Canimlar bişey sorcam afederseniz ilişkiye ara verdiniz mi devam mı ediyorsunuz bana geçen ilişki olmasın demişti doktor kese gozukmeduginde şimdi de unuttum sormayı.
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hamilelginiziMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Sinuzittendir bence Hamilelik baş ağrısı yapmaz ama halsizlik mide bulantısı iştah kaybı hatta ilk 3 4 ay kilo verme durumu olur.İlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
Bata 1 hafta kala benimde dudağım uçuklamıştı, vücut direnci düştüğü için oluyor olabilir endişelenmeyinMerhaba.iyi geceler.biz de bu ay bebek istedik.pek belirti yok.26 eylul sat tarihim.dudagimda ucuk çikti.eger hamileysem sorun olur mu
İlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Sürekli uykum var benimde bide akşamları midem bulanıyor, baş ağrısı sürekli uzanmaktan da olabiliyor sinüzitte olabilir tabii,İlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
İnşallah canım hepinizinki için. Çok teşekkürler. Sana da hayırlı olsun bu aradaAllah tamamına erdirsin hayırlı bir evlat olsun inşallah
Çok teşekkürler canımMaşallah Hayırlı olsun
İnşallah canım sizin de hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al Insallah
Öyle mi dersin olabilir yumurtlamam erken oluyordu bazen. Çok uzun zamandır ovulasyon yapmıyordum amaGecıkmenın 3.gününe göre baya koyu cıkmıs, erken dollenme olabılır belkı
Ah ne güzel koyulukta çıkmışMerhaba kızlar şu an rüyadayım sanki inanamıyorum inşallah ben de aranıza katılıyorum. Gecikmenin 3. Günü. Eşim dahil kimsenin haberi yok. Işten dönünce söyleyeceğim. Sabah çıldırdım inanamadim hiçbir belirtim yoktu minik göğüs ucu sızlaması dışında. Inanamadim. Hoş hala inanamıyorum. Aylardır bekliyordum bu mucizeyi Allah'ım nasip etti çok şükür. Özelde kan verdim 3 saat sonra çıkıyormuş sonuçlar dua edin güzel çıksın sonuçlar
Çok fenaİlk haftalarınız nasıl geçiyor ben çok kötüyüm aşırı başım ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum hiç iştahım yok ağlıyorum sürekli bu hep böyle gitmez umarım darmadağın oldum özellikle son 1 haftadır sinüzitim var acaba ondan mı ağrıyor bilemiyorum çöktüm resmen bebeğime sevinemiyorum o derece dua edin bana
Betaa baya yüksek cıkar hattaÖyle mi dersin olabilir yumurtlamam erken oluyordu bazen. Çok uzun zamandır ovulasyon yapmıyordum ama
Ah ne güzel koyulukta çıkmış
Çok fena
bulantılarım başladı 3 gündür sabah akşam ağır bi bulantı içindeyim . Kusmuyorumda sadece bulanıyor
Betaa baya yüksek cıkar hattasonucu yaz mutlaka
SizinUzun zamandır hiçbir çizgi görmeyip sonra birden bu koyulukta görünce çok uzun bir süre inanamadim sanki benim değil gibi bakalım az kaldı sonucun çıkmasına ☺
İlkinde yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum canımKızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.
İnşallah canım hep birlikteSizinGelmiş yavrunuz .
sağlıklı kavuşun inşallah
Kesinlikle size kalmış .Kızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.
Kızlar sonucum çıkmış çok şükür sağlıkla ilerler inşallah hala inanamıyorummmSizin ♥ Gelmiş yavrunuz .
sağlıklı kavuşun inşallah
Usgde baktirirm sadece kan testi yaptırmayı düşünmüyorum.Kızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.
Yaaaa gözünaudın çok çok sevindim . Çok güzel bi değerKızlar sonucum çıkmış çok şükür sağlıkla ilerler inşallah hala inanamıyorummmSohrab