- 12 Nisan 2019
- 24.071
- 38.199
İnşallah tek istediğim şey bu artıkÇok tesekk
Çok teşekkürler dilerim hepimizin sağlıkla ilerler sureclerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tek istediğim şey bu artıkÇok tesekk
Çok teşekkürler dilerim hepimizin sağlıkla ilerler sureclerimiz
Hahaj cinsiyet belli degil ama degil miBizim bütün şehre söylemiş resmen kızım oluyor diye:))
Tabi belli değil daha ama biz kızımız olsun çok istiyoruz bide ilk çocuk erkek olunca bi oğlan bi kız en büyük hayalimizGa
Hahaj cinsiyet belli degil ama degil mi
Aaa ne guzelll insalllah ya benimde hep istegim bi kiz bi erkek olsun insalllah siizinde kalbinizden gecen olur, bizim ilk cocuk ama esim erkek istiyor gibi sankiTabi belli değil daha ama biz kızımız olsun çok istiyoruz bide ilk çocuk erkek olunca bi oğlan bi kız en büyük hayalimiz
Kan testi hic yaptirmayabilirim. Biraz beklemede kalicam. Sonrada rutin Dr kontrolu zaten. Akışına bıraktım yaniHayırlı olsun tatlım ❤kan testini ne zaman yapacaksın
İnşallah dilediğin gibi olur canım sizin de ilk erkek olur belki ikinciye kız olur hem kızların abisi olması çok iyi birşey bence:) ben hep bir abim olsun istemişimdirAaa ne guzelll insalllah ya benimde hep istegim bi kiz bi erkek olsun insalllah siizinde kalbinizden gecen olur, bizim ilk cocuk ama esim erkek istiyor gibi sanki
Benim pek kilom yok boyuma göre de yine de önden gitmesine rağmen bebiş net gözükmüyor pek kişiyle alakalı sanirim biraz da :)Ben dr sormuştum nane limonu aşırıya kaçmadıydın sürece birşey olmaz dedi
Ben sağlık sektöründeyim hala her şeye utanırım canim üzülmene gerek yok senin herkesin yapisi farkliSanırım sözleriniz bana, yalnız bu olayı nasıl insanlık türüyora nasıl bagladınız, esprı olarak soylenmiş, bol emoji ile acıkladıgım bi durumdu, gülelim diye soyledım. Merak etmeyin bütün tıbbı terimlerini, argo terimlerini bılıyorum, gebe karnıyla fotograf cektrıenlere edepsiz diyecek bi yapıda asla deilim! Beni tanıyanlar bilir. Yorumunuz cidden üzdü!
Siz tecrubelsiniz o zamanKan testi hic yaptirmayabilirim. Biraz beklemede kalicam. Sonrada rutin Dr kontrolu zaten. Akışına bıraktım yani
Kuzum utandıgımdan deil, gulelim diye, cumlenın sonuna bu emojı ile bırlıkte ay utandım şimdi yazdım,yoksa ona kısaca penis diyoruz yani, beni daha fazla konusturmayın uzun uzun erkek cınsellık orgnı demıyorum benBen sağlık sektöründeyim hala her şeye utanırım canim üzülmene gerek yok senin herkesin yapisi farkli
Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştuBenim pek kilom yok boyuma göre de yine de önden gitmesine rağmen bebiş net gözükmüyor pek kişiyle alakalı sanirim biraz da :)
2. Olacak insallah bikac tane daha idrar testiyle takip edeceğim koyulasmasina gore. 2 hafta sabredip oyle Dr gitmeyi planlıyorum. Hersey olacagina varıyor rahatlığı belkideSiz tecrubelsiniz o zaman
Ben idrar testinde gözle bile zorla gorulen cızgıyı gorur görmez kan testine kostum, tabi sonra 4 kere kan vermek durumunda kaldım
Bende ya hep abim olsun istemisimdir o yuzden abili bi kiz isterim ama bakalim tabii kismet hayirlisi olur insalllah bizim ilk olcagi icin:))İnşallah dilediğin gibi olur canım sizin de ilk erkek olur belki ikinciye kız olur hem kızların abisi olması çok iyi birşey bence:) ben hep bir abim olsun istemişimdir
Aynen oyle hersey olacagına varıyorinşallah koyulasmayı da birlikte takıp edelım tekrardan hayırlı olsun2. Olacak insallah bikac tane daha idrar testiyle takip edeceğim koyulasmasina gore. 2 hafta sabredip oyle Dr gitmeyi planlıyorum. Hersey olacagina varıyor rahatlığı belkide
Yaa bak yogurtculuk her zaman kazanırKizlar bu arada doktora sordum ev yogurdunu ye daha iyi dedi :)
Evet icim rahatladi :))Yaa bak ❤ yogurtculuk her zaman kazanır
Hepberaber bu yolda saglikla ilerleriz insallah. Yarin sabah kalkınca ilk idrarla yine test yapicam. Paylaşalım burdan durumuAynen oyle hersey olacagına varıyorinşallah koyulasmayı da birlikte takıp edelım ❤tekrardan hayırlı olsun