Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kirpiklerden anlayan çok var, bende ilk evlendiğim zaman hamile miyim acaba diye düşünüp hemen kirpiklerime bakardımYa bugün çok tuhaf birşey oldu temizlik şirketinden 2 hanım geldi ( çamaşır suyunun kokusundan dolayı ben yapamıyorum ) bir tanesi 50-55 yaşlarında bir ablaydı. Geldikten 5 dakika sonra bana sen hamile misin diye sordu bende şaşırdım evet nerden anladınız diye sordum gözlerinden cevabını verdi gözlerime bir ışık gelmiş kirpiklerim karmakarışık olmuş falan ailedeki büyükler derdi bana bir kadının kirpiklerinden hamile olduğunu anlarsın diye gerçekten de doğruymuş sizin de böyle mi?
Bence iyi görünüyor artış, hayırlı olsunKızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi
Hadi gözün aydın kalp atışını da duyarsın inşaAllahKizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada
Duyarsın bir haftaya canım hayırlı olsun tekrardanKizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada
Şuan karışık mı seninkide böyle topak topak olur falan diyorlarAynen kirpiklerden anlayan çok var, bende ilk evlendiğim zaman hamile miyim acaba diye düşünüp hemen kirpiklerime bakardım
İnsallllah ya cok saolunBence iyi görünüyor artış, hayırlı olsun
Hadi gözün aydın kalp atışını da duyarsın inşaAllah
Ayyy insalllahhDuyarsın bir haftaya canım hayırlı olsun tekrardan
Aynen karışık, bide uçları daha açık renkti sanki koyulaşmış ve kalınlaşmış. Yengemde topak topak olur demişti yıllar önce ama anlamamıştımŞuan karışık mı seninkide böyle topak topak olur falan diyorlar
Bide benim uzamış böyle bi değişik olmuş rimelli gibiAynen karışık, bide uçları daha açık renkti sanki koyulaşmış ve kalınlaşmış. Yengemde topak topak olur demişti yıllar önce ama anlamamıştım
Ben 5 haftalik 2 gunlugum.abla gittim.doktora keseyi gorduk allaha sukur sen gittin mi peki ablaYarin bende doktora gidicem heyecan var degilmi siz tahminen kac haftaliksiniz
Benim cinsiyet tahminleri şimdiye kadar hep yanlış çıktı güvenmiyorum o yüzdenBu keseye göre cinayet tahmini için ne dusunuuorsunuz kızlar.
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimHamis ablalarDemistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk❤❤❤❤
Bende bugun gittim yeni geldim ayniyiz ozaman bende 5haftaligim :))Ben 5 haftalik 2 gunlugum.abla gittim.doktora keseyi gorduk allaha sukur sen gittin mi peki abla
Yok canım onlar doğru değil benim kızımda kese solda ve uzundu burda bir konuya atmıştım herkes oğlun olacak dedi ama kız oldu. 12.haftadan önce tahmin zor.Bu keseye göre cinayet tahmini için ne dusunuuorsunuz kızlar.
Gozunaydin canım çok sevindim darısı kalbi duymayaHamis ablalarDemistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk❤❤❤❤
Sagol canım benim teşekkür ederimBence iyi görünüyor artış, hayırlı olsun
Hadi gözün aydın kalp atışını da duyarsın inşaAllah
Çok güzel benceKızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi