2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba bugün doktor randevum vardı keseyi ve kalp atışını duyduk 6+2 haftalıkmış herşey yolunda dedi çok şükür covid ilaçları bişey yapmamış Dedi folik asit zaten kullanıyordum devam et dedi ama başka hiç bir vitamin ilaç falanda vermedi benim de sormak aklıma gelmedi o an doktor çok yoğundu bi doğuma koşturuyor bi muayneye geliyor unuttu mu acaba diye düşünüyorum şuan bugün kan tahlili almadı pazartesi sağlık ocağında yaptırmıştım onlara baktı

Çok sevindim canım videosunu çekseydin kalp atışının Ben sedyeye uzanırken açıyorum videoyu eve gelince bin kere izliyorum
Değerlerinde sıkıntı yoktur farklı ilaç vermediyse.

Çok sevindim canım videosunu çekseydin kalp atışının Ben sedyeye uzanırken açıyorum videoyu eve gelince bin kere izliyorum
Değerlerinde sıkıntı yoktur farklı ilaç vermediyse.
Ya hiç aklıma gelmedi birdahaki sefer inşallah

Ah ne güzel koyulukta çıkmış ♥

Çok fena
bulantılarım başladı 3 gündür sabah akşam ağır bi bulantı içindeyim . Kusmuyorumda sadece bulanıyor
Çok iyi anlıyorum seni berbat bir his

Reactions: H E
Ben de simdi doktordan geliyorum cok.sukur kalp atisini duydum. Bana da sadece folik asit devam dedi. Baska da tahlil ya da ilac vermedi.

İ
Rabbim şifanı versin kolay bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ben ilk hamileliğimde çok rahattım bunda da şu ana kadar bir şey yok inşallah böyle devam eder
inşallah canım benim ilk bu anlayamıyorum da ne yaşıyorum allak bullak bir durum

Kızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.
Doktor illa yaptır demezse yaptırmayı düşünmüyorum, bi akrabamıza bebeğinin down sendromlu olabileceği söylendi başka doktorlara da gitti hepsi aynı şeyi söyledi çocuk doğdu hiçbir şeyi yok. Bazılarınında testte çıkmıyor ama down sendromlu doğuyor o yüzden kafamı bulandırmak istemiyorum açıkçası

Kızlar kese okunuşunu ve kalp atışını görebilmek için 6.hafta da doktora gitmeli miyim .. alttan baksın istemiyorum afedersiniz

Reactions: H E
Amin inşAllah Rabbim bağışlasın canım bida kmseye yaşatmasın tez vakitte tkrar bu mutluluğu yaşar sağlıklıca kucağımıza alırız..

Kızlar kese okunuşunu ve kalp atışını görebilmek için 6.hafta da doktora gitmeli miyim .. alttan baksın istemiyorum afedersiniz
Ben 6+1 de gittim, kese bebek kalp atışı hepsi göründü ama kişiden kişiye değişiyor. Alttan bende hiç istemedim çok şükür bakmadı da karından bile baktığı 2-3 saniyeydi zaten

Ya bugün çok tuhaf birşey oldu temizlik şirketinden 2 hanım geldi ( çamaşır suyunun kokusundan dolayı ben yapamıyorum ) bir tanesi 50-55 yaşlarında bir ablaydı. Geldikten 5 dakika sonra bana sen hamile misin diye sordu bende şaşırdım evet nerden anladınız diye sordum gözlerinden cevabını verdi gözlerime bir ışık gelmiş kirpiklerim karmakarışık olmuş falan ailedeki büyükler derdi bana bir kadının kirpiklerinden hamile olduğunu anlarsın diye gerçekten de doğruymuş sizin de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…