2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canimlar bişey sorcam afederseniz ilişkiye ara verdiniz mi devam mı ediyorsunuz bana geçen ilişki olmasın demişti doktor kese gozukmeduginde şimdi de unuttum sormayı.

Canım benim doktorum bana öyle bişey demedi çok şükür hiç kanama vs. olmadığı için. Hatta vajinal ultrason yaparken yanındaki öğrencisi "Zararlı olmaz mı?" diye sormuştu, doktorum da "Hayır, tıpkı seks yapmak gibi" demişti. Tabii ilişkiye girerken daha nazik davranıyoruz artık birbirimize, bi de eşim bitirirken içimde bitirmiyo ona yanlış geliyomuş onun dışında bi sıkıntı yok. Ama doktorun yapma dediyse yapma

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hamilelginizi
Sinuzittendir bence Hamilelik baş ağrısı yapmaz ama halsizlik mide bulantısı iştah kaybı hatta ilk 3 4 ay kilo verme durumu olur.
Allah kolaylık versin.

Merhaba.iyi geceler.biz de bu ay bebek istedik.pek belirti yok.26 eylul sat tarihim.dudagimda ucuk çikti.eger hamileysem sorun olur mu
Bata 1 hafta kala benimde dudağım uçuklamıştı, vücut direnci düştüğü için oluyor olabilir endişelenmeyin

Nazar değmesin baş dönmesi, uyku ve arada kasığa giren kramplar dışında hiç bir şeyim yok Ağladığın için baş ağrını daha kötü yapıyor olabilir eğer imkanın varsa ve evdeysen bol bol yat uyu

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sürekli uykum var benimde bide akşamları midem bulanıyor, baş ağrısı sürekli uzanmaktan da olabiliyor sinüzitte olabilir tabii,

Kızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.

Reactions: H E
Ah ne güzel koyulukta çıkmış
Çok fena
bulantılarım başladı 3 gündür sabah akşam ağır bi bulantı içindeyim . Kusmuyorumda sadece bulanıyor

Ah ne güzel koyulukta çıkmış

Çok fena
bulantılarım başladı 3 gündür sabah akşam ağır bi bulantı içindeyim . Kusmuyorumda sadece bulanıyor
Betaa baya yüksek cıkar hatta sonucu yaz mutlaka

Uzun zamandır hiçbir çizgi görmeyip sonra birden bu koyulukta görünce çok uzun bir süre inanamadim sanki benim değil gibi bakalım az kaldı sonucun çıkmasına

Uzun zamandır hiçbir çizgi görmeyip sonra birden bu koyulukta görünce çok uzun bir süre inanamadim sanki benim değil gibi bakalım az kaldı sonucun çıkmasına ☺
Sizin Gelmiş yavrunuz .
sağlıklı kavuşun inşallah

Kızlar ikili/üçlü test yaptırmayı düşüneniniz var mı? Benim ailemde de eşimin ailesinde de down sendromu geçmişi yok ama yine de içim rahat etsin diye yaptırmayı düşünüyorum ben.
İlkinde yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum canım

Kesinlikle size kalmış .
ben ultrason bölümünü yaptırıyorum . Kan bölümünü yaptırmıyorum . Detaylı daha önemli benım için . 21. Haftada yapılan.. kızımda yaptırdık bu bebeğimizde de böyle yaparız

Usgde baktirirm sadece kan testi yaptırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…