2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi

Aynen kirpiklerden anlayan çok var, bende ilk evlendiğim zaman hamile miyim acaba diye düşünüp hemen kirpiklerime bakardım

Kızlar batıdan 1 gün önce 134.59 olan betam battan 1 gün sonra yani bugün 366.06 cıkmış artış iyimi sizce çarşamba tekrar gel dedi
Bence iyi görünüyor artış, hayırlı olsun
Kizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada
Hadi gözün aydın kalp atışını da duyarsın inşaAllah

Kizlar bugun doktora gitttim hamileymisim daha 5 haftalik minicik bi kese gorundu kalp atisi vs yok tabii:)) heyecanlimiyim bilmiyorum simdide kalp atisini duycakmiyim diye strese girdim :) heyecan strrs aksama esime soyleme butun duygular bir arada
Duyarsın bir haftaya canım hayırlı olsun tekrardan

Hamis ablalarDemistim ya bugun keseyi gorcez diye cook sukur gorduk kesemizi hersey normalmis 5 hafta 2 gunlukmus 2 hafta sonra tekrar cagirdi doktor o zamn herhlade kalp.atisi icin ayy ablalar o an gordum kucucuk allahima bin sukur ettim ya gorunmez diye cook korktum bin sukur ki gorduk❤❤❤❤

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim

Gozunaydin canım çok sevindim darısı kalbi duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…