorum demi diye
Yaa ne güzel heyecanlar bunlarHahaha ben evde idrar testi yaptim goya esime surpriz yapcktim doktora gidip dayanamadim soyledim idrar testinde bile esim duramiyor kime soylesem diye :))))
Bizim bütün şehre söylemiş resmen kızım oluyor diye:))Hahaha ben evde idrar testi yaptim goya esime surpriz yapcktim doktora gidip dayanamadim soyledim idrar testinde bile esim duramiyor kime soylesem diye :))))
İnşallah canim aslinda çok büyük bi sıkıntı değilmiş kendimi çok üzmüşüm diyorum şimdi bakınca Allahtan her şe y hayirlisiGözün aydın canım çok sevindim Inşallah tekrar bir sıkıntı yaşamazsın ben folikasitle coraspirin kullaniyorum he bide progestan fitil olarak
Merhaba canım hayırlı olsun, tarihlerimiz yakin. Kan tahlili yaptirdin mi?ben dün yaptırdım bhcg 10 çıktı benim sat da 19 Eylülbeni de ekler misiniz:) yaş 29- sat 18 Eylül 2020 - ilk çocuk- tahmini doğumum 25 haziran 2021
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba yaş 32. Sat 18.09. İlk Hamileligim muhtamel doğum 25.06.2021 benide ekler misiniz listeyeSohrab
Çok teşekkürler dilerim hepimizin sağlıkla ilerler sureclerimizHayırlı olsun öncelikle
Bilgisayara gecınce hemen eklicem