2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benım doktor bu zamana kadar hep Vajinal baktı bana, o ne derse onu yaparım 😇 bi kerelik öyle bişe oldu ve o alet cok afedersin şeyden çok cok daha ince bişey olmaz inşallah 🙈🙈🙈ayy çok utandım söylerken.
Aman utanma canım aynen ince benim dr da birşey olmaz dedi o zaman baktirayim hem vajinadan herseyini net görüyoruz kanama olsun kese olsun ondan için rahat eder demisti.sagol canım çok moral veriyorsun valla 🥰

Kizlar 5haftalikken ailelerinize soylediniz mi :) ben daha olayin sokundan admine yazdiramiyorum bile kendimi:))
Ben ilk eşime sonra anneme söyledim elimde ge elim testi alt kata kaynanama kostum kız deli gibi elimde test gezdim evin için Görumcemle soruyordum goruyormusun var demi hayal görmüyorum demi diye 😅

Inşallah canım vajinal ultrason derse baktırsam mı o konuda çok kararsizim çünkü alttan bakildiktan sonra lekelenmem geldi ya korkuyorum
Artık vajinal demez bence. Karından gözükürken gerek yok. Ancak sıkıntı bir durum olsa diyebilir o da olmadığına göre karından bakar artık cnm

Hamis ablalar🤩Demistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk🤲❤❤❤❤
Maşallah cnm cok sevindim alttan mi bakti karindan mi

Ben haftaya perşembe gidicem ve 7+3'te olacağım ama doktorum bilerek o tarihi verdi çünkü biz biraz geriden geliyoruz galiba :KK22:
Doğrudur canım benim dr da net birşey demedi zaten önce kesen 4 haftalık duruyor dedi 2 gün sonra gittiğimde 5 haftalık kese boyuna gelmiş dedi bende anlamadım

Kizlar sanki grip gibiyim cok hapşırıyorum bu da kasiklarimi kasıyor nane limon icsem 2 bardak birsey olmaz degil mi ?

merhaba sevgili anne adayları. Bende bugun öğrendiğim haberle hemen kendimi buraya attim. Testimdeki 2. Çizgi cok silik henuz ama gun be gun takip edeceğim. Bat yarindi sabırsızlanip bugun yaptim. Butun hamisler saglikla sıhhatle bebislerini kucaklarina alırlar insallah.Cok heyecanliyim:anneadayı::nazar::dua:

merhaba sevgili anne adayları. Bende bugun öğrendiğim haberle hemen kendimi buraya attim. Testimdeki 2. Çizgi cok silik henuz ama gun be gun takip edeceğim. Bat yarindi sabırsızlanip bugun yaptim. Butun hamisler saglikla sıhhatle bebislerini kucaklarina alırlar insallah.Cok heyecanliyim:anneadayı::nazar::dua:
Hayirli ugurlu olsun abla aramiza hosgeldin🥰🌺

Amin canım inşallah Hayırlı olsun bebisin sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Doktora tekrar gittim bebeğim iyiymiş atlatmişin dedi şükür çok sevindim:KK49: Allah esirgesin herkesi ya bi kaç gündür ayaktaydim zaten.ağrim oluyor bacakta deyince Oslo formula verdi kalsiyum magnezyum varmış. elenetal 1 içiyorum ikisinde de C vit d3 vitamini var kararsiz kaldim. Siz neler kullaniyosunuz bi ay sonrasi için gel dedi bi de nasil bekliceksek:110:🤗

Hayırlı olsun tatlım ❤️kan testini ne zaman yapacaksın

Doktora tekrar gittim bebeğim iyiymiş atlatmişin dedi şükür çok sevindim:KK49: Allah esirgesin herkesi ya bi kaç gündür ayaktaydim zaten.ağrim oluyor bacakta deyince Oslo formula verdi kalsiyum magnezyum varmış. elenetal 1 içiyorum ikisinde de C vit d3 vitamini var kararsiz kaldim. Siz neler kullaniyosunuz bi ay sonrasi için gel dedi bi de nasil bekliceksek:110:🤗
Cok sevındım😘❣️ ben şu an ıcın sadece folidoce kullanıyorum, asılama süresince proxywomen kullandım, bakalım haftaya ne vericek

Cok sevındım😘❣ ben şu an ıcın sadece folidoce kullanıyorum, asılama süresince proxywomen kullandım, bakalım haftaya ne vericek
İçeriği ne acaba canim teşekkür ederim 😊 ben de sadece folik asit ve bu magnezyum kalsiyum ilacını kullanayim diyorum

X