2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay valla bu kadınlardan korkulur kirpikleri daha önce de duydum ama kimsenin kirpiğine bakarak anlayamam asla
Kendi kirpigim de dahil

Ay inşallah canım sağlıkla ilerler bu anneler ne çekiyor olsun diye bekle olunca da bitmiyor derdi
Aynen, hıc sorma, gebelik testlerinde cızgı cıkmıyor diyorduk, cıktı artıs duzgun olacak mı dedik, o da tamam, bu sefer kese kalp bekliyoruz

Kizlar 5haftalikken ailelerinize soylediniz mi :) ben daha olayin sokundan admine yazdiramiyorum bile kendimi:))
Walla ilk kan testinden sonra soyledık sözde 3 ay dolunca söylicektik anneler dua edıyor sımdı kalp atısları da duyulsun diye

Inşallah canım vajinal ultrason derse baktırsam mı o konuda çok kararsizim çünkü alttan bakildiktan sonra lekelenmem geldi ya korkuyorum
Benım doktor bu zamana kadar hep Vajinal baktı bana, o ne derse onu yaparım bi kerelik öyle bişe oldu ve o alet cok afedersin şeyden çok cok daha ince bişey olmaz inşallah ayy çok utandım söylerken.

Bide benim uzamış böyle bi değişik olmuş rimelli gibi
Aynen aynen rimelli gibi
Gözün aydın canım ben kısa zamanda kalp atışını da duyarsın inşaAllah
Kizlar 5haftalikken ailelerinize soylediniz mi :) ben daha olayin sokundan admine yazdiramiyorum bile kendimi:))
Ben evde test yaptığım gün anneme söyledim 5. hafta falandı sanırım, kayınvalideme doktordan sonra söyledim 6+1 de

Canım merhaba aynıyız . Ben dün gördüm keseyi 3 hafta sonra çağırdı beni ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…