2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi

Ya bugün çok tuhaf birşey oldu temizlik şirketinden 2 hanım geldi ( çamaşır suyunun kokusundan dolayı ben yapamıyorum 😊) bir tanesi 50-55 yaşlarında bir ablaydı. Geldikten 5 dakika sonra bana sen hamile misin diye sordu bende şaşırdım evet nerden anladınız diye sordum gözlerinden cevabını verdi gözlerime bir ışık gelmiş kirpiklerim karmakarışık olmuş falan ailedeki büyükler derdi bana bir kadının kirpiklerinden hamile olduğunu anlarsın diye gerçekten de doğruymuş sizin de böyle mi?
Aynen kirpiklerden anlayan çok var, bende ilk evlendiğim zaman hamile miyim acaba diye düşünüp hemen kirpiklerime bakardım 😂

Kızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi
Bence iyi görünüyor artış, hayırlı olsun
Kizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada😂
Hadi gözün aydın kalp atışını da duyarsın inşaAllah 💕

Kizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada😂
Duyarsın bir haftaya canım hayırlı olsun tekrardan 🥰💞

Hamis ablalar🤩Demistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk🤲❤❤❤❤

Hamis ablalar🤩Demistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk🤲❤❤❤❤
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim 😊💞💖

Gozunaydin canım çok sevindim darısı kalbi duymaya

X